bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Yıllık İzinde Ne Yapılır????

18 ağustos da yıllık iznime ayrılıorum ne yapsam yanıma ne alsam die düşünüorum da?entresan ve yaratıcı fikirlere açığım!!!

Tarih: 18 Temmuz 2007, 15:10 - İp: 88.***.**3.87
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Biraz da para biriktirdiysen arabalı ya da arabasız sana bir Ege Turu öneririm.

En azından ben hayal ettim 5-6 tatil beldesini gezip pansyionlarda kalmayı.Her gittiğim yerde 500-1000 fotoğraf çeksem çok güzel olurdu.Ama para bu hayatta çok şeyi ifade ediyor.İmkanım olmadı.

Benim yerime yapabilirsin bu şeyi.Tüplü araban da varsa yanına da senin programına uyacak sevdiklerini alırsan tadından yenmez

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 16:12 - İp: 85.***.**6.194
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

valla mavi izci karavan kiralayıp ege turu yapcakdım sadece ören yerlerini ve doğal güzelliklerini ama bizim ülkemiz insanı biraz fırsattan yararlanma ve her bulduğun yerde geçir mantığına sahip olduğu için karavan kiraları günük 400 ytl olunca yattı.eee küçük bi arabanın içindede sıcağın altında gitmkte hoş olmaz die program yattı.ama firkrin güzeldi saolasın.

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 16:35 - İp: 88.***.**3.87
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

400 ytl ha?
valla ne yaparsan yap, nereye gidersen git ama fotograf adina bereketli yerlere git zaman gecir. bir firsat da bizim elimize gecse kacsak gitsek
iyi tatiller dostum sana

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 16:40 - İp: 81.***.**7.8
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

ya 400 ytl bide adamın biri demezmi ben tatildeyim gelince fiyatları araştırırım ona göre fiyat veririm die kafayı sıyırdım ya.muz cumhuriyetindemi yaşıoruz dicektim.valla atık kafamda son çare karasu da ki yazlığa gitmek kaldı artık ordan fotolar çekip seyrinize suncam.ama her an ve her gelişmeye açığım bakalım nolcak?

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 16:45 - İp: 88.***.**3.87
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Hocam bu geziye macera ekleyip ileriye dönük hale getirmek istersen sana en mantıklı önerim bir motosiklet ve çadır alman olacaktır idare edecek bir motosiklet 2 milyarı geçmez hatta 1 milyarın altında bile bulabilirsin çadırda fazla bişey tutmaz kafan estikçe atlarsan motoruna gidersin aşırı uzak olamayan yerlere.
Ben assosluyum buraları sana şiddetle öneriyorum mutlaka görmelisin zaten artık yönetmenler ve fotoğrafçılarda bunun farkında birçok dizi çekiliyor burada buna rağmen daha doğallığı bozulmadı bozulmadan uğra derim çünkü fazla direneceğini sanmıyorum yapılaşma akçaydan gelmeye devam ediyor küçükkuyuyu kaybettik sıra assosta
Uzun vadeli çok uygun fiyata yapabileceğin en iyi yatırım bence bu.Araban varsa sadece çadır al biraz paraya kıy konforlusunu al.

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 20:19 - İp: 88.***.**1.151
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bana borç ver.

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 20:49 - İp: 88.***.**2.243
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Pazar amca ben 175ytlye d100 alıyorum griple beraber ebaydan buldum bu makineyi ufak bi arızası varmış o kadar onuda yaptırdımmıydı bol bol çekerim.
Sen alana kadar ben eos 1d mark bile alırım.
Yani anlıyacağın para mara yok benden sana yarar yok.

 

Tarih: 18 Temmuz 2007, 20:56 - İp: 88.***.**1.151
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

cyaxar o bahsettigin nedir yıllık izin falan yenilirmi içilirmi.nerde be bıradır calış calış mezara kadar calış...

 

Tarih: 19 Temmuz 2007, 05:21 - İp: 88.***.**3.190
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

bu_phtogpr: ark.ım aklımızda ona benzer bi fikir vardı işte araba çadır falan filan kafamızın estiği yerde durmak gibi zaten yeni makinemi de almışımbol bol foto çekecektim ama.sıkıldım uğraşmaktan.o yüzden yazlığa gitmeye karar verdim.

pazarbey:evi bitiremedin heralde abi borç istioısun bana gelseydin ben senin evinin projesini beleşe çizdirirdim belediye iştakibini de beleşe yapardık falan filan sonra giderdin o parayla sigam sd14 bile alabilirdin.

liebster:valla kardxeşim durumuna acıorum demek yıllık izinin ne anlama geldiğini bile unutmuşun yazık sana acilen sende git tatile

 

Tarih: 19 Temmuz 2007, 09:24 - İp: 88.***.**3.87
kupabaskı
kupabaskı (üye)
Denizli / Firma

Yarın Adalar Yolcusuyum. Yardım???
yarın adalara gidioruz kalabalık bi ark. grubuyla.orda nerelere gidilir nerelerin görülmesi gerekir.fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliorum.yardım eden herkese teşekkürler şimdiden



şimdide yıllık izne çıkıyormuş bu adam benim açtığım konulara nsılcevap yazmış bir bakalımve hatırlatalım.



1 YA VALLA PES YANİ DİCEK BİŞİY BUALMIORUM.NİE ZORLUOSUN Kİ ANLAMADIM.YA TAMAM BENDE ROCK DİNLERİM BENDE BARIŞI SEVRİM ADAM GİBİ ADAMDIR ŞAHSENDE TANIRIM AMA YAZIK YA BURAYA UYGUN DEİL BÖLE ŞEYLER.Bİ TON ROCK FORUM SİTESİ VAR BARIŞIN FAN SİTELERİ VAR ORDA YAP.EN AZINDAN 1 TANE FOTO EKLE 1 FOTOYA YORUM YAZ BE.......


bissürü saçma forum var sende git orda bu konunu aç izinde ne ... yiyeceğini orda sor.





2 bide bana kızıolar gereksiz topic açıorum die al işte gerksiz topicin daniskası





haklısın al sana saçma 2 topic adalar yolcusu yıllık izin heralde sen saçma sapan birisisin diyor ve şimdiden hoşt anca gidersin.


tavsiyem kafanı kuma göm ordasaçma konulara konuşmalara aldıran çıkmaz.

 

Tarih: 22 Temmuz 2007, 15:09 - İp: 88.***.**9.237