pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

doğru renkler bunlar emmi. sony sapıtmış senin.

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:22 - İp: 88.***.**1.54
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

mertebeler mukabili..bu saat işi..fazla dallanıp-budaklanmadan deruhte edeyim..makinayla beraber saatde hediye ederim..hatıra(t)lar sardı dört bir yanımı...nacar,serkisof,cortebert,hislon....bundan önceki saatimdi..koluma bir taktım çıkarmadım..gölde denizde..bozmayı başardım....arkasından iyi konuşmak düşer..güzel bir aletti..

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:23 - İp: 78.***.**6.64
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Atayım değilmi makinelerimi en iyisi o yüksek yerden aşağıya tekrar gelip bari..

Coffide uçurumdan aşağıya giden lenslere üzülecek lakin..

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:23 - İp: 78.***.**0.154
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ah şaban abi ah. sen beni saatsiz gönderirsin öteki tarafa.
bak abi gerçek ten rengib ne kadar başarılı.

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:24 - İp: 88.***.**1.54
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Başımıza güneş geçmiştir çarpmıştır emmi belki ondandır ne bilem, deplasmana geldim hem ben..

Aslında senin lens ne biçim gider uçurumdan aşağıya ama, satacan ya kıza atma bari..

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:32 - İp: 78.***.**0.154
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

atmam. bu renkler için epey deneme yaptım anlattıkların mertebesi.

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:37 - İp: 88.***.**1.54
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Arka planda görünen kosb mu. Kütahya organize sanayi bölgesi.

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:41 - İp: 85.***.**9.116
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Oraların yüksekten çekilmiş pan vari görüntüleri var bende okyanus emmi, linkler yavaş bir ara ekleriz onlarıda manzara mukabili olaraktan..Keman efendinin taşındığı ev mahalleside gözükür buradan bakınca,şeher ayaklar altında,güzel yer..

Bak bakam pazaremmi, eğlenceyi kaçırdın gali..

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:45 - İp: 78.***.**0.154
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ortadaki kızın babasının evi şimdi müze olmuş, gidip gezmeniz gerek keza..haber veripte orada..

Tarih: 9 Haziran 2009, 00:46 - İp: 78.***.**0.154
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

(((ah şaban abi ah. sen beni saatsiz gönderirsin öteki tarafa. ))) yazmış kocaman gönüllümm..aslıda bilirki,gün doğmadan neler doğar..hem olmaz deme olmaz olmaz..her sabah yeni bir başlangıçtır..umutlar tüketilmeyecek..güzel şeyler düşünmekten;yapma arzusundan gönüller sakındırılmayacak..istemeyi isteten var.............

Tarih: 9 Haziran 2009, 11:48 - İp: 78.***.**2.4