Fotoğrafçılık Forumları
Trafikte Saygı Lütfen :(
yaklaşık 1 saat önce bi aracın sıkıştırması sonucu çok zor anlar yaşadm.fena bi savrulmaydı.trafiğe aracımızla çıkamıyorz,araç bekleyemiyorz,yolda dahi yürüyemiyorz.bu nasıl insanlıktr.bi bayan rahatca yolda gidemez mi.her bekleyen bayan potansiyel korna basma tacizine uğramak zorunda mı?trafikte kendinize saygınız yok tamam anladık.bırakında diğerlerinin insanlığınıda engellemeyin.ve bu tarz kazaları ve tacizleri bırakın.bu yaşadığım ilk değildi ki üzülerek biliyorm ki sonda olmayacak...
VW türkiye temsilcisine sormuş.Ya her parçaden istiyorsunuz, niyye sinyal kolu uistemiyorsunuz diye.
Bizimkilerin cevabı durumu açıklar mahiyette.
Bizde sinyal kullanılmaz.
Bayan sürücülerimiz biz erkeklerden çok daha dikkatli araba kullanıyorlar. aksini kimse iddea edemz edse bile ben inanmam.Bende bu trafik konusunda bir topic açmayı düşünüyordum ama vaz geçtim bu trafik canavarları buralara uğramazlar biz bize konuşur kimseyede faydası olmaz dedim ve vaz geçtim. ne yazıkki bunlar bizim insanımız bunlara insana saygıyı hak hukuk öğretemediysek buda bizim suçumuz.
istersen canavarlarımızla mortal kombat oynayalım.
yapma yau senle karşılaşma olayı tamamen şakaydı...
ya bi topikte bi eksik var arkadaşlar.topikler kralı yok.pazarbey efendi bu olaya bi el koysan
eğitim şart...malesef halkımız bencil ! çok geçmiş olsun sevgili mandyy
çok teşekkürler belgeselci.bu olayları yaşamak insanı insandan soğutuyo.sonrada nedn asosyal oldn diye laf yiyoruz...
Valla bu tarz olaylarda el frenini çekeceksin kapıyı hızlıca açacaksın sotede duran "haydarı" kapıp olayı anında çözeceksin yoksa anlamaz bu danalar.
Sonrada tatarbeyin derisinde 5-10 delik açacak şehir eşkiyaları.
Evet o ihtimalde var
İnsanın bir saniye sonrasını düşünmediği anlar oluyor.
Delikli demire karşıyım ama haydardan vazgeçmem şahsen
İlgili olabilecek konular
-
Yardım Lütfen Fotoğraflarımı Göremiyorum.
24 Haz. 2019, 11:39 iskiliptv
1369705 Eyl. 2020, 18:24
mete007 -
Lütfen Yardıma İhtiyaçım Var Bakar Mısınız?
28 Eki. 2019, 10:07 onurksn
2182822 Ağu. 2020, 22:14
selmankaya -
-
-
Lütfen Yardımmm. Nikon F60 Ve 28-80 F(3,5-5,6 )lens
15 Nis. 2019, 10:04 nipsir
0250615 Nis. 2019, 10:04
nipsir -
Bu Fotoğraf Nasıl Çekilir Lütfen Yardım Edin!!!
12 Şub. 2017, 17:14 ismailakyag009
3477012 Ağu. 2018, 13:51
selmankaya -
-
-
-