pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Makineyi değiştirmeyecem abi..

Zaten şu sıralar bir şey de çekemiyorum..

Tarih: 5 Eylül 2009, 11:52 - İp: 88.***.**2.68
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

pazarbey kırsal mazot mu yakıyon yoksa metropol mazotu mu? 10 numara yağ da gider senin hundaya.

Tarih: 5 Eylül 2009, 16:06 - İp: 81.***.**7.8
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

kumköy..yok öyle kenar davranmalar..anca beraber-kanca beraber..gidecektik olmadı..gidecektim,baktımki güzel hocama fazla yük olma durumu var,kıyamadım..biliyorum elinden gelenin fazlasını severek yapacak ; bizde severek erteledik..

Tarih: 5 Eylül 2009, 20:21 - İp: 88.***.**9.43
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yanık yağ kullanıyom ayar.
hamdolsun geldik evimize matriks mukabili.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:06 - İp: 85.***.**7.39
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Şaban abi..Doğrusu yeğenimin rahatsızlığı nedeniyle bu yaz çok yoğun ve çok karmaşıktım..Şu sıralar biraz rahatım..Kapım bacam açık..

Pazaremmi angaraya kesin geliyorn mu...

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:10 - İp: 88.***.**2.161
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

hadi geçmiş olsun pazaramca. sen kirletiyon zaten hep havayı. kyoto düşmanı

hakkat bak angara'ya kesin gel sen. lazut emmi geliyo, fire virmeyin!

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:22 - İp: 81.***.**7.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

baka mgali. kyotosunu yimişim bu arada.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:31 - İp: 85.***.**7.39
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Şabanemmi tükkanı birine emanet edeceksin, yoldan mı binersin,kavşağa mı çıkarsın bilemem,, bir köşede kıvrılır okulda kalırız gece o kolay..Oranın tarihi yerleri pek güzel,doğası da, sen kuş çek, bizde kale, iç mekan,hücre, film seti felam çalışması alırız orada ne var, soğuk ve ayaz olmadan ama..Tayinden evvel hem..

Hoşgeldin pazaremmi, yolculuk ne alemde geçti gali, ayaz var senin orada biliyon değil mi..

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:35 - İp: 195.***.**2.213
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yoo baya sıcak. 13 dernece felam. ıscak. içerler 25 derece yalıtım mukabili.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:39 - İp: 85.***.**7.39
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kyotoyu benim de yiyesim var. komik anlaşma vesselam.

Tarih: 6 Eylül 2009, 02:44 - İp: 81.***.**7.8