pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

ne bilim ben ne arabası..

koymuş işte yukarı fotoğrafı onun için söyledim..

Tarih: 2 Temmuz 2009, 17:38 - İp: 88.***.**2.51
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

arabamı o..

ayrıca pazarbey o fotoğrafta arabadan çok montunun havasını atıyor gibi duruyor sankim heralde galiba..

zira otopark değnekcileri daha güzel arabalarla daha güzel pozlar verebiliyorlar..

Tarih: 2 Temmuz 2009, 17:42 - İp: 88.***.**4.85
hayat_can
hayat_can (üye)
Kocaeli / Meraklı

oda doğru ya.. ne bilim işte hiç alakam olmayan bi topiğe pat diye daldım..

yazmak olsun diye yazmışta olabilirim.. güzel mont ozaman..

Tarih: 2 Temmuz 2009, 17:51 - İp: 88.***.**2.51
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

KIskanmayın benim matrksimi. HEyt be. MEmleket araba görsün. Bu arada anasını satığımın huyundaisi. Türkiyeyi aptal telefon operatörlerine teslim etmişlir. Dün araba kilitli kaldı. NE uzaktan kumanda ile nede anahtarla açılmmadı. Bİzim sözde yol yardımı var. Aradım adamları. Benden şaşe nosu istediler. LEn dedim dalgamı geçiyonuz. Araba kilitli nerden bulurum ben şimdi şaşe numarasını. Valla bulcen dediler. Ağzıma ne geldiyse söyledim. NE aptal insanlar yav. Allahtan açıldı sonra.
Böylesi kabiliyetsiz insanları çalıştıran bir firmanın arabasına binmekten utanç duyuyorum. İlk fırsatta satcem hundayimi. Kredi notunu - (Eksi) ye çevirdim.

Tarih: 2 Temmuz 2009, 18:28 - İp: 88.***.**4.235
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

şikayetimide yazdım bakalım. dikkate alceklermiş.

Tarih: 2 Temmuz 2009, 18:41 - İp: 88.***.**4.235
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Eee dedik sana bir gün yolda kalırsan anlarsın ancak,diye..
*şaban abinde demişti evveli aylarda..

Bizimkiler hemen ücretsiz çekici gönderiyorlar emmi, nirde kalırsan kal..Altındeş de kal,otel parası veriyorlar, artık afyon mu başka yer mi bilemem gali..Bir de altına araba veriyorlar mağdur olma diye, araban illa yeni olması şart değil, amme hizmeti mertebesi, müşteri bazında..

Bu arada okyanus'un araba işi OK'dir..İçi rahat ola ..Konu ile ilgili işleri özelden hallettik gali,emmi..

Tarih: 2 Temmuz 2009, 18:43 - İp: 88.***.**5.138
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

evet kumköy abinin sponsorluğunda araba işini hallettik sayılır.
hemde benim aldığım en ucuz fiyatın bile nerdeyse yarısına yakın fiyatlarla.
kumköye altın fotoğraf ödülü vermek lazım.
abi bu arada aradığım makineyi buldum galiba. ama başkasına kaptırmazsak.

Tarih: 2 Temmuz 2009, 22:12 - İp: 88.***.**0.120
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

kumköy bu..yapar..o kadar...yardım meleği..türkiye kazan o kepçe..dolu dolu yaşanan bir ömür..adımda anıldı......okyanus benim gönlümdeki makinayı al..ff(fiyat-fayda fp diye geçsede farklı olmak lazım,marjinalleşmeden) deyince hemen fulfrem anlama...sen kullan beğenmezsen ben alırım....elindeki lensleride kullanmış olacaksın.....az yaşlı bir model olsada tam pro bir şey......puro içmelerinde vardı sahi.....

Tarih: 2 Temmuz 2009, 23:18 - İp: 88.***.**3.85
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ÇAkma marklar olmasın. Dün bizim gayın bilader çakma aypon getirmiş.İlezir bişeydi. Öyle olmasın seninde balatalar. Balta falan çıkmasın. Yihohahaha.
Bu arda benim bilgisayara alaman bilmenne virüsü buleşmiş. Yİğenler internetten oyun indirmiş. Tehlikeli bi firüstür.
Kumköy abi benim kaskodada var o dediklerin.
Bizim burda gıztahsin emmi vardı.b trafik kazasında ölmüş. Allah rahmet eylesin. Gız derken erkek emme niyeyse öyle diyolar.

Tarih: 2 Temmuz 2009, 23:23 - İp: 78.***.**5.179
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Allah rahmet eylesin.
Tesadüf bizim köyde de kız bilmem ne lakaplı bir adam var.
Köyün adamları zaar bir iki kere adamı bulaşık yıkarken gördülerse ondandır.

Tarih: 2 Temmuz 2009, 23:28 - İp: 88.***.**0.120