antipragma
antipragma (üye)
Ankara / Haber Fotoğrafçısı

Buyurun Canon S1 Kullanma Kılavuzu

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 9 Aralık 2004, 17:50 - İp: yok
maksay
maksay (üye)
Bolu / Amatör

merhaba antipragma ne yazıkki verdiğiniz linkler çalışmıyor. 3 fotoğraf indi arkası gelmedi. Saygılarımla...

 

Tarih: 9 Aralık 2004, 21:11 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili antipragma,
Eğer bu kılavuzu herhangi bir dilden türkçeye çevirmişsen ve bizimle emeğini ,alnının terini paylaşıyorsan seni bu anlamlı hareketinden ötürü tebrik ederim...
Eğer sana ait olmayan bir kılavuzu o kişilerden izin almadan gerekçen ne olursa olsun (haklı ol veya olma ) burada yayınlıyorsan SIRF emeğe saygısızlık ettiğin ve hırsızlık yaptığın için seni şiddetle kınıyorum....

 

Tarih: 9 Aralık 2004, 21:59 - İp: yok
yusdem
yusdem (üye)
Ankara / Meraklı

İki aydır siteye girmiyordum. Bugün şööle bir bakayım dedim de... Vay vay vay... Kahraman şövalye hemşerim "BURKAY" yine takışacak birilerini bulmuş. Ben burda bir zamanlar, "aman bana Dimage A2 Türkçe Kullanım Klavuzu" diye feryat etmiştim ama haftalar boyu süren feryadıma karşılık bulamamıştım. Şu yukardaki yazıları okudum da, iyi ki cevap veren olmamış. Demek ki Dimage A2 kullanan bir başka kullanıcı, sırf benim durumumdaki çaresizlere yardımcı olmak maksadıyla, elindeki Türkçe Kullanım Klavuzunu scannerda taratıp kendi amatör web sitesinde bizim kullanımımıza açmış olsaymış vatan hainliğiyle suçlanacakmış.. Ben de vatan hainliği yapılmasına çanak tutmakla suçlanırdım herhalde.. Neyse ki böyle bir şey hiç yaşanmadı. Verilmiş sadakamız varmış. Direkten dönmüşüz valla..

 

Tarih: 10 Aralık 2004, 14:15 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Yazık yazık . Kılavuzu mail ile birbirine gönderenler de hırsızmış. Vay be. Neler oluyor. Haddinizi aşmayın beyler. Bunları da mı görecektik. Burkay özür dilemelisin. Amaca bak sen. Kötü niyet yok ortada. Sn.antipragma sakin ol. Bence uğraşma bu tür işlerle derim. Açizane. Hepiniz faydalı olmaya çalışyorsunuz fakat kullandığınız kelimelere dikkat edin. Değmez. Üzücü olaylar yaşanmasın bu forumda.

 

Tarih: 10 Aralık 2004, 15:11 - İp: yok
maksay
maksay (üye)
Bolu / Amatör

Merhabalar Antipragma server şifre de kabul etmiyor. Bu kullanma kılavuzunu parça parça [email protected] gönderme imkanınız varmı? Teşekkürler.

 

Tarih: 10 Aralık 2004, 22:42 - İp: yok
antipragma
antipragma (üye)
Ankara / Haber Fotoğrafçısı

Mail adreslerinize gönderdim s1'in kullanma kılvuzunuzu nereden indireceğinizi. of be düzeltmiş Admin. Teşekkürler Admin.

