vpemrah
vpemrah (üye)
Ankara / Amatör

Bana Göre Zor Size Göre Kolay!!!

ARKADAŞLARIM ABİLERİM....
SONY DSC-F717...... NİKON COOLPİX 5700
BU İKİ MAKİNA ARASINDA KARARSIZIM...YARDIMINIZI BEKLİYORUM..
BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM....

Tarih: 22 Aralık 2004, 01:56 - İp: yok
zekai s.
zekai s. (üye)
İstanbul / Meraklı

Ben F717 kullanıyorum ve gayet memnunum ama aynı şeyleri bir çok 5700 kullanıcısıda diyecektir bence .
F717 nin artı özelliklerinden bazıları f2.0 mercek,gece görüşü,30sn pozlama(5700 de iki dakika ama sadece bulb modunda, bunun dışında 8sn) ve 1.8'' LCD.
5700 ün artı özelliklerinden bazıları 8X optik zoom , makro kabiliyeti(F717 nin 2 cm gözükmesine rağmen sanırım 5700 daha iyi) ve daha ufak olması .
Yazımın başında da belirttiğim gibi iki makinayı kullananlarda genelde makinalarından memnundurlar. Size önerim iki makinanın örnek fotolarını yanyana koyarak incelemeniz ve iki makinayı da elinize alarak inceledikten sonra karar vermeniz.

Tarih: 22 Aralık 2004, 18:47 - İp: yok
exif22
exif22 (üye)
İstanbul / Amatör

Uzun etüdlerim neticesi DSLR almaktan vazgeçince 2 hafta önce F-717 aldım .
5700 le karşılaştırması :
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=nikon_cp5700%2Csony_dscf717&show=all

Tarih: 22 Aralık 2004, 19:09 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Bana göre süt onlara göre çikolata....

Sana yardım edebilmemiz için sen de bize yardım etmelisin!
örneğin işe 1-fotoğrafla ne kadar ilgilisin?
2-daha önce hangi makineleri kullandım? 3-Ne tür fotoğraflar çekmek istiyorsun? 4-bu işe ayırdığın bütçen ne? 4-sana başka makineler önersek yeni önerilerew ne kadar açıksın? fala filan...ayrıca Juggler nickli üyenin (www.melihozbek.com ) web sitesini ziyaret ettin mi?

Yok eğer ben işimi bilirim bana sadece bu iki seçenekten birini söyleyin dersen ben sana:Cahit sıtkı tarancının anektodu ile yanıt vermek isterim.
"Annesi İstanbula gönderdii Cahit Sıtkıya mektup yazmış ve sormuş :Oğlum nasılsın iyimisin? Elbiselerin temiz pak mı? ütülümü?
Sefilleri oynayan Cahit cevap vermiş :Evet hergün kirli elbiselerim arasından temiz görünenleri seçip giyiyorum.
sende kesinlikle sony alma nikonu al...Kirliler arasında en temizi o çünkü....

#burkay' tarafından 23.12.2004 06:25:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Aralık 2004, 04:30 - İp: yok
vpemrah
vpemrah (üye)
Ankara / Amatör

efendim...bu mesajı gönderdiğimden beri araştırmalarım devam ediyo şimdi bu iki makinanında bana yetmiyceğini anladım...yetecek makinalarıda bulmakta güçlük çekiyorum...hacettepe öğrencisiyim....bu işe biraz zaman ayırmak istiyorum...bu nedenle elimde iyi bir makina olması tek dileğim..bunun için 1000 dolar kadar para ayırdım....biraz daha zorlayada bilirim...bu paranın alabileceği en iyi makinayı almak istiyorum.şu aralar coolpix 8800 üzerinde yoğunlaştım...fakat hala bulabilmiş değilim.fiyatı ise sürekli değişken....ankarada bulabilmem çok zor gibi geliyor....ya ben yanlış yerlere bakıyorum yada istanbula gitmeliyim vs. cevaplarınıza teşekkür ederim...devamını bekliyorum...hala yardıma ihtiyacım var...özellikle 8800 ' ü nerde ve hangi fiyatla bulabileceğim konusunda yada sizin söylemek istediğiniz herhangi birşey konusunda...saygılar sunuyorum

Tarih: 23 Aralık 2004, 21:49 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

merhaba dostum,
1000 dolar para ayırmışsın daha ne bekliyosun git bi d70 kit al hemen işte sana paranın alabileceği en iyi makina sürekli yenilikler öğreneceğin makina. bana sorarsan azdaha topla 300d al

Tarih: 24 Aralık 2004, 10:45 - İp: yok
  • 1