archehsn
archehsn (üye)
Ankara / Amatör

Arada Kaldım Canon-kodak-fuji 10x

ben uludag mimarlık 3,sınıf öğrencisiyim benim cekimlerim daha cok arazi ,bina ,mekan, fotoları olcagından 10x istiyorum öncelikle ve bakıs acısı genisligi gibi arkadasım amerikadan donuyoda dfm aldırcam ona yaa ben 3 makıne arasında kaldım karar veremıyorum hangisini alıyım

1,Canon PowerShot S1 IS Digital Camera 279$ ama 470 gram ve pixel dusuk ama bana cok bisi sart diiil gibime geliyo
3.2 MP, 2048x1536, 10x Opt, CompactFlash Card

2,Kodak EasyShare Z740 Digital Camera W/ Printer Dock bu makine cok hosuma gitti dock dahil 390$ ama odak uzuklıgı uzunmus 290 + falan dock suz

3,Fuji FinePix S-5100 Digital Camera bu da siyah bi form olarak hosaf bide xd memory kart kullanıyo ( o ne pahalı bişimi) 249$

4,Kodak EasyShare DX7590 Digital Camera bu dahos bişi vallla 349$

5.sony dsc p 93 bu vazgecemedigim 3 x optic zoom ve 5 mp cok güsel makine dıs gorunuste ama icini bilemiyorum 199$ lanet olsun hic bisi le urasmıyım bunu alıp kurtulııyım diorum bazen cok sıkıldım bi ton para vercem dert satın almak istemiyorum

Tarih: 17 Nisan 2005, 04:14 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili archehsn,
Sen gerçekten mimarlık bölümü 3. sınıfta mısın????
Bu seviyeye gelene dek hiç türkçe dersi almadın mı? Gramer nedir bilir misin?
İleride eğer şu kurduğun cümlelerin gibi binalarını da tasarlarsan yandı gülüm keten helvası.....

#burkay' tarafından 17.04.2005 04:23:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 17 Nisan 2005, 04:22 - İp: yok
archehsn
archehsn (üye)
Ankara / Amatör

sevgili burkay,
burada önemli olan imla,dil bilgisi vs hatalarını kontrol etmek mi? sorulan sorular cvp vermekmi ? (pardon burda kısaltma yaptım umarım kızmazsınız ayrıca tasarımları dilbilgsiyle (gramer türkce degildir ) yapmıyorum. e-mail adresini aldıgım takdirde sana bir kaç 3b lu tasarımımı yollarım incelersiniz!

Tarih: 17 Nisan 2005, 10:06 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili archehsn,
Eğer gramer önemli olmasaydı "gelmek " ile " gelmemek " arasındaki -me olumsuzluk ekinin de bir anlamı kalmaz ve dolayısı ile de anlaşamazdık....Üniversal eğitim almakta olan birinin bu eğitimi alma şansı olmayanlardan bir farkı olmalıdır.Bu fark ise en azından kendini ifade etmede kullandığı dilin düzgünlüğü ile olur...
Bana ne istediğini anlatamadıktan sonra tasarımlarını göndermenin ne anlamı olabilir?

Tarih: 18 Nisan 2005, 00:36 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

yaşa burkay usta!
zaten verdiği fiyatlar da türkçesi gibi tuhaf!!!
279$'a canon s1, 249$'a fuji s5100 ve dahi 199$'a sony p93'ten bahsediyor. abd'den vazgeçtim, çin'de dahi bu fiyata alamazsın o makineleri...
yine de mimarlık farklı bir olay, bakarsın la sagrada familia gibi çağının ötesinde bir yapı tasarlar...

Tarih: 18 Nisan 2005, 09:51 - İp: yok
tumen
tumen (üye)
Antalya / Amatör

arkadaşlar -Sevgili Burkay ın benim kefaletime ihtiyacı olduğu duygusuyla değilde espiri sadedinde- Burkay ın bu sitedeki arkadaşlara yardımcı olma konusunda yaptıklarına ben birinci dereceden kefil olurum sağolsun e-mail adresini dahi vererek arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor.o yüzden soru anlamı taşıyan cümlelerin anlaşılır olmasını istemesi en doğal hakkı.

