lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

İyice Sıktınız Ama

Yani yeter diyecem..

Netfotografa üç yıldır üyeyim, aktifim ama hiç daha bu kadar sıkıcı bir nf görmeemiştim..İnsanlar bu siteyi resmen ideolojik fikir dünyasını yaymak için kullanıyor..Oysa burada öne çıkması gereken sanatçı kimliklerimiz olmalıydı..

Ama yok..Bir ara başlık açmıştım..ettiler ve gittiler diye..Ne yazık öyle..Ettiler ve gittiler..Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum..

İsim de saysam aslında yeri..Kim alınırsa alınsın da diyecem ama gene çenemi tutacam..

A ile konuşulmaz çünkü nf yönetimi ile içiçedir ve öyle bir egosu var ki kendisini padişah zannediyor..kelimelrini fütursuzca kullanıyor.

B ile konuşulmaz çünkü o size ve yandaşlarınıza- ne demekse- fettoşcu diye takılır her fırsatta size hakaretler ederek aklı sıra haklılığını kabul ettirmek ister.

c ile konuşulmaz çünkü o çok iyi bir fotoğrafçıdır..Ama fotoğrafçı kimliği o kadar da önemli değildir..Onun için önemli olan senin siyasi görüşündür..ve eğer sen erkonokn düşmanı rte sempazitanı isen aptallığın kalmaz, vatan hainliğin kalmaz, öğretmenliğin kalmaz..

d ile konuşulmaz çünkü sen onun için şusun busun..

Nokta nokta nokta..

ne iştir nasıl iştir anlamadım..

Ama dediğim gibi nf hiç daha bu kadar sıkıcı olmamaıştı..

Tarih: 25 Mart 2009, 12:38 - İp: 88.***.**3.197
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Fotoğraflarımı beğendiğin için teşekkür ederim Lazut hocam

Tarih: 26 Mart 2009, 23:05 - İp: 78.***.**8.253