kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

İyi Bilgisayar Bilen Biri Lazım.

şimdi efendim sorunuma geleyim. DEF yani veri yürütme hatası nedeniyle klasorlerimdeki video doysalarına ulaşamıyorum.

DEF denen zıkkımı devre dışı bırakmam lazım. Ama ne yazıkki bir suru kaynak karıstırdım ama faydalı olmadı.

Hadi bir ucundan tutun şunu. Dugun cdleri elimde patlayacak yoksa.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 16:56 - İp: 88.***.**5.244
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

beni kendi silahlarımla vuruyorsunuz. Fotomat şu benim sorunumu hallet. Söz düğün kasetlerini beleşe cdye aktarıcam. İstersen dvd ye aktarırım. Boyl egeçişlere filan efectlerde koyarım. Ama nerde sen matemaitk ogretmenisin. ne anlarsın ki elektirkli cihazlardan.

Bak şu linkte gorduklerin işine yarar.. Birde burayı oku. Ama yinede olmaz diyorsan TIKLA

Tarih: 20 Mayıs 2007, 17:50 - İp: 88.***.**5.244
fotomat
fotomat (üye)
Ordu / Meraklı

hahay güleyim barii demek ne anlarsın hı?
okulun fotoğraf ve video işleri benden sorulur bi kerem

acıdım tamam tamam veriyorum linki TIKLA(MA)

Tarih: 20 Mayıs 2007, 17:55 - İp: 88.***.**8.116
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 20 Mayıs 2007, 17:56 - İp: 88.***.**0.232
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

ne yani okulda cd isimi yapıyorsunuz. bende bundan sonra fotograf cektiklerime konu anlatacam. Yok bu olmadı . Benim cıkarım olmuyor o zaman..

Aynı seninkine benzer bişey vardı gecen şu linkte.. ŞU LİNK

Fotomat bu kötülüğünü unutacam. Üniversdite sınavında en son tercihim öğretmenlikti. Hicbiryer kazanamassam öğretmenlik gelsin diye oyle hikayeden yazmıstım.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:03 - İp: 88.***.**5.244
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

Bilgisayarınız DEP özelliğini tüm program ve hizmetlere uygulayacak şekilde ayarlanmışsa, DEP hata iletisinde Ayarları Değiştir düğmesi görüntülenir. Program için bir güncelleştirme yoksa, aşağıdaki adımları izleyerek program için DEP hata iletisinden bir özel durum ekleyin:
1. "Belirtiler" bölümünde açıklanan hata iletisini aldığınızda, Ayarları Değiştir düğmesini tıklatın.

2. Programın yanındaki onay kutusunu tıklatıp işaretleyin ve sonra da Uygula'yı tıklatın.

3. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istendiğinde, iki kez Tamam'ı tıklatın ve sisteminizi yeniden başlatın.

Denetim Masası'ndaki Sistem Özellikleri'ni kullanarak da program için bir özel durum ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, sysdm.cpl yazın ve Tamam'ı tıklatın.

2. Sırasıyla Gelişmiş sekmesini, Performans'ı ve sonra da Ayarlar'ı tıklatın.

3. Performans Seçenekleri'nde, Veri Yürütme Engellemesi sekmesini ve sonra da Ekle'yi tıklatın.

4. Aç iletişim kutusunda, programı bulun ve tıklatın.

5. Sırasıyla Aç'ı, Uygula'yı ve sonra da Tamam'ı tıklatın. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istendiğinde, Tamam'ı tıklatın.

#nedimy' tarafından 20.05.2007 18:16:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:14 - İp: 88.***.**3.67
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

Bilgisayarınız yalnızca önemli Windows program ve hizmetleri için DEP'yi açacak şekilde yapılandırılmışsa, DEP hata iletisinde Ayarları Değiştir düğmesi görüntülenmez.

Bilgisayarınızın DEP yapılandırmasını, Denetim Masası'ndaki Sistem öğesinden görüntüleyebilirsiniz. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, sysdm.cpl yazın ve Tamam'ı tıklatın.

2. Gelişmiş sekmesini ve sonra da Performans altından, Ayarlar'ı tıklatın.

3. Performans Seçenekleri iletişim kutusunda, Veri Yürütme Engellemesi sekmesini tıklatın.

4. Sadece önemli Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç veya Seçtiklerim dışında kalan tüm programlar ve hizmetler için DEP'yi aç: işaretli olup olmadığını not alın.

Bilgisayarınız yalnızca önemli Windows programlarını ve hizmetleri için DEP'yi açacak şekilde yapılandırılmışsa, program için bir özel durum ekleyemezsiniz. Bu davranış, Windows XP SP2'deki tasarım gereğidir.

Bilgisayarınız yalnızca önemli Windows programlarını ve hizmetleri için DEP'yi açacak şekilde yapılandırılmışsa ve DEP hata iletisi görüntülenmeye devam ediyorsa, Windows işlevlerini genişleten bir program yüklü olabilir. Bu yüklü program, önemli bir Windows program veya hizmetinde bir DEP sorununa neden olabilir.

Bu davranış yakın bir zamanda oluşmuşsa ve daha önce hiç oluşmamışsa, yakın zamanda yüklediğiniz programları kaldırarak DEP hata iletisini engelleyebilirsiniz

#nedimy' tarafından 20.05.2007 18:17:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:15 - İp: 88.***.**3.67
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Kontrast dediğin olay,Veri yürütme engellemesi

Çözümü basit.
Bilgisayar'ımı sağ tıkla özellikler de
Gelişmiş'e gel Başlangıç ve Kurtarma'ya gel
Aşağıdaki şekli göreceksin. Orada DÜZENLE'yi tıkla

Boot.ini dosyası açılacak orada en sondaki satırda küçük bir değişiklik yapman gerekiyor..AlwaysOff yaparak değiştireceksin en son kısmı. yani

/fastdetect /NoExecute=AlwaysOff olacak.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:17 - İp: 88.***.**7.61
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Nedimy o dediğini yaptıgında olmamıştı ben çok denedim

Benim de videoların bulundugu klasöre girdiğimde sorun cıkartıyordu. bazen fotolarda. Dediğim yolla halletmiştim.

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:24 - İp: 88.***.**7.61
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

biquit

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:25 - İp: 88.***.**3.67
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

bu arada ÖZLEM TEKİN ablamız geliyormuşş bu gece bizim üniversiteye takılacaz bkalaım artık Allah ne verdiyse..

gerçi yarında sınav var ama

Tarih: 20 Mayıs 2007, 18:29 - İp: 88.***.**3.67