ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Kulluna Irakıyyun!!

Evet arkadaşlar Kulluna Irakıyyun. (Hepimiz Iraklıyız)

Tarih: 16 Mart 2007, 18:33 - İp: 85.***.**0.248
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili seyyah ben Türk olduğum için Iraklıyım diyemem.Sen de sanırım kürtsün.Bu kimliğinle gurur duymalısın.Tıpkı benim Türklüğümle gurur duyduğum gibi.

Burdak i asıl amaç mazlumların yanında olmak için illaki kimlik değiştirmek zorunda olmadığımızdır..

Biliyorum bu bir empati ama tarihimiz boyunca bu empatiyi defalarca karşılıksız gösterdik.Göstereceğiz de ama Türk olarak..

Sizler de kürt olarak doğru olkunuz.Çalışkan olunuz. Iraklılar gibi yaşadığınız ülkenizi satmayınız.İşte o zaman bize atfendiğin sözlerrri sarf etme hakkına sahip olursun..

Saygı ve sevgilerimle

Tarih: 17 Mart 2007, 11:59 - İp: 88.***.**8.135
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Yaradan Böyle Emretmiş Böylede gider Biz Birlik Olmadığımız Müddetçe Hep Ezilen Olacağız Dinimizden Dolayı..

Daha önceki Konulardada Değinmişimdir Arkadaşlar..

Biz Demeyi Bİlmiyoruz Benlik Davasına Düşmüşüz..

Hatta Ve hatta Kurtlar Vadisi Kuzey Irak Filminde Ordaki Tarikatın Lideri Bir Dua eDiyor Ordan ALmiştim O Kelimeyide.

O Dua Herşeyi Anlatiyor Bence...

Tarih: 17 Mart 2007, 12:05 - İp: 88.***.**4.33
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

adamlık öğretmek gibi niyetim yok foks yanlış anladın.. sanıyor musun ki ker türk doğru ve çalışkandır..

lazut hocam haklılık payınız var.. teşekkür ederim

Tarih: 17 Mart 2007, 12:26 - İp: 88.***.**7.247
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

üç beş çapulcunun pkk lı olduğu gibi her Kürt pkk lıdır diyemiycemize göre sende genelleme yaparken dikkat ete.

Tarih: 17 Mart 2007, 12:32 - İp: 88.***.**4.194
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

ama ırak kürtleri Irak'ı satmadı.. saddam kimyasal attığı zaman ırak bayrağ altında yaşamak istemiyorum dedi kürtler.. eee hocam dünya siyaseti bu: düşmanımın düşmanı dostumdur..

Tarih: 17 Mart 2007, 12:33 - İp: 88.***.**7.247
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

bak seyyah kısaca anlatmaya çalışayım,
Ülkemizde kavram kargaşası vardır. Irk ve millet kelimeleri karıştırılmaktadır.
Millet kelimesi sözlükte

millet
isim Arapça millet

1 . Çoğunlukla aynı topraklar üzerinde yaşayan, aralarında dil, tarih, duygu, ülkü, gelenek ve görenek birliği olan insan topluluğu, ulus:
"Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklal fikrinin layemut abidesidir."- Atatürk.
2 . Bir yerde bulunan kimselerin bütünü, herkes:
"Millet tütün paralarını alınca borcunu öder."- N. Cumalı.
3 . halk ağzında Benzer özellikleri olan topluluk:
"Şu kadın milletinin kıskançlığının hiç sonu yok."- A. Mithat.

anlamı budur

ırk ise

ırk
isim Arapça ¤ir®

1 . Kalıtımsal olarak ortak fiziksel ve fizyolojik özelliklere sahip insanlar topluluğu:
"Türkler, insan olarak, ulus olarak doğunun en üstün ve şerefli ırkıdır."- S. Birsel.
2 . Soy:
"Esasta dağlı ırktan cahil bir kızcağızdı."- R. H. Karay.
3 . biyoloji Bir canlı türünde aynı karakteri taşıyan canlıların oluşturduğu alt bölüm.

ırk ın anlamı da budur.

Ben hep Türk Milletinden bahsettim, nedir Türk milleti bu Ülkeyi kuranlar, Bu millete ise Türk Milleti denmiş.

Irk olarak Türk ırkından gelmiyossanız Türk ırkcısı olamazsınız, ama Türk Milletinin asli unsurlarından birisisiniz hiçmerak etmeyin, benim yaptığım ise Milliyetciliktir, ırkcılık değil,

umarım anlatabilmişimdir.

Tarih: 17 Mart 2007, 12:40 - İp: 88.***.**4.194
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

"Hizipçi"... bu konuyu açanın hakettiği sözdür..

şu konuyu okuyan kimse.. hizipçiyi hemen seçer...

konunun ana yazısına cevap vermek mümkün değil.. çünkü, ne idüğü belirsizlerin olduğu bir linkden başka bişey yok...

Hizipçisiniz.. yeriniz burası değil...

Fotoğraf çekebiliyormusunuz acaba..

Tarih: 17 Mart 2007, 12:52 - İp: 85.***.**5.187
liebster
liebster (üye)
Kütahya / Firma

syn ahmet cicek 3 degil binlerce kere yazarım yüregimle yazarım ben türklügümü kanımla yazarım.sen buna böyle karar veremezsin....mete beye göre siz hizipcisiniz..bence siz duble hizipcisiniz..

Tarih: 17 Mart 2007, 13:31 - İp: 88.***.**4.222
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben burada hizipçilik göremiyorum hatta bağdaştırıdı bile denebilir tamam sonuçları biraz olumsuz yapılan hareketin ama adamın niyeti güzel...

Tarih: 17 Mart 2007, 13:49 - İp: 88.***.**8.221
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

hizipçilik:.. benim bildiğim anlamıyla; bölücülük, yıkıcılık ve fesat çıkarmadır..

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=16445

linkine bakarsak.. bu filmi , daha önce nerede gördüğümüzü hatırlarız.. 91 cevap 2162 okunma..

siteye dinamit koymak isteyen bir militan: o hizipçi..

o militanın, kyotosu da... empatiside.. boş..

Tarih: 17 Mart 2007, 14:24 - İp: 85.***.**5.187