Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
güzelmiş vala. börtü böcek üzerinde denemeli
Evet öyle valla. Bi deneyem bakam.
Bu arada okyanus 11.5 tl lik 100 km yakıt tüketimini nasıl buldun. Ya sen ayar. Seninki kesin 20 yakıyordur.
çok iyi buldum. tüpten iyi. 90 km sabit hızla şehir dışı tüketimmi o ? gerçi senin bölgede şehir içi diye bir kavram yok zaten. köylerarası yolda mı tükettin o kadar ?
bende bu aralar en düşük 12 falan yaktırdım ama hız 100-110 arası sabitti.
tosbaa kabuğundan çıkıp kabuğuna tükürmüş.
Dün eskişehere gittim :ordan tavşanlıya ordan altıntaşa. tam 300 km yol yapmışız. 300 kmde sadece 35 ytl yaktık.
100 kmde 4.8 litre. fabrika verisine çok yakın. Ortalama 97 ile falan gittik.
97 km ile nasıl gidiyorsunuz, uykunuz gelmiyor mu?
Nikon Camera Control Pro 2.4.0 adında bir program buldum ama ne işe yarar orasını tercüme edemedim. Biri söyleyiversin bu program neye yarar benim d300'e iyi gelir mi?
HAta bilmezük. Ne bilelim burası matriks topii. Git başka yerde sor.
Ha ankarada 70-200 ve 17-50 bulunmama. En azından 18-250 bulunmamı
Atakan korkudan uyumaya fırsatmı kalıyo. 97 bu borumu. Cet gibi gidiyo yani.
97 KM/H jet gibi
şehir içi 120 dışını sorma zaten
Burası matriks topici git objektiflerini başka topicde sor
O dediğin objektiflerin hepsi burada mevcut
70 - 200 f 2,8 sigma 1.700, tamron 1.800 civarı nikon çoook para
17 - 50 f 2,8 tamron 950 civarı
18 - 250 tamron 1000 civarı.
Almayı düşünürsen üzerine % 30 Pazarbey zammı yapacaklarmış
#hata' tarafından 20.02.2009 13:40:07 tarihinde düzenlendi.
Bu araba hala trafiktemi yavv...ben pazaremmi çoktan yakmıştır bunu diyordum...hala yakmadığına göre kesin kömür yardımı aldı bizim emmi...
bende plazma.lcd. vs.vs. yardımı bekliyorum belediyeden ama hala ses seda yok...
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas