Fotoğrafçılık Forumları
Politik Konu Açanlar
Siteden ihraç edilsin..
Sayın ercan43.. size kendi konu başlığınız üslubunuzu hatırlatmam gerekecek...
Bu fotoğraf sitesinde, size karşı konu açtığımı düşünmekde özgürsünüz.. Konu başlığı altında yazdığım cevabı ve verdiğim linki incelemediğiniz anlaşılıyor..
Burasının adının serbest kürsü olduğunu hatırlatmanız ne güzel.. bende size konu açma ve cevap yazma kurallarını hatırlatayım; "kişi ve/veya gurupları tahrik" kriterinde kendinizi görmüyorsunuz anlaşılan..
Üst satırlardaki linki tekrar inceleyin.. Size; "-ışığınız bol olsun" diyorum.. siz, bana neler söylüyorsunuz...
Pişkince cevaplar yetiştirmek yerine konularınız altına yazılmış cevapları dikkatle okuyun..
Daha önemlisi konularınıza sahip çıkın...
Bu konuyu ben açtım ve şu an, size cevap yazıyorum...
Sizin ne yaptığınıza bakalım; konuyu açıp,seyrediyorsunuz.. konu başlığı altında seviyeli bir tartışma değilde, münakaşa gerçekleşiyor... Siz ortalarda yoksunuz..
Bu sayfada verdiğim, 2008 yılına ait konu linkini okumak zahmetine dahi katlanmıyorsunuz, bu sebeple tebrik ediyorum...
Işığınız bol olsun... (lazut, pazarbey, ercan43, bahattinakkaya)
Edit; link silindi ... tekrar ekleyeceğim...
#mete007' tarafından 30.04.2011 21:17:15 tarihinde düzenlendi.
Işığın bol olsun, Okyanus..
Açtığım konu başlıkları altında cevap yazıpda, selamlayamadığım arkadaş olduysa beni mazur görsün..
Üst satırlara ekleyemediğim link, şurada:....
http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=50043&syf=2
Başka bir siteden, değer verdiğim Fırat beyin manifesto niteliğindeki yazısını, hatırlayamadığım defadır buraya kopyalıyorum:...
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.akvaryumkulubu.org/vbulletin/showthread.php?t=54937
" ADK Kapanmıştır
Biz İSAK'lılar olarak, bu forumda ortak ilgi alanımız olan sucul dünya'nın evlerimizdeki yansıması AKVARYUM üzerinde bilgi alışverişinde bulunmak, araştırmak, öğrenmek, öğretmek, kendi sucul pencerelerimizi/eserlerimizi göstermek, diğer meraklıların akvaryumlarını/eserlerini görmek, sucul ilgi alanımızla ilgili güncel bilgilere ulaşmak/ulaştırmak üzere bir araya geldik. Bütün forumdaşların katkılarıyla kaydadeğer bir bilgi birikimi oluşturduk. Ortamdan keyif alıyoruz ve keyifli kalmasını amaçlıyoruz.
İSAK bir sucul platformdur. Konu ile ilgisi olmayan siyaset, din ve spor gibi alanlarda, doğal olarak polemik doğuracak, sucul ilgi alanı ortak olsa da farklı düşünsel yapıda olan forumdaşları birbirine düşürecek, bazı dostları kıracak ortamların oluşması bizleri zor durumda bırakmaktadır.
Internet teknolojisi sayesinde tanıştığımız forum ortamları ile ilgili, şu an hizmette olan siyasi, dini, sporla ilgili forumlar mevcuttur. Konu ile ilgili alanda fikir tartışması yapmak isteyenler, öyle sanıyoruz ki zorlanmadan bu forumlara ulaşabilirler.
Açarken tamamen iyi niyet taşıdığımız Akvaryum dışı konuları kapatarak, ortak ilgi alanımız olan sucul alem dışı konularda gerginlik yaratabilecek konu başlıklarına zemin oluşturmamak istiyoruz.
Kararımızı anlayışla karşılayacağınızı umuyor, forumumuzun bilgi birikiminin yanısıra dil, hitap, yazın uslubu ya da genelleyerek "forum görgü kuralları" denilebilecek konularda ulaştığı seviyeyi daha ileriye ve hep birlikte taşımak istiyoruz. "
--------------------------------------------------------------------------------
Mete007
Verdiğiniz linki inceledim. Benim orda yazım veya mesajım yok. Başkalarının yazılarını okuma mecburiyetim de yok. Kusura bakmayın...
Ahmet Çiçek adlı üyeye "üstad" deyen her kimse bilmiyorum. Ama bana hitaben yazdığınız yazının altına koymuşsunuz. Onun için "o ben değilim" deye cevap verdim.
Ben kimseye hakaret etmeden yazılarımı yazıyorum. Siz ve bir iki arkadaş neden se üzerinize alınıyorsunuz Sonra da kalkmış "siz pişkinsiniz diyorsunuz" Doğrusu anlamadım...
