pazerbey
pazerbey (üye)
Kütahya / Amatör

Mgirgin'i Everme Sorunsalı

Bi havta gıda yokum dediğdim emme bu çocuğun durumunu çok vahim gördüm ve geri döndüm. Bu çocuğa bir an evvel gız bulup everelim.

Tarih: 9 Aralık 2008, 22:54 - İp: 88.***.**2.125
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi selamı sonda diyorsun devrik parağraf oluyor keza.

tamron on7 elli diyecektin herhal.

Tarih: 25 Temmuz 2011, 18:38 - İp: 212.***.**6.155
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

yo 17-35 dedim... FF bir lens çünkü..

neden dersen , bir gün herkes FF ci olacak

18mp uyduruk makinelere en fazla 1 sene dayanır yasemin abla da, sonra 5d alır gibime geliyor

aslında ikna edebilsem kendisini, bir arkadaşımda d300 var, lensleri ile beraber uygun fiyattan verirdik kendisine... canon un yeni 18mp sensörlerini ben hiç sevmedim çünkü... nikon un 12mp lik cmos sensörü oldukça keskin ve dinamik rangesi çok sağlam fotoğraf veriyor... noise performansı da çok iyi... ama nikon da sanırım yeni aletlerinde mp li abartmaya başladı, bozar o da yakında kaliteyi...

selam.

Tarih: 25 Temmuz 2011, 18:46 - İp: 46.***.**4.4
randomrandom
randomrandom (Objektif)
İstanbul / Meraklı

fuji, aslında benim aklımda d7000 vardı. back focus problemi dediler, vazgeçtim. iki gündür 60d ile dışarıdaydık (yani kısmen) . şu an gözlerim iyi göremiyor. görebildiğim kadarıyla fotoğrafların bazıları iyi, bazıları felaket. ama makinaya hakim de değilim henüz. ayarları vs. iyice bi öğrenem, bi hakim olam makinaya, ondan sonra duruma göre gardımızı alıcaz.

Tarih: 25 Temmuz 2011, 23:44 - İp: 176.***.**7.235
randomrandom
randomrandom (Objektif)
İstanbul / Meraklı

şaban abi, dün akşam gözden kaçırmışım mesajınızı

makinaların işe yararlılığı / yaramazlığı konusunda sizinle aynı fikirdeyim abi. bu yüzden alırken çok fazla araştırıp düşünmedim. makinada bana lazım olacak olan özellikler var mı? -var.. gerisine kafa yorup zaman kaybetmeye gerek yok.. her ne kadar henüz makinaya hakim olamasam da - ve fuji öğretmenim oynak lcd'lilerin hayrından şüphe etse de - içimden bir ses "kaliteli lenslerle bu makina uçar diyor." dslr acemiliğimden de olabilir

d50 nin arıza vermesine üzüldüm. ama 4- 5 yılda bir de değiştirmek gerekiyor sanırım bu dijitalleri.. d80 diyorsunuz, hayırlısı olsun şaban abi, iyi iş görecek kameralardandır o da..

Tarih: 26 Temmuz 2011, 09:51 - İp: 176.***.**8.53
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

60d yi canon bayisinde inceledim... oyuncak gibi bir şey... keskin sonuçlar almak için ucuna çok iyi lensler takman lazım...

tokina 11-16 2,8
tamron 17-35 2,8-4
sigma 50mm 1,4
canon 85mm 1,8
sigma 70-200 f2,8 II

gibi lensler abla... ancak o zaman bir şeye benzer... ucuz lenslerle yağlı tablo tadında resimler çekersin... ben bizzat denedim...

o yüzden eski bir 5d al demiştim... en azından büyük sağlam bir gövde ve 20 yıllık bir lensle bile jilet gibi sonuçlar... hem filmli tadında tonlar ve gerçek renkler...

ne varsa eski aletlerde var, d300 de öyle... çok sağlam makine... d7000 filan boş iş... video olayı inan ayrı bir olay, bir süre sonra uğraşmayacaksın... ya da boyut küçültüp hd den vaz geçip, çocuk bebek hatıra çekeceksin bak gör... onu da zaten ufak 300 liralık kompak makineler de yapıyor, cebinde taşıyabildiğin

uzun lafın kısası, hayırlı olsun

Tarih: 26 Temmuz 2011, 10:15 - İp: 46.***.**2.245
randomrandom
randomrandom (Objektif)
İstanbul / Meraklı

sağolasın fuji örtmenim

#cinascinas' tarafından 27.07.2011 10:24:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Temmuz 2011, 10:24 - İp: 176.***.**9.180
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

bu topic artık misyonunu tamamlamıştır.

gümletilmeli

ileri saran zamanı şimdi geriye sarmak azcık tuhaf oluyor

bakınız: milattan önce milattan sonra.. MÖ mö de MÖ mö

Tarih: 27 Temmuz 2011, 11:29 - İp: 78.***.**4.147
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

cinas abla lensimin nesi varmış ki..
Pırıl pırıl foturaf işte..

1-Yer Köyceğiz
2-lens 15-85 mm
3-hepsi palavra..Düğün düğün yok...

.......................

Emmiler bu yıl gitemdi gidiyor üzerinden fınfık satışı yapmayı planlıyorum..Tarim bakanlığındanki emm,ilşer ne der bu işe ..

Babanızın hayrına bedavadan bi bilgi verin bakam...

Tarih: 29 Temmuz 2011, 12:31 - İp: 88.***.**6.120