Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Üniversitelerle alakalı olarak bu adamlar hiç oturup düşündülermi ,
kayırdıkları adamları alınca sınırlı olan sayıdaki öğrenci alımında hak ederek bu okula giremeyenlerin haklarına tecavüz ettiler... Al sana kul hakkı....
Yedinci Cadde...
Güzel ve hareketli bir cadde, muhtemelen referandum isteyen arkadaşın caddenin başında sonuna kadar abdesinin bozulduğu cadde... Zor değiştirirler gibi geliyor..
Ha bu arada roko bu kez alkol olayına girmedik tabi ramazan mübarek... alacağım olsun mukabili....
Gökçekin gitme kalma mevzusuna gelirsek, kalır kesin kalır.. deve ve diken... oy veren... g...veren gibi bişey...
roko alkol mukabili buruşma yapacaksan bende geliyim yedinci cadde mertebesinde.
roko +
tato +
okyanus +
ato +
Ankara iftarından sonra Ankara Keşleri
pazarbeyi çağırmayın
o içince sapıtıyor...
kalır abicim..
herkes yıkılır o kalır..
bu onun nebi şahsına münasır bi durum değil..
bizim milletin yurdumdan insan manzaraları mertebesi bi hadise..
gökçek köprü yapar alt geçir yapar, yağmurda su dolar, bi kaza olur koca şehir kilit olur..
bu köprüden, alt geçitten bir kere bile geçmemiş olan canısağolasıca babannem "nur yüzlüm ne güzel köprü yapıyor işte" diye basar ona oyu..
kızılaydaki kavşak taşıt trafiğine kapatılsınmı diye şehir merkezinde anket için oy sandıkları konulur.. oy kullanmaya ankaranın çevre ilçelerinden ve arabası olmayan gecekondu semtlerinden otobüslerle insanlar getirtilir o insanlarda (muhtemelen bir plastik top ve ekmek arası köfte için) tutarlar anket oyu atarlar..
televizyonlarda hem sunucunun hem kameraların objektiflerinin içine baka baka "ankarada melik gökcek isimli cadde ve bulvar yoktur" diye yalan söylenir.. ama hemen ertesi gün kocaman pankart asılır "MELİH GÖKCEK BULVARINIZ HAYIRLI OLSUN" diye...
çalışıyor diyorlar.. onun için seçiliyor diyorlar..
keşke seçilmiş değilde, atanmış yada bürokrat olsaydı..
o zaman bir nevi "milleti temsil" ediyor olmazdı..
yani insanlarımızın bi kısmı "melih gökçek"... ne denirki..
ya sev, ya terket mukabili..
roko 2. dubleden sonra buruşturucammmm abiii diye tutturmak yok şimdiden söyleyeyim...
biliyorum aklın buruşmada kaldı ama olmadı napalım...
ramazanda bu kadar uzun yazma,
gözlerim kararıyor son satırlara doğru...
Sucuklu yumurta..
bizde dün gece paçanga yedik söylemesi ayıp.
üzerine biraz pul biber
yanına buz gibi vişne suyu
ekmek fırından yeni çıkmış
çatal yok ama dalacan ekmekle direk tavadan . . .
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas