photoshop7
photoshop7 (üye)
İstanbul / Amatör

Ne Kadar Duyarlısınız ?

SAYIN ARKADAŞLAR

BU GÜN ÖĞRENDİĞİM KADARI İLE BİR ARKADAŞIMIN ŞİFRESİ ÇALINMIŞ VE OLMADIK ŞEYLER YAŞANMIŞ KİMMİ? (grafiker8)
şimdiki nıck grafiker01 BU ARKADAŞIMA DESTEK İSTİYORUM .... BU OLAY YARIN BİR GÜN HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR UNUTMAYALIM .... SAYGILARIMLA

Tarih: 26 Mart 2007, 23:50 - İp: 85.***.**7.106
cirkinkiz
cirkinkiz (üye)
Van / Amatör

Grafiker bu durumu bizlerle paylaştı; ancak farklı yerlerden giriş yapmış olduğunu da söyledi.Muhtemelen de daha önce belirtildiği üzre çıkış yapmadı.Yine de kendisinin çıkış yapma konusunda kesin yargısı var mıydı hatırlamıyorum.Yani diyeceğim bu durumda, yapılacak şey "duyarlı olmak" ama tedbiri elden bırakmamaya duyarlı olmaktır.

Tarih: 27 Mart 2007, 00:09 - İp: 88.***.**4.253
grafiker08
grafiker08 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Öncelikle sana çok teşekkür ederim... arkadaşım ama gördüğüm kadarı ile bu site de destek verecek kimse yok onların amacı fotoğraflarına yorum gelsin daha çok yorum alalım çünkü hiç bir zaman başlarına böyle bir olay gelmiyecek sanki (İNSAN İNSANA HER ZAMAN MUHTAÇTIR) Bu sözü unutmyalım derim .....
Saygı ve sevgilerim le ......

Tarih: 27 Mart 2007, 10:48 - İp: 85.***.**7.106
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

Nasıl gösterelim duyarlılığımızı bu konuda?
Geçmiş olsun..
Benim bildiğim bu kadar...

Tarih: 27 Mart 2007, 10:55 - İp: 88.***.**5.119
cirkinkiz
cirkinkiz (üye)
Van / Amatör

Grafiker sözlerinize "İnsan insana her zaman muhtaçtır" kısmı ile katılıyorum; ancak bizlerin de karşılaşabileceği bir durum bu.Ülkemizde neler çalınmıyor ki, üyelik adı çalınmasın, sayacak olsak yetiştiremeyiz.Geçmiş olsun dileklerimle...Böyle hırsızlıklarda bulunan insanları kınamak ile önüne geçilecek bir sorun değil bu...Eğitim işi ama o da yok malesef...

Tarih: 27 Mart 2007, 12:07 - İp: 88.***.**1.42
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

oncelikle gecmiş olsun...basınıza gelen uzucu bır olay..site yonetimine ulasıp şifrenizi geri alabilirdiniz belki emin degilim..umarım birdaha basınızada gelmez ancak

arkadaşım ama gördüğüm kadarı ile bu site de destek verecek kimse yok onların amacı fotoğraflarına yorum gelsin daha çok yorum alalım çünkü hiç bir zaman başlarına böyle bir olay gelmiyecek sanki (İNSAN İNSANA HER ZAMAN MUHTAÇTIR) Bu sözü unutmyalım derim .....

bu sozlere anlam veremedim..sonucta sifreniz calınmıs ve bu sitede kimsenin bu konuda yapabilecegi birşey yok..actıgınız konuya cevap verenler var ve zaten nasıl calınmıs olabilecegini,neler yapılması gerektigini yazmıslar..bunun dısında yapılabılecek birşey olmadıgı gibi aynı seyleri onlarca kere yazmayada gerek yok sanırım..insanların fotograflarıma yorum gelsin gerisi beni ilgilendirmez dediklerini sanmıyorum,kaldıkı bu mantıga gore sizde actıgım topice destek gelsin istiyorsunuzki fotografıma yorum gelsin demekten farkı yok..

tekrar gecmiş olsun..basınıza gelen uzucu bırsey ama bu sitede gecmiş olsun demekten baska kimsenin yapabilecegi birşey yok..bıranlık sınırle uzuntuyle boyle sozler sarfetmeyelim lutfen...

Tarih: 27 Mart 2007, 14:28 - İp: 88.***.**5.206
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Sevgili eski kullanıcı adıyla grafiker8 yeni kullanıcı adıyla grafiker01 başınıza gelene üzüldüm.

Ancak benim kafamda oturmayan bazı şeyler var. Bilindiği üzere siteye eklenen her bilgi ayrı ayrı o anki bağlı olunan ip numaralarıyla kaydedilmektedir. Eklenen fotoğrafla ilgili araştırma yaptığımda bugüne kadar siteye eklediğiniz tüm bilgilerin aynı ip numaralarıyla eklendiğini farkettim, ( ip numarası kabaca, siz internete bağlıyken bağlantı boyunca size tahsis edilmiş özel bir numara dizinidir.) yani ip numaranız sabit, modemi aç-kapa da yapsanız numaranız değişmiyor. Bahsi geçen fotoğraflarda da aynı ip numarası kayıtlıydı. Maalesefki şu anda bu konuyu açan photoshop7 ilede ip numaranız aynı.

Suçlu aranması gerekiyorsa çok ama çok yakınınızda aramanızı öneririm.

Saygılarımla

Tarih: 27 Mart 2007, 14:56 - İp: 81.***.**8.46
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Yapma ya demek açılıp kapansada ip değişmiyor ha. Bunu öğrenmem iyi oldu.

Tarih: 27 Mart 2007, 14:59 - İp: 88.***.**9.32
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

açıkça siz şizorfren olmuşsunuz diyor fikret bey
kişilik bölünmesi yaşıyorsunuz ...
en yakın doktora başvurun

Tarih: 27 Mart 2007, 15:02 - İp: 85.***.**6.128
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

nasıl yani enterasan bir durum anlaşılıyorki ya kendisi kendisine destek veriyor yada aynı yerde iki kullanıcı var demek oluyorki birisi digerinin neyse

Tarih: 27 Mart 2007, 15:06 - İp: 88.***.**9.245
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

grafiker sana ilk geçmiş olsun diyenlerden biriydim..ama bir konu bir cevap ile photoshop nerden çıktı şimdi.ve ya oy eyvah grafikere bu nasıl yapılır diye oturup ağlayalım mı.Evet fotografıma yorum yapılmasını çok istiyorum.Hatta bu sitede birincil bulunma sebebim de o ?. Sana ne?.Bunu mu dememi istiyorsunuz.

Tarih: 27 Mart 2007, 15:07 - İp: 88.***.**1.231