pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Okyanus emmi, sence alırmı almazmı,de bağa bakam..Vatandaşın işi zor emme orada çeşit çok.

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:34 - İp: 78.***.**0.154
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ya ya sorma emme çok çeşit.

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:37 - İp: 88.***.**1.54
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Bence alınır. Hem 100 de otuz indirim var hemde kredi kartına altı taksit.
Benim saatte fosil. camda reklamı olan marka. bu da hediye gelmişti netekim. Kendi paramla bir saat alamadım. Gün yüzü görmedim. önceki saatimide hanım almıştı hedaye mertebesinde evlenirken.
Nacar alsa bari.
Ama bilmez taşra yer mukabili nacarı ne bilsin.

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:39 - İp: 85.***.**9.116
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Orada adam gibi şöyle elsidi filan satan tükan göremedim ben emmi, cenazeye giderkende bakındım gali..

Şu fotoları update edeyimde gürerinin başsağlığı topiğini açalım emmi, unutmadan..
Ya da sen aç istersen şimdi..

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:42 - İp: 78.***.**0.154
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Okyanum emmi. BEnde gün yüzü görmek istemiyom. Emme abilerimiz laftan anlamıyo. Sen ne zaman hediye etcen bana altın kaplama mukabili saati. Hani fotosunu eklicektin. Hatta ekleme gönder direk.
Ben onun altınını elektrolizle (anlamazsın sen) alır gerisini babama hediye ederim. Gözleri az görüyo anlamaz o.
Hadi ekle. Adresimi zaten biliyon dememe gerek yok.
Kumköy abim gelincik tarlası mertebesinde.

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:42 - İp: 88.***.**1.54
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Abi açmayalım ya. Valla hatırlatmak gibi olcek. Fotoğraflalı falan. Garip olur bence. Vazifemizi yaptık zaten.

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:47 - İp: 88.***.**1.54
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Nacar da vardır orada elbette okyanus baksana şeherde yok yok da..Karar vermek zor gali,..

Pazaremmi der, olmadı yar su testisi dolmadı yar, şarkısını söylerkene..

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:47 - İp: 78.***.**0.154
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Açmayalım o zaman başsağlığı dedik tabi, fotoğrafları dursun bende emmi..

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:50 - İp: 78.***.**0.154
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tamam abi.
BAk okyanusa saat hediye mediye deyince kaçtı gitti. Görünmüyo ortalıkta.
Halbuki öylemi olmalı. SEn köy avukatısın, kazancın ne olcekki, ben şeher avkatıyım, senin bir yılda kazandığını ber bir günde kazanıyom zati, al buda senin olsunmu diyo. Ahhh ahh..

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:53 - İp: 88.***.**1.54
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Kumköy senin saatte çok değişik bir tasarım. Tv li saatlerdenmi ?
Hediye ederdim lakin manevi değeri yüksek. rubenis abimin hediyesi.

Tarih: 8 Haziran 2009, 23:56 - İp: 85.***.**9.116