hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

Uykusuzlar Artık Yok...

#hayat_can' tarafından 17.06.2010 03:00:59 tarihinde düzenlendi.

#hayat_can' tarafından 17.06.2010 03:01:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Ekim 2009, 15:15 - İp: 78.***.**0.86
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Hemşo sana tek kelime edeceğim.

Sen buralarda harcanıyorsun vallahi. Böyle senaryo olabilirmi

Hani orada olmasam ben bile inanacağım.

Tarih: 31 Ekim 2009, 12:45 - İp: 78.***.**0.86
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

3. Yasemin ve değerli Eşi Ali, Kod Adları: Mr. & Mrs. Cinascinas

İşte ekibin karizmatik elemanı, ayrıca kendileri Devrem olurlar aah aah neydi o Vietnam ve Kore günleri. Neyse, kendiler Karadeniz in incisi Rize den katıldılar. Göürndüğü üzere gayet özgüvenli, sakin ve "gizlimiz saklımız yok bizim" tarzında arkadaşlar. Dosta güven düşmana herhangi bir izlenim vermeyen tarzda güzel insanlar

Tarih: 31 Ekim 2009, 12:48 - İp: 78.***.**7.76
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Ooo Karalama Kampanyası Başlatmıssın Yaman

Tarih: 31 Ekim 2009, 12:50 - İp: 78.***.**2.234
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Bu arkadaş da fotoğraf meraklısı (enteresan değil mi), ama daha profesyonel, nerden mi belli ? Açıklayayım

1. Gövdeden titreşim önleme: Gördüğünüz gibi, dizin yere konarak ve dirseklerin dize dayanarak akipmanın sabitlenmesi, okullarda ders niteliğinde anlatılacak cinsten bir pozisyon alma tekniği.
2. Sakin ve kendinden emin. Millet foto çekerken gerilimden ağzını burnunu eğiyor büzüyor, bu arkadaş kahkaha atıyor, müthişş
3. Ayrıca makineye bakın, bırakın boyun askısını takmayı, makinede boyun askısı bile yok, makine alttan kavranmış, dengeli bir tutş şekli, tam profesyonel valla, bayıldım

Tarih: 31 Ekim 2009, 12:54 - İp: 78.***.**7.76
sultann
sultann (üye)
İstanbul / Amatör

Sorma daha ne sürprizleri var kimbilir.

Tarih: 31 Ekim 2009, 12:55 - İp: 78.***.**0.86
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Veee tadaaaa, tam bu kız işi biliyor, fotoları boşuna bu kadar iyi değil derken o da ne, tam bir hayal kırıklığı Ohh valla Eskidost kadrajı ayarlamış, manzarayı bulmuş, çalışmış, hazırlamış, armudu pişirmiş, Devrem de arkada hazırlanmış manzaraya konmuş. Armut Piş ağzıma düş, oh ne ala, eee Rizeli tabi atılgan uyanık Neyse yine de takdir ettim Devremi, helal olsun sana

Tarih: 31 Ekim 2009, 12:57 - İp: 78.***.**7.76
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

t-yaman Şansını Fazla Zorluyor gAliba

HAvalardandır bence

Tarih: 31 Ekim 2009, 13:01 - İp: 78.***.**2.234
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Veee kim geliyoor, kim geliyooor ?
4. Sultan, Kod Adı: Sultann

Namı diğer Hemşom, forumun bilge hatunu. Kalite bir kişilik, uyumlu, aktif, atılgan, yardımsever ne arasan var, müthiş bir imajı var forumda

Tarih: 31 Ekim 2009, 13:01 - İp: 78.***.**7.76
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Her ne kadar kendisi söylemese de ekibimin araştırmaları sonucu kendisinin bu fotoğrafına ulaştık, efendim anladığımız kadarıyla kendisi armatör, bu gemilerin hepsi onun. Bakarmısın nasıl da mağrur, gururlu. "İstanbul büyüksüm ama ben de büyüğüm" der gibi, yakışır

Tarih: 31 Ekim 2009, 13:03 - İp: 78.***.**7.76
t_yaman
t_yaman (üye)
İzmir / Amatör

Yalnız dikkatimizi çekti, ne zaman Gülşenle filan aynı kadraja girse hep kamufle oluyor, enteresan bir meziyet, fotoğrafta Gülşen de bu işten huylanmış ama belli etmemeye çalışıyor. Bizden kaçmaz tabi, şappadanak anladık ama neyse ona bakarız sonra biz asıl başka şeye takıldık bu gözlük olayı nedir ona takıldık. Hemşom hep gözlüklü nedir bu gözlüğün olayı var bir iş dedik veeee bulduk tabiii, bulduuk kaçmaaaaz, bulduuuk.

Tarih: 31 Ekim 2009, 13:06 - İp: 78.***.**7.76