Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
bu arada ben izne gittim geldim sen hala makineyi yakacan hadiii bee, senin sözünle yola çıkıp kütahyaya gelcez birde....
ben biliyorum niyetini
ramazan yaklaşıyor ya, bunlar niyetli olur işi ucuza kapatırım diyorsun kesin olsun bizde yatılı kalırız hem iftar hem sahur yeriz
sahurdan sonra yola çıkarız...
Dur bir kia yı satmayı densin önce.
Satamazsa dozerle birlikte yakacakmış.
satamaz bu adam satamaz...
pazarbey kia kaç km'de. kaç gayme istiyosun?
başlığı avukattan diye değiştir pazarbeyim... öyle kandırıyorlar ya milleti.
avukattan
doktordan
bayandan
olunca temiz, iyi kullanılmış oluyor
kasaptan
manavdan
bakkaldan olunca tukaka bunun mantığını hiç çözmüş değilim, mesela pazarbey avukat diye iyi şoför olmak zorundamı, ya da ben grafikerim diye kötü şoförmüyüm hadi beee... yok böyle kandırmaca...
Kasım aynı bekle . Galeriler ellerindeki araçları satmak için çok kırıyor fiyatları .
25 milyar veriyorsun madem , 5 lira daha ver iyi bir şey al .
Aradaki 5 milyarı sen 10 günde kazanıyorsun zaten , cimriliği bırak . İyi bir şey al .
Astra clasik dediğin araba direksiyon ve vites kutusundan ibaret . Adam bir CD çalar koymamış araca.
Ve sıfır almaya çalış . Dedim ya , kasımda ciddi kampanyalar var . Ve galeri kendi kazancından 2-3 lira kısıyor bazen . 30 lira civarına çok iyi bir sedan alabilirsin . Sıfır alma derler ben katılmıyorum . İkinci el arabayı aldığın gün servise sok , 1000 lira çıkıyor cebinden . Lastikler genelde yıpranmış oluyor. Devir masrafı filan derken en sorunsuz arabada 2000 lira vermiş oluyorsun . Sıfır arabayı kapına kadar getiriyor adamlar. Bir tek kasko yapıyorsun . Bir de araçta sorun varsa o zaman uğraş dur.
Bence Japon arabası al . Motorları sorunsuz, donanım avrupa arabalarına göre yüksek. Güvenli araçlar hepsi de.
Corolla öneririm ben . En ufak sorunu yok arabanın.
Dize alıp ne yapacaksın ? Senede kaç km yapıyorsun ? Mazot olmuş 3100 lira zaten . Senede 40 000km yapmıyorsan hiç mantığı yok .
İlle de ikinci el alacağım dersen 2004-2005 corolla al . 20-24 arasında çok temiz araçlar bulabilirsin .
pazarbeyim az sık dişini buffaloyu dinle ama corollayı bırak gel bi auris al...
araba gör...
erkan 26 hemşerim 12 istiyom. Sigara içilmemiş.
Eraycanlı senin arabayı sat gel benimkini al. Araba görsün gözün. NE gadder fark ediyor senin dacya ile.
aslında puaflo haklı. SEne sonunu beklesem benimde niyetim japon. TErios veya civic veya corolla veya avensis. Avensisle corolla arasında 3.000 ytl fark var. Ama araba canım. yakkıtta çok farklı değil. TEk fark birinin ikinci eli çok guvatlı.
SEne sonuna kadar toplu paralarım gelecek gibi. En az 20.000 gelir. Arabada 12 eder , az çokta alde ver.bi avensis parası olur yani. BEklesemmi acaba.
Ama beklersemde bu sefer yok koltuk takımıydı evin osuydu busuydu derken gene para artıramam.
en iyisi bi direksiyon ve vites kutusu almak.
pazarbey 12 çok ona. hem kazası var, aha da delili:

km kaç, ağır bakımları geldi mi? nedir durumu ciddi alıcıyız biz

İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas