Fotoğrafçılık Forumları
Öğrenci Düşmanlığı
x partisi tarafından yapılan başyvuru ile danıştay belediyelerin öğrencilere verdiği burs ile ilgili kararı iptal eptmiş.
HEr ikisinede Afferin. Alınlarından öpüyorum.
Türkiye'nin geleceği parlak nesiller Sinop'un bir köyünde yetişiyor
lazut hocam bugün yeni bi cezalandırma tekniği öğrendim. öğrenci sınıfta tek ayak üstünde durduğu duvara dönüp burnunu dayıyor, yine tek ayak üstünde duruyor. bi deneyin bence işe yarar
Deniyecem..
Benim en sevdiğim ceza gel ulan buraya..Şak şaka şak ..ah canım benim ..ne de güzel ödevini yapmamışsın..Şu yanaklara da bak.ah canııım l al olmuş
lazut hocam bende daha çok numaralar var, gerisini msn'den anlatayım da ayağa düşmesin, orjinalliğini korusun
Ya bizde de öyle..devir atladık devir..
Öğrenciler bile şşaşırıp kalıyoır
tabi ki tabi ki...
ne öyle kulak çekme tokat atma felan. klişe şeyler bunlar. öğretmen dediğin her zaman kendini geliştirmeli azizim!
Öğrenciden geri kalmamlı değil mi..A.gül de öyle dedi dün..
Valla bravo. Ümitlerim tekrar yeşirdi sizleri görünce. Ne o öyle layt örtmenler. Dayak yok ceza yok. Tokat dediğin şaklayınca difüzyona sebep olacak.
Abi gelecek emin ellerde..Valla taş gibi çocuklar yetitiriyoruz.. Her türlü darbeye dayanıklı sağlam nesiller geliyor..Merak etmesin heç kimse
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
İlgili olabilecek konular
-
Öğrenciyimmm!! Panasonic Dmc-fz 200
18 Eki. 2017, 12:14 akortsuz
1357919 Eki. 2017, 11:29
akortsuz -
-
-
-
Öğrencilerin E-okul İçin Vesikalık Fotoğrafları
23 Eki. 2015, 21:13 canon_300d
3321429 Şub. 2016, 17:54