Fotoğrafçılık Forumları
Kulluna Irakıyyun!!
Evet arkadaşlar Kulluna Irakıyyun. (Hepimiz Iraklıyız)
yaşadığı acılara tanıklık etmek için ıraklı olmak gerekmiyo
biz türk milleti olarak yılllarca ezilenin yanında olmuşuz, aman dileyene kılıç sallamamışız, çanakkale savaşında hastane olarak kullanılan feribota ateş bile etmemiş bir ecdadın çocuklarıyız, bizler türk oğlu türküz ırak ın durumuna elbette üzülmemiz devlet ve millet olarak desteğimizi esirgememiz lazım ama, türk olduğumuzu unutmadan
türküm demenin neresi siyasidir yaaa
türküm kardeşim, gurur duyuyorum, türk olarak dünyaya geldiğim içinde şükürler olsun allaha ,
türk olduğunuzu söylemekten çekinmeyin ne bir siyasi amacı vardır bunun nede faşistliktir, bir milletin kendi ırkını sevmesi kadar doğal bir şey yoktur
saygılarımla
unknown.. selam.. bu filmi, daha önce seyretmiştik..
burada, ortak paydası fotoğraf olan, değişik görüşdeki kimselerle barış içinde yaşıyorduk..
Ta.. ki.. ahmetçiçek, politik konularla bizi birbirimize düşürene kadar..
bir kimseye, "hırsız" demek doğru olmayabilir..
Ama bir kimseye "-HİZİPÇİ." demek istiyorum..
sözümün, kime olduğu malum..
Ahmet çiçek burada ne amaçla açarsa açsın ırak üzerinde hangi güçler oyun oynarsa oynasın ben bir avuç mazlumun yanındayım demek istedim..
Türküm demekten utanırmıyım yaa .Türk oğlu türk müslüman oğlu müslümanım...
Türküm demek siyasidir demedim ben zaten siyasi hiç bir amacım yok ben insanlıktan yanayım...
insan olun insan... hala bu tür konulara takılıyorsunuz.. adamlar ayda toryum-3 elementinin sondaj çalışmalarına başladı.. tamam türk olun ama neden doğru ve çalışkan olmuyorsunuz?.. ayrıca türküm demekle türk olunmuyor.. türk olmanın ilk şartı önce insan olmaktır..
Arkadaşlar bugün Irakta;
Kimine göre hırıstiyanların İslam alemine
Kimine göre Emperyalistlerin Irak halkına bir saldırısı var
Herkesin görüşü farklı. Ortak olunan şey ise orda bir yangın var ve onlar bizim komşularımız kardeşlerimiz.
17-18 Mart işgalin yıldönümü. Böyle bir günde Onların yanında olmak lazım.. Onların yanında olduğumuzu onlara hissettirmek lazım..
İster, 'Kulluna ırakıyyun' de
İster.'Irakta işgale son' de
İster 'müslüman katliamına son' diye bağır
İster 'Buşh evine dön'
İster 'İrana dokunma'
İstersen 'Bush Ortadoğu babanın çiftliği değil' de
Bunlardan hangisini istersen de Yeter ki de..
Sadece orda 'ben türküm, ne mutlu türküm diyene deme. Çünkü orda öyle bir ortamda bunları söylersen GÜLÜNÇ OLURSUN..
_unknown_ seni seviyorum..
(
#ahmetçiçek' tarafından 17.03.2007 10:25:52 tarihinde düzenlendi.
öncelikle hepimiz insanız..gideceğimiz yer aynı.. boşverin ırakı ermenıstanı türkıyeyı ınsanlık için miting yapalım..
(Bugün Irak, yarın İran, Suriye. Peki Türkiye ne zaman??)
İşte can alıcı soru bu..
Bundan kurtulmanın yolu da bugün Irak halkının yanında olmaktır. Tüm ortadoğu halklarıyla birlik olmaktır.
Tek başına ne mutlu Türkümle olacağını sanmıyorum.
seyyah severim seni iyi bir arkadaşsın ama adamlığı senden öğrenecek değilim. ne demek Türk olan doğru ve çalışkan değildir, azına böle şeyler alırken dikkat et, fena çarpar.
unutma hiçbir Türk insanlığı senden öğrenecek değil, okuduğunu anlamıyorsun madem yazdıklarını anla tamam mı..
işte zihniyet " Sadece orda 'ben türküm, ne mutlu türküm diyene deme. Çünkü orda öyle bir ortamda bunları söylersen GÜLÜNÇ OLURSUN.. "
Benim Ülkemin topraklarında Türk'üm demek gülünç oluyor demekki, yazıklar olsun bu Milletin size gösterdiği hoşgörüye, hainler ordusu sizi.
Ben istediğim yerde Türk'üm derim buna ne sen nede ağababan Radikal gazetesi nede onun ağababası barzani engelleyebilir.
Arkadaşlar Buraya 3 kez Ne mutlu Türküm demekle 3 kez
5 kez demekle 5 kez Türk olunmuyor.
Türk Mazlumun yanın da olandır.
Sevgili mete gene yazdığıma yanıt yok.
Ama suçlama var (HİZİPÇİ)