Fotoğrafçılık Forumları
Kablosuz Yazıcı Sorunsalı
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Açıkçası 2-3 saat uğraştım yükledim sildim tekrar yükledim ama nafile olmadı
bende bir kablosuz yazıcı var. modeli ise lexmark 1400 . ne güzel ilk kurlulu servis yaptığında baya güzel çalışıyordu. uzun bir süre kullanamdım 2 hafta kadar. kullanıyım dedim bu gün ama çalışmadı.
düşündüm acaba silip tekrar mı yüklesem. onuda denedim. sildim ama bu sefer yüklenmiyor. hatta ve hatta yazıcının blutoth bağlantısını bile algılamıyor
yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar...
Zamzonmu alcen.
vista kangren olmus hasta benim gözümde özellikle düşük performansı olan bilgisayarlar için.
yazıcı sorununa gelince bilgisayarıa virüs girmiş olabilir.
bütün yazıcı sürücülerini sil ashampoo winoptimizer 4 var onla da temizlik yap gereksiz zımbırtıları da siliyor.
sitesine bak güncel sürücü varsa onu çek.
yüklenmiyor demişsin verdiği hata nedir?
yazıcı problemi yaşadıgımda kendi bilgisayarımda vmware programı ile sanal bilgisyaar yaratıp bu sanal bilgisayarda yazıcımı calıstırmıstım.en azından bu sekilde sorunun yazıcıda mı yoksa bilgisayarda mı oldugunu bulabilirsin. ama programı kullanmasını bilmiyorsan biraz yorulman lazım
bu yazıcıyı sen mi kullnıyorsun sadece? yoksa baska kullanıcılar da baglı mı?
ilk önce ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...
vista kullanıyorum ama pc nin özellikleri gayet iyi bence... çift çekirdekli işlemci-1.5 ghz-256 ekran kartı-1 gb ram-80 hd....
yazıcım kablosuz ve tek ben bağlanıyorum...
sanal sürücü yapmayı deniycem. ama sizin verdiğiniz programı hiç kullanmadım ama virtual cd kullanmasını biliyorum.. onunla dediğinizi deniycem...
verilen hata aslında bayaa çok aşama aşaam değişiyor. ben size maddeler halinde yazıyım
-- mesala kablosuz bir şekilde yazıcıyı ilk kurmaya çalıştığımda, doğal olarak kablosuz bağlatıları ara demek gerekiyor... arıyor ama göremiyor...
-- kaza ile kurdum gibi birşey oldu... deneme yazısı yazmaya çalıştım bu seferde yüklü yazıcı yok diye bir uyarı verdi... onuda yaptım nasıl yaptığımıda anlayamadım ama bu sefer yarısına kadar dolu olması gereken kartuşu ya boş diye gösterdi ya da hiç görmedi...
-- birde diğer sorun yazıcıya kablosuz bağlantı kurunca, makinede ki wifi simgesi yeşil oluyordu. evet bağlantıyı kurunca oluyor, bağlanıyor, ama hala yüklü bir yazıcı yok diiyor...
nerden bulaştım bu vista ya. ne güzel bir aralar xp kullanıyordum, gayette memnundum... keşke yeteri kadar param olsada orginal bir xp pro alsam... bence kimse almasın vista en azından alıcak olan varsada 1-2 yıl beklesin ki sistem iyice gelişsin ve iyileşsin...
neysa sağolun yardımlarınız için... artık vazgeçtim... eskiden printer mı varmış
virtual cd gibi değil o program. xp içerisnde xp çalıştırıyorum. hatta kendi bilgisayarımda 3 tane xpyi bile çalıştırdım.toplamda 4 xp makinası oldu. bilgisayarın performansına göre daha da arttırırsın
aşağıdaki fotodaki gibi
#bisquit' tarafından 22.01.2008 13:09:52 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
En Ucuz Süblimasyon Yazıcı- Epson Ecotank L1110
24 Nis. 2019, 19:48 transfermatik
0200424 Nis. 2019, 19:48
transfermatik -
Termal Yazıcımı Yoksa Bitmeyen Kartuş Mu
19 Ara. 2012, 15:03 melih68
131640328 Haz. 2018, 14:19
hizlikartus -
-
-
Vesikalık Baskısı İçin Yazıcı Arıyorum
09 Ara. 2016, 18:16 kayazaki
2293226 Ara. 2016, 12:26
ofb37 -
Hiti Termal Fotoğraf Yazıcı Alırken Dikkat!
20 Eki. 2016, 21:24 ottomans66
3454325 Ara. 2016, 12:55
djadem -
-
Citizen Op900 Iı Pro Fotoğraf Yazıcısı
13 May. 2016, 01:02 zafergrbz
5313005 Ağu. 2016, 22:25
beyatli -
Nikon İçin Close Up Ve Kablosuz Kumanda
07 Tem. 2009, 11:19 trenci
2448416 Haz. 2016, 01:00
huseyin1 -