Tarih: 18 Nisan 2005, 11:32 - İp: yok
archehsn
archehsn (üye)
Ankara / Amatör

sevgili centurion
ben burada sizlere soru sormadan once kendi capımda biraz fiyat ve ozellik arastırması yaptım ama lens ve bazı teknik özelliklerden anlamadıgım için sizler danışmak istedim ama soru larıma cevap farklı geldi hepinze tesekkürler.....ama yinede su soruya bir cevap verseniz son defa da bu mevzu kapansa(pricegrabber,digitallquiadators,amazon.. vs gibi sitelerden bu fiyatlara ulastım amarika ve canada teslimi) biraz arastırırsanız bu tip fiyatlara sizde ulaşabilirsiniz

Tarih: 18 Nisan 2005, 18:22 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgilib archehsn,
Eğer "lanet olsun hic bisi le urasmıyım bunu alıp kurtulııyım diorum bazen cok sıkıldım bi ton para vercem dert satın almak istemiyorum " diyorsan Listede sunduğun markalar arasında tercihini fuji den yana yap.Makineni kesinlikle ülkemizden ve yetkili bayiden al bu durum çok önemli zira iki yıllık garanti hiç de yabana atılacak bir olanak değil.....
(Gerçi ben Samsung digital fotograf makinelerinden sonra Panasonic marka digital fotoğraf makinelerinin de Türkiye merkez servisi olmak üzereyim keşke bir de panasonic modellerini incelesen derim )

Tarih: 19 Nisan 2005, 01:23 - İp: yok
yekaga
yekaga (üye)
İstanbul / Amatör

Sayın Burkay,
Siteye daha dün üye oldum. Sadece birkaç yazınızı okuyabildim. Web sitenizi inceledim.Bu konuda teknik bilgi ve yetki belgeleriniz var. Ancak başka bir konuda ois ne demek diye sormuşsunuz. Açıkçası Panasonic Türkiye merkez servisi nasıl Çorumda olabilir? İstanbulda zaten merkez servis yok mu?

Tarih: 19 Nisan 2005, 09:25 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sayın Burkay,
Siteye daha dün üye oldum. Sadece birkaç yazınızı okuyabildim. Web sitenizi inceledim.Bu konuda teknik bilgi ve yetki belgeleriniz var. Ancak başka bir konuda ois ne demek diye sormuşsunuz. Açıkçası Panasonic Türkiye merkez servisi nasıl Çorumda olabilir? İstanbulda zaten merkez servis yok mu?

Aramıza hoş geldin sevgili yakega,
Web sitemi ziyaret ettiğin için teşekkür ederim.Ancak ben hakikaten "ois" 'in ne demek olduğunu bilmiyorum.Eğer sen biliyorsan ve beni de bilgilendirirsen memnun olurum.
Sanırım gözünden kaçan bir nokta var.Ben panasonic marka fotoğraf makinelerinin türkiye merkez servisi olmak üzereyim Panasonic'in değil.Bu ne demek? Panasonic-tekofaksın çok geniş bir ürün yelpazesi var bunlara A/V ürün grubuna dahil olan fotoğraf makineleri de ...
Fotoğraf makinelerinin tamiri belli bir mesleki birikimi gerektirir.Tek başına elektronik alan bilgisine sahip olmak bir fotoğraf sanatçısının makinesinin şikayetlerini anlamaya yetmez.Nacizane ben de bu mesleğe 29 senesini vermiş bir kişi olarak bu konuda fikrine ve bilgisine danışılan bir kimseyim bu nedenle tekofaks-panasonic fotoğraf makinelerinin tamir işini bana teklif etti. Neden Çorum sorusuna gelince :Ben Çorumda yaşadığım için

Tarih: 19 Nisan 2005, 18:44 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Tarih: 19 Nisan 2005, 18:45 - İp: yok