Fotoğrafçılık Forumları
Satranç Şampiyonası
Arkadaşlar c.tesi ve pazar günü Sinop da yapılacak il içi satranç turnuvasında öğrencilerime dua etmenizi istiyorum..Çok heyecanlı ve aşırı istekliler..Eminim bu gece uyumayacaklardır..
Sevgili baykaran ve tırtıl güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim..İnşaallah burada dediğiniz gibi Türkiye Şampiyonasına gidebiliriz. Tabi dualarınızla..
hocam çocuklar ne yaptı? [>:D
Merhaba. Gerçekten her Siteye girişimizde haber varmı diye merakla bakınıyoruz...! Sevgiler
sevgili tırtıl...seninde satranca yoğun ilgin var galiba...ne güzel... [>:D
Arkadaşlar maalesef çok kötü bir yenilgi ile ayrıldık Çorumdan..Dün geldiğimiz için henüz paylaşbiliyorum.Meğer bölge değil Türkiye şampiyonası imiş..Okulumuza gelen szlü talimat bölge idi ama resmi yazı -ki hiç gelmedi- Türkiye Şampiyonası diyordu..Neyse..Yaptığımız 9 maçtan ancak üçünü alabildik..
Çok kötü yakalandık..Tek tesellim bu bir ilkdi..Türkiye de bir zamanlar önüne gelenden 8-9 yiyordu..Ama şimdi Dünya 3.sü olmuş bir takım..Bir gün biz de inşallah Türkiye 3.sü hatta birincisi oluruz.
inşallah...bu gidişle olurlar zaten bence..çalışmaya devam... [>:D
Merhaba.Sakın üzülmeyin. O evladımız daha çok genç. Kendisini daha çok geliştirecek. Bu tip sonuçların arkasından yapılacak iyi ve olumlu motivasyonlar, onu daha da kamçılayacaktır.Başarı hiç bir zaman kolay ve sancısız gelmemiştir. Çabalarınızdan dolayı sizi kutlar. Minik evladımızın gözlerinden öperim.
Tırtıl ve baykaran..Destekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum..Çalışmaya şimdiden başladım..Artık yeni oyuncular keşfedeceğim ve inşaallah bir gün Türkiye genelinde de derece edeceğiz..iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ediyorum.. [>:D :D
İşte yine bir turnuva yine bir ümit..Bu konuyu açalı nerdeyse iki yıl olmuş..Bu süre içinde bir çok il birinciliği ilk ikinciliği falan kazandık..
İnşallah yarın ve öbürgün yapılacak turnucvadan da derece ile döneriz..Dualarınızı bekliyoruz
sigortayı yaptırmaya niyetlisin yani hocam
allah yardımcıları olsun