photoshop7
photoshop7 (üye)
İstanbul / Amatör

Ne Kadar Duyarlısınız ?

SAYIN ARKADAŞLAR

BU GÜN ÖĞRENDİĞİM KADARI İLE BİR ARKADAŞIMIN ŞİFRESİ ÇALINMIŞ VE OLMADIK ŞEYLER YAŞANMIŞ KİMMİ? (grafiker8)
şimdiki nıck grafiker01 BU ARKADAŞIMA DESTEK İSTİYORUM .... BU OLAY YARIN BİR GÜN HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR UNUTMAYALIM .... SAYGILARIMLA

Tarih: 26 Mart 2007, 23:50 - İp: 85.***.**7.106
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

şimdi işin kokusu cıkmaya basladı

burada birşey yapıyorsun,sifren calınmıstı baskası yapmıs diye geri donuyorsun topic acıyorsun ardından kendini desteklemek için baska bir isimle uye oluyorsun..onunlada bir topic acıyorsun??
ben derimki
kendin cal kendin oyna arkadasım,ama bu sitede degil.kısacası gulegule.

Tarih: 27 Mart 2007, 15:13 - İp: 88.***.**5.206
hisli
hisli (üye)
Yurtdışı / Amatör

@pazarbey normalde modem acip kapayinca ip degisir, ancak sabit ip icin telekom ile anlasmaniz varsa degismez, o sizin telefon numaraniz gibidir.

Tarih: 27 Mart 2007, 15:14 - İp: 195.***.**8.198
grafiker08
grafiker08 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Sayın fdiker haklısınız ama bilmediğiniz içn her halde olacak ama öncelikle insanları yargılamadan öne bir sorsak derim SCN BENİM ÇOK YAKIN arkadaşım olur ve senin bahsettiğin ıp adreside ne olduğunu biliyorum bilmesem haklısın ama ben de senin kadar bilgiliyim teknik donanım bilgim var yargı yapmadan önce bir zahmet lütfen rica ediyorum öncelikle bana bir email yada msj atın bu çok yakın arkadaşım la aynı bilgisayarı paylaşıyoruz ve ıp adreside aynı olacaktır ben sizler gibi kırıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum insanlara bir şeyler öğretmeye bir şeyler vermeye çalışıyorum oysa sen insanları hemen idam edip yargılaya biliyorsun bu site senin olabilir ama şunuda demeden geçemiyeceğim insanları konuşmalarınla üzüyorsun farkındamısın bilmiyorum bu siteyi çok sevmiştim çok ama artık bu saaten sonra en burda olmak istemiyorum beni çok kırdınız hepinize çok teşşekkür ederim ..saygılarımlaa

Tarih: 27 Mart 2007, 17:47 - İp: 85.***.**7.106