Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
yaa öyle üfürükten bi sac kaportası yok pazaremmi, 1040 kilo boş ağırlığı. ara internetten bak inanmazsan. gerçi gerek yok sana ruhsat fotosunu çeker atarım
bu arada koskoca 1.6 dizel motor 240 Nm mi tork üretiyo dandirik fiat 1.6 dizel motorlar bile 300 tork. koreli yaparsa bu kadar olur işte
hem çok yak hem tork üretme. egzozdan mazot mu boşaltıyo bi kontrol et pazardayı
DAha napsın bagaj ağzına kadar dolu kilima açık, full yolcu dolu Allah LAlah. Yaranılmaz size. benimki 1.5. Fiat 1.6.
Tork yüksek emme beygir düşük 105 beygir naber.
Gevşek Şev'lerden [yollardan] geçerkene gene arkalar takır takır tangırrr tungur etmiştir değil mi emmi.?
maalesef abi maalesef.
Şikayet etsene bilinçli tüketici olarak sende neden böyle,kafamız şişiyor diye..
Onlarda sana taşlı topraklı yola girme demezler herhalde,yani..
İyi izole şart emmi,izole..
Sat gitsin en iyisi, ya da çak kibriti..Yak motoru zıngırzıngırdak diye şarkı da var biliyorsun sen..
Lazut sağ imiş emmi..146'ya takılıyor mecburen..Gelsene hafta sonu butarafa matirikisle lazutta yoldan biner arabana ..Beykoz tarafına gideriz pikniğe..Satrap mukabili
emmi..
Nasılsa az yakıyor araban..,,on kuruş yirmi kuruş bişi mi, az yakıyor ne güzel..
Roko da kayıp..
yav kumköy abi bu hunday o kadar ilgisiz ki anlatamam. Mail attım adamlara tenezzül edip cevap bile vermediler.
Ne yaziim bir daha.
c tesi gelemem. Babamıda toktura götcez gali. BEvliye mukabili.
Aman dikkat edin ayakta çöydürmeyin ha.
Evet tokturlarda oturup yapın diyor zati idrarı bile..Ayakta zararlı imiş ,sende dikkat et gali..
Eyi tamam ben de il değiştireyim çarş günü madem..Donanımlar ekipmanlar orada kaldı, pek çoğu zati..
Arabanı sat sende madem arkasında durmuyorlarsa işin zor, o il ve ilçe mertebesinde yaşamsal amelin gereği..
Lazut iyi imiş emmi..
pejo partner tepe pek güzeldi aslında. fulünü alcektim.
Eyi bir araba al en iyisi,sat matirikisi..
Abi pazaremmi bizi defterden sildi..telefonumu bile sildi aypodundan..
Onun için aldırmaz benim iyi olup olmadığımıa
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas