pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

içeriler ıscak diyeceğine kömür yakmaya kıyamıyom desene.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:48 - İp: 88.***.**3.49
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Güzel emmi, ne iyi.Burada da otuz derece hava,, deniz bodrum gibi berrak,balıkta var..Yiyoruz tavada fırında filan işte..Allah ne verdi ise..

Lüferler başlasında gel İst'a gali bıkana kadar yi burada karasoğanla..Palamutta bol zati..Sen hasretsindir o yimeklere emmi..
Batlıcanla barbunya topladım meralar mukabili, derin dondurucu mantalitesi ve kışa stok yani..Mecburen..
Balıkla közlenmiş salata iyi oluyor, sarımsaklı olabilir..Sen içme okyanus içer gali..

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:51 - İp: 195.***.**2.213
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

bir muka bele kumköy abi.
balık sezonu daha geçen gün açıldı.
barbunya 15 kağıttan açmış borsa sezonunu.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:53 - İp: 88.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

valla ıscak. 35 derece muhterem. söylemesi ayıptır dün hayatımda ilk def

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:54 - İp: 85.***.**7.39
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

a saunaya pindim. içersi tam 80 derece idi.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:55 - İp: 85.***.**7.39
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

saunaya pindin ha? hmm...

sen şimdi bisiklete de girmişsindir pazaremmi

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:56 - İp: 81.***.**7.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Palamut beşe düştü , sarıkanat beş zaten tanesi, tekir burada yok karadenizde var, bayramdan sonra orada karargâh mertebesinde alırım..

-pazaremminin evi tabi sıcak olur,sebeb; evi bir hafta kapalı idi,hava almayınca ıssıcak olmuştur sauna gibi..

-hem otel saunada neden foturaf çekmedin ki sen madem..makinan şoka suya dayanıklı ,fena mı..?

Okudunmu okyanus bugünkü hörriyt gazatasındaki baro yazısını..Ayağa kalkma ve kalkmama sorunsalı yazısı vb vs yazıları tam sayfa idi..

Tarih: 6 Eylül 2009, 03:02 - İp: 195.***.**2.213
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

girgim girdim.
ne o hayırdır abi bizim baro gene kimlerin haklarını koruma çabasına girmiş. avukatların değildir kesin.

Tarih: 6 Eylül 2009, 03:07 - İp: 85.***.**7.39
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kumköy abey şoka suya dayanıklıdır da neme dayanıklı olacağını sanmıyorum cartayı çeker sony 5 dakkada o kadar nem içinde

Tarih: 6 Eylül 2009, 03:08 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 6 Eylül 2009, 03:10 - İp: 85.***.**7.39