pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Satılık-sigma 105mm Makro Ve Ring Flaş.

Sigma marka 105 mm makro objektif ve gene sigma marka em 140 dg TTL Ring flaş satılıktır.
Dslr ile makro çekmeyi bi türlü beceremediğim için satıyorum. Makroyu bundan sonra dslr like ve raynoks dcr 250 ile çekmeye devam edeceğim veya tamamen bırakacağım.
Almak isteyenler bağlantı kurarsa yardımcı olurum. İyi fiyata vercem.

Tarih: 13 Haziran 2009, 19:46 - İp: 85.***.**9.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bahçekapıdaki hafızmistafa efendiye gir ye dondurmada gör okyanus..Eve götürsen erimez hala..Orada yiyeceksin zati..

Tarih: 17 Haziran 2009, 00:47 - İp: 88.***.**6.217
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Didimde evmi var yazlıkmı ?
Bana aslında önümüzdeki pazartesiden itibaren on günlüğüne falan kiralık yazlık lazım. Nerde olduğu çok farketmez ama muteber yöre olsa iyi olur.

Ben zaten kumlu denizi sevmem pek. Kayalı vs. olacak sığ olmayacak.

İztuzunda yaptığım tetkiklerde çok sayıda kumsalda akrep gördüm. Küçük delik şeklinde yuva yapmışlar kumlara. Bir saat içinde üç dört tane gördüm. Yengeç desem ona da benzemiyordu. Korku mukabili girmedim denizine. Denizinin de zaten okyanusumsu bir havası var.

birde geçen yaz kayabeyi bizi emmisinin teknesine emanet edip tur yaptırmıştı. orda deniz içinde tatlı su kaynağı çıkan bir yere götürmüştü. buz gibi suydu o kısım. güzeldi velakin. sıcak su bunaltıyor insanı belli bir mertebeden sonra.

Tarih: 17 Haziran 2009, 00:52 - İp: 85.***.**0.126
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

kumköy abi yarın arıyem ben seni bakam. Bi görem gelem oraları. Ölü denizin ölü olan kısmı bayağı iyi gibiydi.

Tarih: 17 Haziran 2009, 00:52 - İp: 85.***.**9.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Değil pazaremmi, fotoğraflarda görüldüğü gibi değil ,resimlerde güzel emme yüzecek isen işin var orada,,cuummp aşağıya anında dış kısmında..
İçsel kısımı sıcakmı sıcak şey gibi, kaşınırsın hep..Oradaki ucuz tatil evlerinin bazı gider suları sızıp akıyor o kısıma..Yarımadanın arka tarafına..
Çalış plajı tarafı da sana uymaz orada..,Bak Kaş güzeldir ama..

Tarih: 17 Haziran 2009, 01:04 - İp: 88.***.**6.217
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BAkem bakam.

Tarih: 17 Haziran 2009, 01:09 - İp: 85.***.**9.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bak Kasyo mrk tilifonu: sıfır ikiyüzonaltı dörtyüzkırkdört otuzyedi yetmişiki..PBX..

Burayı ara bakam yarın onda..

Tarih: 17 Haziran 2009, 01:28 - İp: 88.***.**6.217
okyanus.
okyanus. (üye)

Hafız mustafa emmi nerde oluyor bahçekapıda ?
Hacıbekirin oralardamı ? Hindiba şerbeti.?

Tarih: 17 Haziran 2009, 01:31 - İp: 85.***.**0.126
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

tamam abi teşkür ederim. bi müşterim hep böyle diyşo.

Tarih: 17 Haziran 2009, 01:36 - İp: 85.***.**9.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hafız mıstafa ,hacıbikirin karşısındaki ovak dönemeçli köşedeki yer okyanus,yarın git otur ye bak..Kasada yaşlı kişi varsa sahibidir, konuş hem onlada..
Arabayla gitsen önündeki kendi reklamlı plastik zımbırtıları el ile kaldır park et oraya..Bedava park..

Onlar peynirde satarlar ama gayfeci memed efendi nin karşı köşesi ufak tükkanda,kardeşi satıyor, kilo onaltı milyona peynir ye hem organik organik..

Tarih: 17 Haziran 2009, 01:45 - İp: 88.***.**6.217
okyanus.
okyanus. (üye)

Tamam abi bildim orayı.
Bazen adliyeye erken gittiğimde orda açma yiyip çay içiyorum. Üst katı da var.
Ama karışık bir dükkan. Herşeyi satıyor. Ürün yelpazesi mantalitesi gereği olsa gerek.
Adliyenin ilerisinde de konyalı var. az ilerisinde de konyalının pastane börekçisi. kuşbaşılı börek var ama ne eti koyuyorsa kesif kokusu var.

Tarih: 17 Haziran 2009, 02:12 - İp: 85.***.**0.126