kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

İyi Bilgisayar Bilen Biri Lazım.

şimdi efendim sorunuma geleyim. DEF yani veri yürütme hatası nedeniyle klasorlerimdeki video doysalarına ulaşamıyorum.

DEF denen zıkkımı devre dışı bırakmam lazım. Ama ne yazıkki bir suru kaynak karıstırdım ama faydalı olmadı.

Hadi bir ucundan tutun şunu. Dugun cdleri elimde patlayacak yoksa.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 16:56 - İp: 88.***.**5.244
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

sırtüstü bilgisayar istiyorum ben. Ayaküstü hemen taşımayın konuları. Beni yüzüstü bırakmayın. Olağanüstü biriyim ben. Nasıl anlatayım sana ilk harflere baksana..

Tarih: 21 Mayıs 2007, 17:36 - İp: 88.***.**2.137
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Sbibahtkbybobbnasihb...........

bu ne be..

lümpen lümpen hareketler yapma..
neyse mesajın açık açık söyle..
Lafın kime açık açık söyle..
öyle mafuz portekizler gibi ortaya üç beş laf atıyorsum. Kendince ne yaptığını sanıyormusun. Madem arkasında duramayacan niye çamur atıyorsun. Niyetin mesaj yazmak değil zaman öldürmek mi? Kime hizmet ediyorsun. Gizli emellerin nedir. Bu site senin kirli ellerine alet olmayacak kadar büyüktür. Bu site sen ve senin gibileri çok gördü. Görmeyede devam edecektir. Hiç bir toplum bireysel yükselişin faydasını görmemiştir. senin gibi bireyselliğe önem veren zihniyetler birer domine taşı gibi yıkılıp gitmişlerdir. Tarih bunların vahameti ile dolur. Ama asla tarihine dönüp bakmayanlar bundan utanmalıdır. Tarihi olmayanın coğrafyasıda olmaz. Tarihten ilk dönemde aldığım zayıf notu sırf coğrafya öğretmeninin hatrı için düzelten kaç kişi vardır öğrenci ordumuzda. Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı cocuklarımızdan aldığımız emanettir. Her nefer kendi istiklal mücadelesini vermektedir. Aldıkları üç kuruş parayı Dijital fotoğraf makinesi, dil altı laptopa vererek carcur etmektedir. gel görki tsartnok bu yazıyı uzun bulup okumayacağı için rahatlıkla yüzüne karşı badana boya yapılabilmektedir. Kim olduğunu anlamadıysan tersten oku anlarsın. Şimdi tutup ismini düzden yazsam arada derede dikkatini çekecek okuyacak. Buda hiç işime gelmeyecek. Buda işime gelmediği gibi konfiçyusta işime gelmeyecek. Ben zaten budist değilim. Zaten önemli olan ne olmadığını bilmektir. Ne olduğunun bi önemi yoktur.

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:00 - İp: 88.***.**5.117
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

sende bunu tersten oku..
ey edip adanada pide ye..

Birde şunu tersten oku..
traş herkese şart

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:18 - İp: 88.***.**2.137
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Ha....

Ha = Hüseyin Aferin

#rokomet' tarafından 21.05.2007 18:21:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:21 - İp: 88.***.**5.117
fotomat
fotomat (üye)
Ordu / Meraklı

ÖHHÖ ÖHÖÖÖ!!

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:32 - İp: 88.***.**8.116
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

pardon fomotad ..
editledim ama yinede hoş durmuyor heralde..
daha bi editleyim mi..
bu saatten sonra sen ne dersen ben onu yaparım.. hiç ikilemem, gönüller bir olsun yeterki

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:36 - İp: 88.***.**5.117
fotomat
fotomat (üye)
Ordu / Meraklı

sen bilirsin, aslında ben şifa kapmışım demek istemiştim .hocha etrafa öksürünce ikide bir ordan kaptım heralde

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:40 - İp: 88.***.**8.116
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

bırak şu hastalıklı adamı yav.. fazla ilişme.. mikroplumudur nedir, elini kolunu daha yeni yeni düzgün kullanmaya başladı. avatarından sağlık gidişhattı anlaşılıyor zati..
ama sende bize bulaştırmayasın.. gerçi burası kontraksın topiği istediğini yapabilirsin..
ciddi diyorum bak.. canın ne çekiyorsa rahat rahat yani..
relaks ol..
admin bile bakmıyo buraya.. admin gıcıkmış buna.. öbür tarafta admine laf soktu ya.. neymiş efenim admini terete paklarmış, admin şöyleymiş böyleymiş..
herneyse lafı uzattım.. senle konuşmak güzeldi.. görüşelim arasıra..

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:46 - İp: 88.***.**5.117
fotomat
fotomat (üye)
Ordu / Meraklı

oooooo sende de baya laf varmış rokomet.bi ara şöyle ağız tadıyla dedikodu yapalım ama kontırasın topiğinde değil başka topik bulalım meselaaa lazut hocanın topiği nasıl

Tarih: 21 Mayıs 2007, 18:57 - İp: 88.***.**8.116
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

çok şeker... seviyorum ben onu..
mahçup bi çocuksu tadı var.. çok çabuk alınıyor, birazda agresif, hafif bunama belirtileriyle arasıra cok itici olabiliyor. Cimri halleri, hele hele hiç tutmayan fotoğraf tarzıyla kendine göre bir havası var. Kafasında saç kalmadığındanmıdır nedir birazcık üşütük. Sağlığına dikkat mi etmiyor yoksa dağda kırda bayırda ne bulursa yiyor ondan mıdır nedir hasta gibi bi hali var. Laf aramızda ama birazda dedikoducu. Uydurma bir takım bilgiler veriyor bence. birde çok sevildiğinden mi yada sevilmeye başladığındanmı ne gitti her yerde kavga çıkıyor.. neyse öyle işte ama ben yinede çok severim onu.. Muallim bi hali var. Muhlis vede meskun. Gerçi son zamanlarda doğru tercihleri yapmakta zorlanıyor ama umarım yakında muflis olmaz..

bu arada benim çenemi görürsen üstüne basma sakın..

Tarih: 21 Mayıs 2007, 19:05 - İp: 88.***.**5.117