Açtığım konuda ana temadan ayrılıp konunun başka mecralara gitmesinden ben de rahatsızım. Bu sadece benim linkte olmuyorki katılımcı arkadaşların genel üslubu bu. Devam ederse yazımı çekeceğim burda belirteyim.
Aslında hepsi aklı başında, kocaman insanlar kavga etmeyin demem mümkün değil.
Bana "-ışığınız bol olsun diyorum" demişsiniz. Teşekkür ederim. çok naziksiniz...
Ben sadece iktidar partisini değil, her partiyi bilgim, kültürüm elverdiği ölçüde eleştiririm. Veya överim. Bugün İktidar olur, yarın muhalefet olur Farketmez.
Ben bu bölümde siyasi görüşlerine katılmadığım bir çok arkadaşın yazılarını okuyorum. Bazen karşı yazı yazıyorum. Bazen sadece okuyup geçiyorum.
Ama hiç bir zaman yeni bir link açıp isim belirtmeden de olsa hedef gösterip bu arkadaşları siteden atalım diye bir düşünceye sahip olmadım. Öyle bir yazı yazmadım, link açmadım.
Bu sitede kişi sayısı kadar fikir ve düşünce vardır.
Herkes hakaret, küfür, aşağılama, alay etmeden fikrini, düşüncesini, görüşlerini yazmakta özgür olmalı ve bizler de okumalıyız.
Fikirleri beğenmesek de birbirimize saygıyı, sevgiyi ve tahammülü öğrenmeliyiz.
Sevgiyle kalın...
#ercan43' tarafından 30.04.2011 23:03:28 tarihinde düzenlendi.
demokrasilerde kişiler hür düşüncelerini kimseyi kırmadan ifade edebilmelidir.hayatın her alanında siyaset vardır.fakat kendi düşüncesini karşısındakine kabul etirmeye çalışmak zorbalıktır.illaki farklı düşünceler olacaktır.farklı düşüncelerin sağlıklı görüş alışveri yapmaları gelişmişliğin bir göstergesidir.
Atatürk demokrasiyi farklı düşüncelerde olan kimselerin çoğunluğu olarak tarif ediyor.demokrasilerde zorbalık yoktur.kişiler doğru olanı bulmak için illaki düşüncelerini ifade etmelidirler.kimse güdülen koyun olmamalı.
"her partiyi eleştiririm" sözünüzü kendiniz analiz edin allahaşkına..
Bu gibi konuları, siyaset temelli forumlarda açın..
lightningman.. ışığın bol olsun.... bilgi ve fikir alışverişi konusunda hemfikiriz.. ancak siyaset meydanı tarzı bir sitede değiliz.. "NETFOTOGRAF" dayız.. "NETSİYASET" de değil...
Herşeyde bir kötülük aramak yanlış.Aman şunu yasaklayalım bir maraza çıkmasın.Aman şunu yasaklayalım bir olay olmasın.Hep halının altına süpürürsek birgün gelir o tazların altında kalırız.Doğruyu bulmak siyasetin gereğidir.
Netfotoğrafı diğer sitelerden ayıran bir özelliğin demokratik bir site olmasıdır.Siyaset insanın olduğu heryerde vardır.Siyaseti yok etmek için insanı yok etmek gerekir.Kimse fenerli olmasın demek gibi.
Ben belli bir görüşe bağlı değilim.Bunu Atamızdan öğrendim.Dinleyip araştırıp bir sonuca varıp bunu ifade etme taraftarıyım.Beni bazen şu görüşe yakın başka bir zamanda tam tersi görüşe yakın görebilirler.Tıpkı Atamız gibi.
lightningman..
Bu siteye bakma maksadım, fotoğraf haricindeki konularmı acaba..
Görmek isterseniz iki screenshot eklerim; birisi intenet üzerinden yazdığım hisse satış emri, diğeri bu emir vasıtasıyla brisanın rekor değere ulaşmış olması.. (237.50) Hisse.net'de yeterli yorum yapıldığı için buradan fikir alma gibi bir uğraşım olmadı..
Üstdeki paragraf, netfotoğraflıları ilgilendiriyormu acaba
Bu konu başlığı altında yazdıklarım ve verdiğim linkler değerlendirilmeyecekse, sakın ha cevap yazılmasın... (sn. ercan43 dikkatle değerlendirsin)
lightningman, verdiğim linkin son sayfalarında Fatih ustamızın değerlendirmesini okumanızı rica ediyorum..
Yazdıklarımı okumak ve anlamaksızın cevap yazma hakkını hiç kimseye veremem.. bu başlık altında hep bu yapıldı...
#mete007' tarafından 01.05.2011 08:51:19 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
287907 Mar. 2025, 14:27
miratcenk -
-
Konuyu Siler Misiniz Yanlışlık Oldu
17 Nis. 2023, 07:31 serkan1923
175117 Nis. 2023, 07:32
serkan1923 -
-