Fotoğrafçılık Forumları
Uykusuzlar Artık Yok...
#hayat_can' tarafından 17.06.2010 03:00:59 tarihinde düzenlendi.
#hayat_can' tarafından 17.06.2010 03:01:20 tarihinde düzenlendi.
Şimdi burada birçok arkadaşla tanışma kaynaşma fırsatı buluyoruz iyi güzel de kimdir bu arkadaşlar, necidir, kimin nesi kimin fesi, kimsesizlerin kimi midirler, uykusuzların uykusu mudurlar, nedirler hep merak etmişimdir. Dolayısıyla bu buluşma, sorularıma cevap bulabilmem için iyi bir fırsat oldu. Tabi böylesi kapsamlı bir araştırmayı yaparken tek başıma değildim, bir araştırma ekibi kurdum (Bitirim ajan Ruknettin Abi ve ahretliği hayalet Necmi), buradan kendilerine ve bu vesileyle Hollanda daki, enişteme, teyzeme, kuzenlere de selamlarımı yolluyorum.
Önce ekibimi tanıtayım, soldaki yarım çıkan Hayalet Necmi, görüntü vermeyen, kamuflaj yapan da Bitirim Ruknettin.
#t_yaman' tarafından 02.11.2009 08:15:22 tarihinde düzenlendi.
İnceleme Raporu madde 1: Gülşen, Kod Adı: Hayat_Can
İlk bakışta zararsız hatta sempatik güzel bir imaj veriyor. Canayakın gibi duruyor. Bakınız, gayet şeker, sevimli

#t_yaman' tarafından 02.11.2009 08:16:23 tarihinde düzenlendi.
Buna şaşıran olacak mı bilmiyorum ama fotoğraf çekmeyi seviyor ya da öyle görünüyor bilemiyoruz, herşey göründüğü gibi olmayabilir. Bakınız, sol el lens zoom halkasında, gözlük kafaya alınmış (gözlükle zor olur tabi), kolda çanta sabitlenmiş, sağ el makineyi tutuyor, ve her iyi fotoğrafçı gibi makine boyun askısı boyuna geçirilmemiş. Herşey nizami

#t_yaman' tarafından 02.11.2009 08:17:10 tarihinde düzenlendi.
Sonra bu arkadaş sağlam dostluklar kurmuş, tanımayan yok, taa Rize den tanıyanlar çıktı, şu samimiyete bakarmısınız, peh peh. Ancak bu çantada var bir işler, işte bu noktadan sonra huylanmaya başladım bu kızdan. Arkadaş çantayı bir saniye boş bırakmadı, hep kolunda, hep göz önünde tutuyor

#t_yaman' tarafından 02.11.2009 08:17:48 tarihinde düzenlendi.
Mesela burada, çektiği fotoğrafları inceliyor ne var bunda diyebilirsiniz ama kazın ayağı öyle değil işte, çünkü meraklı gözlerle ne çektiğini görmeye çalışan eskidostu hemen farketti ve ters bir bakışla ekarte etmeyi başardı. Eskidosta bakarmısınız nasıl da rencide olmuş ve incinmiş, oysa tek istediği birkaç güzel foto görmekti, cık cık cık

#t_yaman' tarafından 02.11.2009 11:16:11 tarihinde düzenlendi.
Dediğim gibi bu arakdaş uyanık, sürekli tetikte. Benim de kendisini çektiğimi anlayınca o sevimli sempatik çıtı pıtı kız gitti yerine agresif ve kavgacı, müdahil bu kız geldi. Burada beni engellemey çalışırken görüyorsunuz. Eskidost el işaretleriyle birşeyler anlatmaya çalıştı ama ben anlamadım, saçma geldi bana o hareket.

#t_yaman' tarafından 02.11.2009 11:17:02 tarihinde düzenlendi.
2. Mehmet, Kod Adı: Eskidost
Eskidost demişken oradan devam edelim; Göründüğü üzere, yakışıklı bir arkadaş. Sakin, sempatik, forumda şahin görünse de aslında dediğim gibi sakin, uyumlu

Dedik ya bu arkadaş iyi hoş, bu da fotocu, seviyor foto çekmeyi lakin arkadaş bu kadar da ukala olunmaz ki, yok şöyle iyi çekerim böyle iyi çekerim, o öyle çekilmez böyle çekilir, senin ki de fotomu ben onu uykumda çekerim tarzı bakışlar, davanışlarç Bakınız şekilde arkadaş etraftakilere "LCD den fotoğraf nasıl izlenir" dersi verirken. Sanki etrafındakiler manav da bir bu fotocu, la havle neyse sinirlendim yine, Ruknettin abi uzatmayalım bu Eskidostu, kısa keselim abi, devam et çabuk çabuk

Buyrun işte, Gülşen konsantre olmuş, kadrajını yapmış hatta verdiği gazla arkada Devrem de (bkz. ileriki sayfalar) konstanre olmuş ama Eskidost un ifadeye bakarmısınız "Fotomu lan bu, ben bunu uykumda çekerim, beni geç dedem çeker bunu havasında. Orada yememiş olabilir ama buradan kınıyorum arkadaş seni, çok ayıp bu yaptığın

#t_yaman' tarafından 02.11.2009 08:18:55 tarihinde düzenlendi.
Ve işte buuu, Bitirim Ruknettin ve Hayalet Necmi abilerimden oluşan ekibim yakalar böyle. Bu arkadaşın iç yüzünü apaçık ortaya döken bu belgeye iyi bakın. Hayvanları severim imajı vermek için bu sevimli köpekle fotoğraf çektirecek ama hayvana ne yapmış bakarmısınız, kollarıyla boynuna bastırmış, yüz ifadesine dikkat edin, bu yaptığından zerre pişmanlık var mı? Aksine bundan keyif almış

İlgili olabilecek konular
-
Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...
03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk
0110403 Oca. 2023, 19:53
miratcenk -
Ali Şahin Eski Tadım Yok Artık [farkında Mısın]
30 Kas. 2021, 22:26 prodersler
0153430 Kas. 2021, 22:26
prodersler -
Tahir Uçar [hiç Farkın Yok Şimdi Yoktan] Sen Nefsine Köle Ol
14 Eki. 2021, 20:52 prodersler
13030930 Kas. 2021, 22:23
prodersler -
-
Podcast - Bu Instagram Hesabı Hormonlu Mu, Yoksa Organik Mi?
18 May. 2021, 13:44 miratcenk
0139418 May. 2021, 13:45
miratcenk -
Askerlik Asal Yoklaması Başvurusu E Devlet Üzerind
10 Oca. 2021, 20:37 prodersler
0147610 Oca. 2021, 20:37
prodersler -
-
Canon 6d Mark 2 mi Yoksa 5d Mark 4 Mü
01 Kas. 2019, 16:55 umut1993
2240304 Kas. 2019, 18:16
umut1993 -