Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Olabilir. BElkide bi gün benimki gibi pembe göynek geymiştir. U zımanlar pembenin neyin alameti farikası (Emme laf ettim be) olduğu malum. Adı öyle galmıştır gali.
Kız ismet vardı pazaremmi,kız ismet, hani şu kemalli memalli sunalın filmindeki adam..Sağ o adam daha zati..
Ne çakması ne diyon sen pazaremmi, orijinal parça onlar..
Burası kasaba mı..? o işi hallettik, sen sorunsallarınla uğraş orada..hani nerde plazman mlazman.,bak lazut bile memleketine vardı, eti kemiği ağrıyormuş..Eti senin kemiği benim merteben..
Otokar 12 metrelik otobos çıkarmış ondan alsana emmi, milleti pindirir gezdirirsin orada..Teşkilat mukabili..
Kumköy abi iyi denk getirdik demi okyanusu.
Kar payı mukabili. Oh olsun. Çin malı baskı balata mertebeleri.
Sabaha kadar uyuyamaz artık o acaba çakmamı parçalar deyu.
Bak ne diyor sana emmi..Bugün..

Yok yahu rahat uyuyacak okyanus ,keza makina alacakmış makina, foturaf çekmek için..Alsın da gece çekimleri yaparız onla bari, kompozisyon çok buralarda pazaremmi..Şam yolu dümdüz..
kumköy abi gelibolu tarafları iyi memleketimizin iyi ve güzel yörelerindenmidir ?
Adam orjinal lock marka baskı balata alıyor. Bemevede bile lock vardı. ne çakması.
Gelibolu iyidir tabiki pek çok arkadaş oraya yerleşti, maliyecisi,pilotu, sanatçısı,dalgıcı,hakimi savcısı..
Niyetin mi var, hallederiz bir ara..Yoğunum bu aralar..Perş gidersen çevirirler seni , karışmam..
Abi 25 dönüm bir yer varmış denizi de gören. Perşembe bakmaya gidecez ok olursa aynı gün devir alacam. Vekalet ücreti mukabili. Kiminin parası kiminin arsası abi bizim işler. İlerde yerleşirimde severim ben çanakkale yöresini. Peynir helvasıda var yörede. Keza ezine peyniri kavun.
Herşeyi iyi oraların,hayırlısı olur inşallah..Bir taraf saros[ege], beri taraf boğaz başı..Havası da iyi,ulaşımı da mevsimi de..Tapuda da işi halledin gelin gali bakalım..
Orada organik ürün ekip yetiştiren çoktur, artık pazardan hâl den alınan meyveler sebzeler hele kuru gıdalar hiç iyi değil..Hepsi genetiği ile oynanmış ürün, hele taze olanlar, nasıl izin veriyorlar hayret..Lezzet yok, keza ileride millet ameliyat bile olamayacak olacakta tutmayacak tıp neticesi, korku bu memleketimizdeki asıl sorun, bu işte..
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1186714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas