Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
köre malı taksi alırsan olacağı budur.
köre ırkı nedir. capon ırkının taklididir.
vazelin sür fitillere. donmuştur soğuktan. yada würth den fitil al kendin tak.
TÖbe estağfirullah vazelin sür falan. Bi fıkra geldi aklıma şimdi.
Araba şatonon garajında ne donması.
Yapılışı öyle. Kİada yoktu böyle bir sorun diyom.
Sen çakma capon diyon .
kardeş essah diyorum vazelin sür. fitiller soğukta sertleşip özelliğini yitiriyor.
yada annem gibi yap. kapının altını el örgüsü paspaslarla tahkim et soğuk gelmesin.
veya birşey yapma azıcık soğuktan birşey olmaz.
Pazarbey sen o ilk ming flaş yaptığın topici hatırlıyormusun.
Orda birşey yazmıştım ben. Flaş yaptığın teneke paslı diye. Sana ne demiştim git hyndai fabrikasının hammadde deposunda cillop gibi peynir tenekeleri var ordan teneke al passız flaş yap demiştim.
Şimdi sen kendin kaşınmadıysan kim o zaman.
abi sana da bir " sol " bakayım mı?
pazarbey haftaiçi 1980 küsür model bi bmw 520'ye bindim, ikinci nesil olanlardan, pek yok ortalıkta, şimdi üretilen sıfır arabalardan daha az ses alıyor içine. yol sesi sıfır zaten, tümsek çukur hissettirmiyor desem yeridir. içeri sadece motorun tatlı sesi geliyor. bmw motorlarının sesi de ayrı bi senfoni zaten, ninni gibi. adamlar yapmış zamanında biz de araba diye biniyoz bu tenekelere
sol okyanusun işi. solla benim işim olmaz. matriks sağ alem ben.
sevgili okyans. senin tenekeden dediğin araba 1380 kg. bu kadar tenekeden araba yapsalar otobüs gibi olur be.
neyse vazelin deniycim.
okyanus emmi siz bana illa 17 50 al diyonuz ya.
tele işini napcem.
pentaks 75 300 alemmi. epey ucus.130 oyroya falan mal olcek.
tikla bakam
akşyam erayla epey konuştuk. Erayın ipiyle kuyuya incem.
Bide okyanusun
tamron 17-50 ve tamron 70-300 alcem.
70-300 şimdilik. daha sonra satarım. iyi bi tele alırım gali.
tamron 70-300 sigmaya göre çok daha iyi.
eyvah eyvah 70-300'ü beğenmezse üstüme yıkar suçu bu amca
gerçi nesini beğenmeyecek, 130 yuroya süper lens veriyolar işte. kasa da tank gibi
KEndimde deep freeze kurduydum. 18-250 alcem. Nerden çıktı 70-300 falan.
kim uğraşcek tak çıkar falan.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas