Fotoğrafçılık Forumları
Şampiyona Selam...
her zaman her yerde en büyük fener..
BENCE BEŞİKTAŞ ASIL İŞİ OLAN JİMNASTİĞE YÖNELSİN HOŞ JİMNASTİK ŞUBELERİ DE İŞ YAPMIO YA NEYSE.6S DE BÜTÜN MALINI MÜLKÜNÜ SATSIN YUNANİSTANA YERLEŞSİNN BELKİ ALACAKLILARINDAN KURTULURLAR..
#cyaxar' tarafından 14.05.2007 17:16:18 tarihinde düzenlendi.
Sevindim Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna, özellikle kupa maçındaki hakem rezaletlerinden sonra kesin bu lig için de bir şeyler planlanır diyordum ama, herşeye rağmen, Fenerbahçe şampiyon oldu, kutlarım takımımızı.
Ama yine de çok keyifli değilim, futbol rezalet, takım dökülüyor, 2-3 kişi her maç oynuyor , zar zor fıtık ola ola maç kazanılıyor, bu takım Avrupa'da yine başarılı olamaz, hele bu futbolla.
Aziz Yıldırım'ın da başarılı olduğunu düşünmüyorum fazla, yönetimin de, biraz rezil olduk ligden çekileceğiz söylemleri ile, yakışmadı hiç biri.
Dünya durdukça, bizim de ömrümüz oldukça önümüzde binlerce onbinlerce lig olacak ve bir gün futboldan daha zevkli ve taraftar toplayan bir spor şekli çıkmadıkça bu liglerde şampiyonluklar kazanılmaya devam edecek , kimi zaman gs kimi zaman bjk kimi zaman ts ve inşallah anadolu takımları belki ...
Ama şimdi bu sene şampiyon biziz, tarih kötü futbolu değil sonucu yazacak elbette ve bize de ne olursa olsun takımımızın başarısı ile övünmek kalıyor.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE.
Şampiyonluğumuz kutlu olsun. Sana katılıyorum husmenaga. Fenerbahçe taraftarı dışında herkesin Fenerbahçe'ye düşman olmasının sebebi bence yönetimdir.
Temel birgün devekuşu avlamaya çıkar..Epey gittikten sonra birkaç devekuşuna çatar. Silahını onlara yöneltir. Bunu gören devekuşları kafalarını kuma gömerler. Bizim Temel şaşkınlıkla etrafına bakar ve "Ya,Nereye gittu habu deve kuşları" der...
BJK'lı yönetici hep der ki; "maç sahada kazanılır" ..
O zaman neden gitti Erciyes'in kupası .!!
===>> ŞAMPİYON FENERBAHÇE
herkes gecim derdine düşmüş anlaşılan. Eskiden boylemiydi.
#nedimy' tarafından 15.05.2007 23:36:17 tarihinde düzenlendi.