Fotoğrafçılık Forumları
Mgirgin'i Everme Sorunsalı
Bi havta gıda yokum dediğdim emme bu çocuğun durumunu çok vahim gördüm ve geri döndüm. Bu çocuğa bir an evvel gız bulup everelim.
böyle bir terbiyesizlik görmedim
Aha mgirgin günah çıkırmaya başladı bile. Sahtekar. Kim bilir bunun için kaç tane mail adresi aldı.
saglam34
netfotoya hoşgeldin
çok güzel hareketti diyenler :
zuboloboloplop looop...
böyle bir program var de mi
Evet Yılmaz Erdoğan ve ekibindeki çocukların programının ismi fuji.
Hoş bir program. Özellikle gençlere verdiği destek için Yılmaz Erdoğan'a kocaman bir alkış gönderiyorum.
saglam34, ben de senin gibi terbiyesiz görmedim.. Sen kimin fake üyeliğisin onu söyle bakalım?
#Mgirgin' tarafından 23.12.2008 12:02:51 tarihinde düzenlendi.
bence fotoğraflar silindiği için, sağlam34 de balıklama topike atladığı için, terbiyesizlik olarak adlandırılan hareketi görememiş.. yani göremediğini ifade ediyor... bu kadar da olmaz demek istemiyor sanırım... virgül kullanılmazsa , Türkçe lastik gibidir.. esner...
ama, bilinçaltı ne de etkili, sözcükleri anlamlandırmada, onu gördük... pazEr bey abi, hemen kızdı sağlam34 e , höt , ne göremiyon, ortada işte, pis mgirgin , diye bağırıyor... buna karşın, mgirgin abi , höt , ne terbiyesizliği, sensin o , tü sana.. fake ! diye bağırıyor..
ilginç harbiden... ikisi de fake diyor sağlam34 e... sağlam34 ile ergenekon aynı kişi olabilir
sağlam34 le fuji aynı kişi değildir.. onu hatırlatayım da, bana da kızmayın
Biz biliyoz kimin kim olduğunu. Ar ,haya ((Utanma duygusu) öteki değil )) kalmamış.
Evlenebilmek için yapmıceği şey yok ya.
Sana kız mız yok.
Buda bi gelişme.
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
0913 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls