Fotoğrafçılık Forumları
Satılık-sigma 105mm Makro Ve Ring Flaş.
Sigma marka 105 mm makro objektif ve gene sigma marka em 140 dg TTL Ring flaş satılıktır.
Dslr ile makro çekmeyi bi türlü beceremediğim için satıyorum. Makroyu bundan sonra dslr like ve raynoks dcr 250 ile çekmeye devam edeceğim veya tamamen bırakacağım.
Almak isteyenler bağlantı kurarsa yardımcı olurum. İyi fiyata vercem.
Çürük değil çarık değil ürünün emmi, konuş bakalım olursa alır..O dedi zati alırım diye..
tilifonunu almadık. Verdik sadece.
inşallah satarsın şu pentax ı..
bizlerde kurtuluruz..
artık ondan sonra canon cular düşünsün.
hergün bir topik açarsın
gel al deyince ürün mundar olmazmı abi.
benbahara özel mesaj attım
İstiklal girişine özsüt var. sakızlı dondurma güzel orda. zira oranın müdürü zarif hanımefendide akrabamız olur.
dolaptada bi tane hediye cornetto var. bir alana bir hediyeydi. hanıma almıştım bunuda hediye verdiler. hediye olanı kendime ayırdım yimedim daha.
O sakızlı dondurma amma pahalıdır bıçakla kesiliyor geçende yedik gali..
Kışın bile divandan al dondurmayı hiç hasta olmazsın da..
Vangida, panıda vb alma onlar dondurma değil ki, ticari iş,serinlik veren ürün..
-nerde o eski kristaal hamburgercimiz , gider gider yerdik emme bi dolu..Adamımızda vardı çalışan..Yıkıldı gitti oraları..
Haklısın okyanus. Amma sitede başka mındarlarda var zati. Onları bi temizlemeli önce.Bkasanya konuşup duruyolar. Tatil hatırı için sesimi çıkarmıyom valla. Yoksab ben nerden bulurum fethiyede ucuz konaklama şeysi. NEysiydi hani böyle minik ev gibi oluyoya. Unuttum adını. Kayabeyin nin tanıdğı vardır muhakkak.
birde çeşme de eski fırıncı vardı. gösterişli dükkan değil normal eski tahtalı felan. o da sakızlı kurabiye yapar idi. üç kiloda dönüşte alıp getirdim yedim bitti.
vergida manda filan zaten bunlar dondurma değl abi. geçen dondurmam kaymak belgeselinde anlatıyordu nasıl yapıldığını. süttozu gıda boyası.
ama taksim meydandaki mc donalds pınar sütten dondurma yapıyor ama yinede sahte. köpük gibi dondurma. her sabah çocukları dondurma makinesine pınar kutu sütleri boşaltırken görüyorum.
Emmi didime gidecek isen yer var ay sonuna kadar,, tel aç bana ev ile konuşta..Fethiyede kum mum yok,anca katrancı koyunda var orasıda günü birlik sana göre değil, mokampı var sana uymaz..Ölüdenizde iki adım fazla atsam hoop otuzbeş metreye gidersin aşağıya anında kimsede bulamaz..
Birde İztuzu güzeldir sal çocukları denize git gir boy sığdır..Kaplumbağalar ile de akraba olursunuz,makro çekersiniz.
Didimin özel yerine giderseniz rahat edeceksiniz emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0558806 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
3 Lens Nikon 50mm F/1. 8 Nikon 85mm F/1. 8 Sigma 50mm F/1. 4
08 Şub. 2021, 14:03 hknbjk
2280811 Şub. 2021, 13:15
hknbjk -
-
-