#antipragma' tarafından 11.12.2004 12:34:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 12:36 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili antipragma,
Sana "Eğer bu kılavuzu herhangi bir dilden türkçeye çevirmişsen ve bizimle emeğini ,alnının terini paylaşıyorsan seni bu anlamlı hareketinden ötürü tebrik ederim... " demiştim demek ki " yayın hakları sana ait olmayan bir kılavuzu o kişilerden izin almadan gerekçen ne olursa olsun (haklı ol veya olma ) burada yayınladığın için maalesef bunun adı HIRSIZLIK tır (çünkü yayın hakları sana ait değildir)...Sen örneğin Mehmet EROĞLU'nun bir romanını internet ortamında herkes okusun diye dağıtabilir misin? Erkayalar o kılavuzu tüm masraflarını kendileri karşılayarak türkçeye çevirdi ve sırf kendilerini tercih eden müşterilere bir ayrıcalık olarak ve yasal zorunluluk olarak dağıtıyor (dikkat et Canon değil erkayalar dağıtıyor kullandığın makinenin markasının canon olması başka bir şey erkayalardan almış olman başka bir şey)...Erkayaları "fiyatlarının yüksekliğinden" ötürü tercih etmeyen bir kişi niye erkayaların bu hizmetinden yararlansın ki? .

#burkay' tarafından 11.12.2004 15:20:09 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 15:20 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Aynı durum Fuji için de geçerli Sn.Mustafa HOŞBAKAN sırf bu manueller için maaşlı bir tercüman çalıştırıyor aynı şekilde Konica-minoltada da durum aynı Nikon içinde ...Bu masrafları Canon veya Fuji yada nikon karşılamıyor...Sizlerin asıl uğraşması gereken kılavuzdan çok servis hizmetleri olmalı çünkü yurt dışından aldığınız bir makineyi garanti kapsamında ülkemizde tamir ettiremiyorsunuz (senin hesabına göre markası canon olduğu için ve erkayalarda canonun türkiye yasal temsilcisi olduğundan tamir etmek zorunda...)
Benimle ilgili düşüncelerine ve iddialarına gelince:beni çok güldürdün allahta seni bahtından güldürsün...
Küçük bir not:ben conan değil canon servisiyim...

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 15:21 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

arkdaşlar biraz daha sakin olmanızı öneriyorum bence gerginliğe hiç gerekyok yapılan iş malum yasa dışı. bunu bende yaptım bir aralar burda bunun tartışmasını yapmayada luzum yok. biliyorsunuz her koyun kendi bacağında asılır. herkes yaptığı ve yapacağı işten sorumludur.

tartışılacak bir mevzu varsa bence oda kullanım klavuzlarının internette yasal olarak dağıtılması hakkında olmalı.

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 15:47 - İp: yok
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

sevgili arkadaşlar iyiki işlerimizn yoğunluğu nedeni ile bir süre siteden uzaklaştık millet bir birine girmiş.

Lütfen hepinizde sakin olun bu konuyu defalarca tartıştık konu ile giligli son durum şu

1 Bir başka kişi tarafından türkceye çevrilip telif hakkı alınmışsa bunu kopyalayarak dağıtmak suç olduğu.
2 Firmalar daha önce yaptığımızgörüşmelerde bir cihaz tükiyene alınmış ve faturası ibraz edildiğinde türkçe kullanma kılavuzunu ücretsiz olarak alabileceklerni aktardılar .

3 eğer bir klavuzu tek başınıza yada ekiphalinde kendisi türkçe bir kalvuz hazırlamışsa bunu istedigi gibi dağıtabilir.

bu nedenle kullanam klavuzu konusunda hassa olmanızı diliyorum.

BİZ SİTE YÖNETİMİ OLARAK YASAL OLMAYAN TİCARET ALIŞVERİŞ VE PALAŞIMLARIN HİÇBİRİNİ TASVİP ETMİYORUZ.
BUKONUDA EĞER ÜYELİRMİZN SİTE YAZDIKLARINDAN DOLAYI MAHKEME YE VERİLEREK KANUNİ BİR İŞLEM GERÇEKLEŞMESİ DURUMUNDA KUNUAÇAN VE YAZAN KİŞİNİ KENDEİ SORUMLULUĞU ALTINDA OLDUĞUNU TEKRAR BELİRTMEK İSTİYORUM.

Bol fotğraflı yapıcı öğretici forumlarda buluşma umudu ile.

 

Tarih: 11 Aralık 2004, 16:59 - İp: yok