Fotoğrafçılık Forumları
Filipis X 500 İlk İzlenimlerim.
Müneccim arkadaşların dediği tuttu. Arızalı Philips x 500 cep telefonunun Geri almadılar. Servise göndereceklermişte bakacakmış serviste arıza varsa değiştirecekmiş.
KArdeşim gözle görülecek arıza diyorum anlatamıyorum. SErviste servis. Tüketici hakları hakem heyetine gittim. Onlarda şikayetlerin yarısının Teknosadan geldiğini söylediler.
Cebinizdenmi çıkıyor sanki. NAsılsa philips değiştirecek. Arıza zaten gözle görülüyor.
Neysa bunu yanlarına koyana pazarbey demesinler. YEni bir yakma eylemi yakındır arkadaşlar.
Teknosadan mal alacak birtek müşteri kalmayıncaya kadar mücadelemiz sürecektir.
Arkadaşların sözünü dinlemeli idim. Biz bunlar koca market güvenilir arıza çıkarsa değiştirirler dedik yaptıklarına bak.
Not: Bu bir serbest kürsü knusudur. Tüketici şikayetlerine taşımayınız. Fotoğr makinası ile ilgili bir şikayet değildir.
#pazarbey' tarafından 07.04.2009 23:14:46 tarihinde düzenlendi.
Vapıra vercen parayla yimek ye yolda daha iyi..
-ne oldu o ufak kompak makinen tın tın çalışanı..Kırk saatte hafıza kartına resim atardı ya.
vapırsız gitcez gali abi.
Çoluk çocukmu düşeceksiniz yola.? Aileli maileli..Akraban vardır İst'da emmi.
Alsın zeytin. Üç tenede vakfıkebir ekmeği alsın.
Fuarda fediken çay demler bizde sotada zeytin ekmeğimizi yeriz.
Niye almasın dedin. Yemek ısmarlama hayellerin mi var yoksa ?
Remezan olsa yirde yimek yenirdi, sienarda fuarda da,şimdilik olmaz gali..Kameraya alırlar zati..
Arkadaş sen yemeyeceksen yeme.
Niye zeytin alma deyip de bizim ekmeğimize mani oluyorsun ?
Sende makine yok elin ayağın yağlanacak,ziytin yirkene..
catalnan yidiriz bizde kmoköy dayı. BEn size halis mulus Kütaya ekmee getirem.
Ben yoldan hiç bişi almam zira o yörenin beldesine girip esnaftan alışveriş yapacaksın emmi..En iyi ve sağlıklı yol o..
Getir bakam yiriz bir kenarda ne var..Burada hava yaz gibi orta anadoluda kış varmış emmi, cihanbeyli,kulu kar var..
vakfıkebir ekmeği burada da var (orjinal hemi de) , ama beni gelirken alan yok...
İlgili olabilecek konular
-
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171807731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
-
-
-
-