Fotoğrafçılık Forumları
Politik Konu Açanlar
Siteden ihraç edilsin..
sayın mete bey ben bu siteye girdiğimde zaten siyaset yapılıyordu.daha öncede buş ekilde kim konu açtıysa bilinçsiz bir kimsenin yazısı olsa gerek.
başlık şu olmalıydı.bu sitede politik konu açılmasın.ben sitede politik konuların yasaklanmasına karşı değilim.bunu belirteyim.
fakat siz politik konu açanları ihraç edelim diye yargılama ve yürütmeyi tek kişinin yaptığı ve demokratik olmayan kişilere ikaz yapılmadan bir idam fermanı yazıyorsunuz.bunu danha önce kim açtıysa yanlış yapmış.siz bari bu şekilde konu açmayın.
konuyu şu şekilde açın sitede politik konu yasaklansın.akisi olanı faşizan bir uygulama olur.
ben youtube,nin kapanmasına sebep olan Atatürk dinsizdi olan söylemi bu sitedeki siyaset yapma olanağı sayesinde çürüttüğümü düşünüyorum.buna sayın zülfi livaneli bile itiraz etmişti.
fakat sizide anlıyorum.fakat benim şahsi görüşüm kişilerin uslup seviyelerine dikkat ederek dünya ve türkiye hakkındaki görüşlerini belirtmeleridir.fotoğrafçı sadece fotoğraf çeker.fotoğraf sanatçısı hayatın içinde olandır.
tabiiki buna ben karar veremem.buna karar verecek olan site yönetimidir.
Emmiler böyle forumların içine bir iki foto ekleyin o forumu fotoğraf ile ilişkilendirmiş olursunuz..
poltik konu açanlara kıvırma taktiğidir
politikli konu açanlar ilk buluşmada kumköy emmiyle bana yimek ısmarlayıp kafayı çektirsin.
vatan nasıl kurtarılır imiş görsün keza.
sadece meçul atılsın.
sayfanın sol üst tarafında ÇIKIŞ YAP butonuna tıklaman yeterli kısacası KAPI ORDA
usebe bin ladin ölmüş emmiler. abd nin ittiyacı kalmamış demekki gali.
lightningman.. farkındamısınız, konuyu kaldırıyorum diyen ercan43, kişi ve/veya gurupları tahrik eden başka konu açıyor..
Sizi, dikkate değer fotoğraflarınızla tanıyorum.. Ancak isminizin Yıldırım Beyazıd olmadığını düşünüyorum.. Bu satırlarım için beni mazur görün, ama benden çok daha rahat tavırlara bürünebileceğiniz bilgilerle bu sitedesiniz.. Bense sektörün neredeyse tamamının tanıdığı bir ismi taşıyarak buraya üye oldum..
Her türden insanla alışveriş yapan eski bir esnaf ve herkese kapısı açık birözel sektör çalışanı olarak; hizip yaratan kimselere karşı sessiz kalamam..
Son günlerde forum başlıklarındaki gelişmeler, 1-2 sene önce neden yoktu; çünkü seçim atmosferi mevcut değildi..
Işığın bol olsun, meçhul75.. (fotoğrafların kötü değil, ancak daha farklı tarzlarıda denemelisin, bunu sanki bir nasihat gibi algılama; içindeki potansiyeli buradaki boş yazılara harcama)
Ankara da esnaflık yapan fotoğraf sanatını seven bir kardeşinizim, netfotoğraf sitesi teknik ve felsefi olarak çok üst düzeyde olduğunu gördüğümden siteye üye olmuştum ki, bir kaç gün geçmeden, Çılgın proje adı altında içeriğinde tecavüzcüleri, hırsızları, eleştiren fikir ve düşünceleri okuduğumda hayret ettim, Çok sevdiğim ve sanatına saygı duyduğum isimleri forumda bağırıp çağrırken gördüğümde üzüldüğümü söylemek istiyorum, insanlar kendi konularının dışına çıkınca ne kadar çekilmez oluyorlar, bu; kasabın doktorluğa soyunması gibi bir şey.
Forumda, bildiğiniz gibi muhatap kurum AKP idi, bu CHP, BDP de olabilirdi. Forumda öyle bir algı vardı ki, konuyu açan, iktidar partisine saldırın! der gibiydi.-
Burası demokratik bir site, ne var bunda? diyen arkadaşların düşünceleri ne güzel, kendimi bir anda kuzey avrupa ülkelerinin birinde zannettim, oysa daha bir ay bile olmadı İstanbul da, biri uzun namlulu silahla, biride rambo bıçaklı tanınmış isimler saldırıya uğrayalı. Onların platformlarıda en az bu site kadar demokratikti. Şu anda yaşadıkları için dua ediyorlar, dile kolay 50 yıllık sanat hayatları, iğrenç insanların saldırısıyla bitivermesi ne kadar ucuz ve basit.
Siyasi başlıklar, sitenin sanat ve sanatçılık değerleriyle çeliştiğinden, politik konu açılmaması konusunda önlem alınması fikrini destekliyorum. Bütün arkadaşlara Selam ve saygılarımla.
Bin Ladinin hangisi öldürülmüş?
Adı üzerinde "bin ladin” biri gitti geriye dokuz yüz doksan dokuz kaldı.
Ayrıca abd için süpürmeyin kullanın diye takdim edilen adammı yokki?
bin ladin amerikanın adamı idi. apo kimin adamı acaba. mit müsteşarının damadı ya o bakımdan.
sayın mete bey ben sadece size şunu söyledim siteden direk atılsın diye birşeyin yanlış olacağını söyledim.sitede politik konular yasaklansın diye bir kural konsun herkes bundan haberer olsun.ancak o şekilde ihraç durumu olmalı dedim.aksi durumu faşizan olur.
fakat sitede bazı kariyer yapmış kişiler bile fotoğrafların altına bazen siyasi yada bir grubla alay eden yorumlar yapabiliyor.bunları gördüm.
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
287807 Mar. 2025, 14:27
miratcenk -
-
Konuyu Siler Misiniz Yanlışlık Oldu
17 Nis. 2023, 07:31 serkan1923
175117 Nis. 2023, 07:32
serkan1923 -
-