Fotoğrafçılık Forumları
İyice Sıktınız Ama
Yani yeter diyecem..
Netfotografa üç yıldır üyeyim, aktifim ama hiç daha bu kadar sıkıcı bir nf görmeemiştim..İnsanlar bu siteyi resmen ideolojik fikir dünyasını yaymak için kullanıyor..Oysa burada öne çıkması gereken sanatçı kimliklerimiz olmalıydı..
Ama yok..Bir ara başlık açmıştım..ettiler ve gittiler diye..Ne yazık öyle..Ettiler ve gittiler..Şu an kimseyle konuşmak istemiyorum..
İsim de saysam aslında yeri..Kim alınırsa alınsın da diyecem ama gene çenemi tutacam..
A ile konuşulmaz çünkü nf yönetimi ile içiçedir ve öyle bir egosu var ki kendisini padişah zannediyor..kelimelrini fütursuzca kullanıyor.
B ile konuşulmaz çünkü o size ve yandaşlarınıza- ne demekse- fettoşcu diye takılır her fırsatta size hakaretler ederek aklı sıra haklılığını kabul ettirmek ister.
c ile konuşulmaz çünkü o çok iyi bir fotoğrafçıdır..Ama fotoğrafçı kimliği o kadar da önemli değildir..Onun için önemli olan senin siyasi görüşündür..ve eğer sen erkonokn düşmanı rte sempazitanı isen aptallığın kalmaz, vatan hainliğin kalmaz, öğretmenliğin kalmaz..
d ile konuşulmaz çünkü sen onun için şusun busun..
Nokta nokta nokta..
ne iştir nasıl iştir anlamadım..
Ama dediğim gibi nf hiç daha bu kadar sıkıcı olmamaıştı..
Lazut hocama katılıyorum. BU siyaset uyuşturucu gibi bişey. NE kadar kaçarsan kaç insan kendini koruyamıyo.
önyargıyı kırmak insanın ağzıyla ceviz kırmasından zordur demiş bir fizikçi
demekki denemiş kıramamış
Makara;
Fizikçi dediğin ceviz kırmayla fındık kırmayla uğraşmaz. Hani, atom matom parçalasa bir nebze. Yanlışın var.
Lazut hocam;
A ve B yi büyük yazıp c ve d yi küçük yazmışsın, niye? Bence bir süredir dediğin gibi bir durum yok ama neyse, vardır bir bildiğin.
Pardon bir küçük imla hatası yapmışım teyaman
Lazut hoca aynı bizim müdür gibi yazmışsın.
Her toplantıda öğretmenlerin alayına fırçayı kayar.
Bazı arkadaşlar nöbeti aksatıyor,bazı arkadaşlar derse geç giriyor,bazı arkadaşlar v.s v.s
Kim bu bazı arkadaşlar?
Kim ya da kimlerden rahatsızlık duyuluyorsa açıkça söylenmesi taraftarıyım.
Her insanın kendi oluşturduğu kalıbı,kalıpları vardır.
Olmalıdır da...(Şahsen kalıpsız adama,adam demem.)
Neyi bekliyoruz?
Herkes Mevlana mı olsun?
Eşyanın tabiatına aykırı bir durum.
Kaldı ki bu 'siyasi konu' muhabbetine de ısınamadım gitti.
Aman siyasi konuşmayalım...
Neden?
10'ar yıllık periyodik darbeler yurdum insanını siyasetten tırsar vaziyete getirmiştir.
Vatandaşlar konuşmaya konuşmaya,diğerleri ülkenin anasını bellediler.
Her konunun özgürce tartışılmasından yanayım.
Herhangi birinin düşünceleri yüzünden kırılacak başkası/başkaları varsa da kırılsınlar efendim.
Karl Marx'ın ''İnsani olan hiçbir şey yabancım değildir.'' sözü güzel bir özlü sözlüdür bu noktada
Lazut hoca müdür olmuştur belkide. Ondan böyle konuşmuştur.
Bu sitede kaybedilmemesi gereken bir fotoğrafçı, bir üye, bir dosttur Lazut hoca..
Hocam, her yerde, her platformda bu gibi şeyler oluyor. Hiçbirşey gönlümüzün arzu ettiği gibi olmaz ki.. Huzurun full hakim olduğu bir yer biliyor musun?
Buradaki iyi ve güzel olan şeyler uğruna, seni sıkan mevzuları görmemeye çalış.
Lazut hoca bu site için değerli..
#panctom' tarafından 26.03.2009 04:52:03 tarihinde düzenlendi.
Sevgili fikrete her yeri geldiğinde şu siteye her yazılan yazının altına "rahatsız edici yazı" butonunu koymasını defalarca önerdim.
Birisi site kurallarına uymamış mı? rahatsız edici yazılar mı yazmış? provake mi etmiş?? Bu butona basıp yöneticileri haberdar etmek ve yönetiminde gereğini yapmasını sağlamak...
Çok mu zor bunu yapmak??? Yada neden bu yapılmaz??
Hele galeride o kadar .ptalca yazılar yorumlar oluyor ki insanın fotoğraf yükleme hevesini yerle bir ediyor. aha işte yine yazdım bakalım fikret bey bu "butonu " siteye ilave edecek mi?
Müdür öğretmenleri azarlıyorsa,millieğitim kimi azarlıyor, mesela..harmancı..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023324 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
Telefonla Yüzde Hesaplama Nasıl Yapılır Kdv Dahil - Hariç
12 Oca. 2025, 21:18 prodersler
032712 Oca. 2025, 21:18
prodersler -