Fotoğrafçılık Forumları
İlkbahar Aylarına Dikkat
Küresel Isınmanın etkisiyle bu yıl ilkbahar her yılkinden biraz daha erken dayandı kapımıza..
Tüm güzellikleri yanında ben daha çok insan psikolojisi üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat etmenizi önereceğim..
Bu aylarda insan kendisini şaırı mutsuz, huzursuz ne yapacağını bilmez hisseder..
Sinirler gerilir..Eller fotoğraf makinesinin düğmesine basamaz olur.Dostluklar sorgulanır.İnsanın içindeki enerji kullaklarından fışkıracak olur ama eli ayağaı kalmaz.
İş ortamı aderta cehenneme döner..Bütün dubarlar insanın üstüne üstüne gelir..
Ve insan metafizik boyutlarda dolaşır olur..Doğada diriliş yaşanırken o ölümü tartışır.Ölümü sorgular.
vs vs vs vs ..
Onun için biraz daha dikkat..Tartışmaları bu mihval üzerine yapalım..
Sitemizde ilkbaharın bu olumsuz etkilerini fazlasyıyla gördüğüm için uyarayım dedim..Kimse benim gibi üzüntü yaşamasın..
bahar rehavetini kontrol edememek gercekten zarar veriyor insanin ic dunyasina, sonuc olarak da bu disariya aksediyor, sosyal problemler yasiyoruz
istemeden kiriyor insanlar birbirini, hayati kararlar verirken yanlis yapiyorlar.
dikkat etmek lazim, en buyuk zaaf zaafin farkinda olmamaktir, insan zayif oldugu zamanlarda bunun farkinda olmali, ona gore hareket etmeli. irade bunyeyi tamamiyle (yanlisiyla-dogrusuyla) bilip kontrol etmeli. yoksa lazut hocanin da dedigi gibi marazlar yasanabiliyor
benim alerji bu günlerde başlar
başka türlü etkilemiyo beni
şu allerji olmasa başka sorunum yok hocam
yine de uyardığın için çok saol
İlginç.Hiç haberim yoktu..Yani vardı da pek inanmıyordum..
bırak abi yaa mevsimlerle alakası yok. mesala ben son 3-4 yıldır hep mutsuzum. gelecek korkularım var. yanlzılık korkularım var. hiçbirşeyden tad alamıyorum alsam bile en fazla 1 günlük.
gürhan senin sıkıntının ilacı var aslında
evet seninki mevsimle alakalı değil
alla alla nedir ki benim ilacım
Bi eversek seni hiç bişicin kalmaz
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Senet Doldururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
14 Ara. 2017, 11:37 green1987
2265714 Mar. 2020, 09:18
fotojenikkiz -
Manzara Fotoğrafı Çekerken Bunlara Dikkat!
24 Tem. 2018, 14:04 omaryayla
1496307 Ara. 2019, 00:24
ilhamid -
Evlenme Teklifi Edecekler Dikkat!!
23 Eki. 2017, 10:01 yemezlercici
0170823 Eki. 2017, 10:01
yemezlercici -
-
Hiti Termal Fotoğraf Yazıcı Alırken Dikkat!
20 Eki. 2016, 21:24 ottomans66
3487525 Ara. 2016, 12:55
djadem -
-
-
İkinci El Makine Alırken Dikkat Edilesi?
11 Eki. 2014, 17:35 chechenya
1217911 Eki. 2014, 21:51
vendorr -
-