Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
ayar nerde 54 e insigna. 1.6 sımı . mazotllu alırım ben keza.
1.6 180 beygiri 54 bin emmi. düşük beygir olan düz 1.6 gelmiyo artık. test sürüşüne gittim ilginç bi araba. temmuzdan sonra garantili lpg ile satmaya başliyceklermiş öyle diyo bayi
insinyayı kumköy emmi anlatsın size.
anlatsın keza dinleriz.
kumköy emmi modelli tanıtımlı bi insinya anlat bize.
görselli mörselli.
haa görsel varsa o iş başka
fuar mukabili çekmiştir emmi fotoğrafları
emmiler seatın seat altea xl var. tdı 105 bg ve dsg şanzıman mukabili 7 ileri mertebesinde ve full. 52 bin imiş. seatta pejo gibi sanayi esnafı ile kaynaştırma mukabilimidir acaba. 2. eli nasıldır acep.
emmi fiyat yazarken donanım versiyonunu da yaz.
gidip en baz versiyona 52 bin lira verdirme bize akşam akşam.
zaten ciloyuyu alır iken bir hata yaptık sanır isem.
yarın olacakların tedirginliği içindeyim keza.
adam yazar iken 1,5 dci aut. yazmış kısaca
ben automatici anlamış idim.
fakat authentiq versiyon kastettiğini düşünüyorum. çünkü daha ucuz.
" kırk kişiye sor,sonra kendi bildiğini yap ".....belki o sormalar bir fayda sağlar......tamam maseratti,c5 veya c6 demiyeceğim.....opel gemi bir araba yapmış.....performans meraklısı-takıntılı değilsin.....fazlasıyla yeterde artar.....mekici nin yanına bu arabayla gideriz hem.....sinop a nisbetle komşu kapısı sayılır....
evet emmi. az yaksın geniş olsun yeter.
okyanus en yüksek versiyon bu. dsg şanzımanlı ve full olanı. ni ararsan var.
5008 in fulü 57 bin.
birde sikenike baken.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas