cesminaz
cesminaz (üye)
İstanbul / Amatör

İşte Bu Yüzden Eyvallah ...

İşte bu yüzden artık bu sitede adımın geçmesine tahammül edemiyorum.

http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=120987


son kez
EYVALLAH

Tarih: 27 Aralık 2006, 21:26 - İp: 85.***.**9.77
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

kimsenin, siteyi terk etmesini istemem..

daha önce açtığım veya katıldığım konularda belirttim..

çok değerli arkadaşların nicklerini anarak konu açtım.. kimisi döndü.. kimisinin ardından, ben başka siteye kaydoldum..

fotoğrafçılığın her seviyesinden arkadaşlarla karşılaşıyoruz.. kimisi harbiden çaylak.. kimisi çok alçak gönüllü gerçek sanatçı..

"şu gitsin.." "bu kimsenin ne işi var burada" tarzı sözleri yadırgıyorum.. (söz meclisten dışarı.. bu konuda değil, başka konulara gönderme yapma maksadındayım)

(bence) internet sitelerine, sanki sosyete klübü imiş gibi yaklaşmak yanlış..

Çeşminaz..

fotoğrafların, değerliydi.. silmen üzücü.. tekrar galeride görmek dileğimle.. Işığın bol olsun..





#mete007' tarafından 28.12.2006 14:56:20 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 14:54 - İp: 85.***.**6.245
demoon
demoon (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

cesminaz
EYVALLAH

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 20:26 - İp: 88.***.**2.131
ayseilhan
ayseilhan (üye)
İzmir / Amatör

bence fazlaca bahsetmişsiniz gidişi üzerine...

ve cesminaz...sen sadece resimlerini insanlarla paylaşıyosun,takdir görmek içinmi sadece? herkesin herkonudaki yorumunu dikkate alman anlamsız, hepimiz değerlendiririz ama sen işine yarayanı seçip alırsın...çıkmazsada çıkana kadar beklersin...bla bla bla
bence fotoğrafların güzel

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 20:43 - İp: 85.***.**9.111
demoon
demoon (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

ayseilhan nasil gordun ki fotolari? Silinmis

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 20:49 - İp: 88.***.**2.131
ayseilhan
ayseilhan (üye)
İzmir / Amatör

önceden bir fotoğraf dikkatimi çekmişti,ve dikkatimi çeken fotoğrafın sahibi yine dikkatimi çeken bi avatara sahipti
gereksiz bi soru seninkisi sevgili muhalefet, görmemiş olsam neden beyendim diyim-ödül falanmı veriyolar!!! sağol güldürüyosun beni bazen

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 21:02 - İp: 85.***.**9.111
cangulay
cangulay (üye)
Adana / Amatör

http://www.deviantart.com/deviation/45312329/

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 21:02 - İp: 88.***.**1.29
demoon
demoon (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

Kizmaya basladin

Ha ama gecmis zaman kullanmadin. Simdiki zaman kullandin. Fotograflar silineli epey olmus

#demoon' tarafından 28.12.2006 21:17:53 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 21:16 - İp: 88.***.**2.131
belgeselci
belgeselci (üye)
Eskişehir / Amatör

evt silinmiş link çıkmıo ama yinede hoşçakal...

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 21:53 - İp: 81.***.**3.142
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

biz kimseye gitsin kalsın,sen fotografcımısın şumusun bumusun demiyoruz..ayseilhanın "herkesin herkonudaki yorumunu dikkate alman anlamsız" sozude olayı bılmemesinden kaynaklanıyor sanıyorum-ki dikkatli okununca bize suclamadır..
bu arkadasa hiçbir artniyet gozetmeksizin-ki beni bilenler bilir- fotografına yorum yazdım..kendisini tanımam fotograflarını onceden gormusumdur yada gormemişimdir hatırlamıyorumda..
arkadasın cangulay linkte verdi zubeyde isimli fotografına beyazlar patlamıs yazdım..makine analog oldugu için psde kontrast uyguladıgını dusunmedim acıkcası..ayrıca psde yapıldıysa bile asırı kontrast durumu var ve fotograftan goturuyor...bunun uzerine arkadas "şimdi size uzun uzun anlatırdım ama tesekkur edip gecicem..o dedigine kontrast diyorlar" gibi sacma sapan ukala bir cevap verdi..ben,cangulay ve berna87 kendisine ukalalık yapmamasını kendisinin bu cevabı vermesinin yanlıs oldugunu veeleştirilere acık olamsını onerdik..bu arkadasta artık bunlara tahammul edemiyorum elveda diye bir konu actı..şimdi soruyorum size kim ne kaybetmiş??? kimi aramıza kazandırmamız iyi olur??? ben burada ne hakaretler işitiyorum birisinin fotografına mukemmel olmus dıyemedigim için,neden ben artık yeter demiyorumda bunun gibiler diyor???

ben bi artniyetım olmadan gordugumu soyledim ve sen kimsin ben bu işin okulunu okuyorum tavrıyla karsılastım..cangulayında dedigi gibi fotograf bolumunde okuyanların üstat sendromu (cok guzel laf buarada)
birincisi nerede okursan oku burada ustalar bile tevazu gosterirken ki normali zaten bu,boyle bilmiş bir tavır kişinin içinde bulundugu ruh halini gosteriyor..buraya başüstünde tasınıyım, pohpohlanıyım diye giren birine-ve belliki bu arkadasa bu site hiçbirsey katmaz-
yahu kaybetmeseydik diye destek cıkmak bile yanlıs...kim kimden üstün burada arkadaslar..birini koruyacaksanız destek oalcaksanız once olayı bilin..

ilk cevaptada dedigim gibi fotograf hayatında basarılar biyerlerde bişeyler yapabilecek kaliteye ulasır,ancak cin olmadan adam carpmak, hamken piştim demek kimi nereye tasır sız dusunun

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 22:01 - İp: 88.***.**5.248
berk52
berk52 (üye)
Ordu / Meraklı

Arkadaşlar millet olarak eleştiriye neden tahammülümüz yok anlayamıyorum. Bu sitede bir şeyler öğrenmek ve varsa bilgimiz katkıda bulunmak, yani paylaşmak adına burada değilmiyiz. Burada yapılan eleştiriler de gayet düzeyli saygı sınırlarını aşmadan yapılıyor, kaldı ki bazı sitelerde görülen anlamsız ve bayağı diyaloglara neredeyse hiç rastlamıyoruz. Ben bu saygı ortamı ve kişilerin kalitesinden dolayı her akşam en az 2-3 saat buradayım.Daha kaliteli resimler olan siteler yok mu var nedense bu sitenin sıcaklığı aralarda yok.
Ben burada bu işi iyi bildiğine inandığım arkadaşlardan bilgi almaktan da gocunmam aksine zevk alırım.Fotoğraflarımın eleştirilmesi ise ayrı bir zevk çünkü bana öğreterek değer katmaktasınız.
Ama şu eleştiriyi beğenmeyip siteyi terk etme işi moda oldu,tabi peşine 2-3 ahbap çavuş "ya gitme geri dön" nağmeleriyle geri çevirme çabaları,sıktı artık.
Çok yazdım gereksizce sizide bunalttım,işine gelmeyen gitsin arkadaşlar,çoğumuz orta yaşlardayız karımızın çocuğumuzun kaprisini çekmiyoruz,bir kaç kendini beğenmişinkini hiç çekmeyelim.
Saygılarımla

 

Tarih: 28 Aralık 2006, 23:03 - İp: 85.***.**4.103