Fotoğrafçılık Forumları
Mgirgin'i Everme Sorunsalı
Bi havta gıda yokum dediğdim emme bu çocuğun durumunu çok vahim gördüm ve geri döndüm. Bu çocuğa bir an evvel gız bulup everelim.
lazut hoca yaptığın ayıp. niye uğramadın. hadi okyanus yapsa çocuktur diycez sana noluyo.
okyanus, bilgi için teşekkür ederim. ama anlamadığım; dediğin gibi pahalı olan bir lens dediğin diğer tamrondan daha kötü nasıl olabiliyor?
a- renk
b- keskinlik
c- diyafram bıçağı sayısı
d- vesaire
tokina 19-35 lens aldım ...17-40 L nin 5 te 1 fiyatına... ama daha iyi çekiyor sanki... ben de anlayamadım bu nasıl iş
fakir ama gururlu lenslere yönelmek lazım... en azından benim gibi züğürtler için...
canon kullanan fujisever hocam...ne iyi ne kötü anlayamadım gitti...bir dostuma " makina çekmez makinayla çekilir " yazmıştım latife yollu...öyle bir ders verdinki ban diyerek mahcup etmişti beni....fii tarihinden kalma makina vesıradan lensle bile bana göre iyi çekimler yapılabiliniyor......züğürtlük olayı bizlerin şanıdır....ama bir 70-200 istiyor gönül..
iyi aşamlar nf ailesi
2008 2011 evlendimi merak ettim
iyi akşamlar abi
"tokina 19 - 35" aklımda bulunsun.. 60 d elime çok iyi oturdu fuji. lens araştırmasına da başladım ama gerisi züğürtlük meselesi
yasemen hanım kızımız,hafif bir malümat furuşluk yapıvereyim : bana göre kötü makina yoktur ; ve her işini görecek çok iyi makinada....elime bir kez aldım..hoşuma gitti..optimum bir karar vermişsin...güzel günlerde kullan....d50 arıza verdi.......bakalım kısmet olursa d 80 düşünüyoruz...içimden gelen his ,sisisidi sensöre daha sıcak.....eh nisbeten ekonomik olmasınıda yabana atmıyorum...
lcd si oynak makinenin fotoğrafı demli olmaz... yaz bir yere abla...
19-35 5d için biçilmiş bir lens... 19mm croplu alette dar kalır keza... illa croplu şişirme 18mp bir canon alacaksan, tamron 17-35 lens al derim, bir de 50mm 1,4 ...
selam...
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
01513 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
015403 May. 2025, 18:10
aslls -