Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Kesinlikle satma. Satan hiç bir zaman kar etmez. Sonra çok pişman olursun. Detayları uzun.Satmaaaaaaaaaaa.
"Avukattan satılık" levhası hoş olmaz, itibar meselesi.
Buralarda derler ki:
"Ellisine kadar ev sahibi olur insan
ya kadın gider , ya adam"
Satarsan iki kere gidersin bilmiş ol,
ne de olsa "dünyada mekan"
#merson' tarafından 24.11.2006 09:28:37 tarihinde düzenlendi.
ev ve arsa tek şartla satılır..
yerine daha iyisini almak şartı ile satılır.yerini doldurabileceksen bence sat ve daha iyi bir ev yaptır.hoşuna gitmeyen yada eksiği çok olan bir ev yaptırdın,yerleştiğinde nereye baksan bir eksik göreceğin için senin sürekli moralini bozar.bu evden aldığın tecrübelerle kendine daha güzel bir ev yaparsın.inşaatla ilgili bir söz daha..
ilkini yapıp satacaksın,ikincisini yapıp kiraya vereceksin,üçüncüsünü yapıp kendin oturacaksın..
Yapıpta satacaksın yarım satılmaz.(merhaz). Yarım satarsan biri gelir güzelce yaptırır iki misli fiata satar
Veya da en güzeli bir müddet geri çekileceksin.
Sonra kalan yerden devam edeceksin ufak ufak.
Sattırmam.
Sattırmam.
Tabi satmak hiç mantıklı değil...
Bence Pazarbey bizden borç para isteyecek...
Onun yerini yapıyor sanırım...
Polim yapıyorda olabilir.
HEh heh Burkay çok zekisin. Seninle benimde konuşmak istediğim bir konu vardı zaten.Sana özelden mesaj attım. Bi bakıver.Posta çeki hesabım var benim. Ücretsiz gönderebilirsin.
N baba bu ni şiddet bu celal. Dur bakalım yav.Fiyat iyi olursa satarım.Sonrada yenisini yaparım. Veya daire alırım.Sanada bir sattırma ya izin payı veririm artık.
Merson;
Avukatttan satılık ama ihtiyaçtan değil diye yazarım. Tok satıcı falanda yazabilirim.
Merhaz bu inşaattan pekçok şey öğrendim.Dediğin gibi yenisinde öğrendiklerimi uygulama fırsatımda olacak. BElki sonra meslek değiştiririm. Pazarbey emlak.
Zyılmaz satalım satalım.Sanada üçbeş vereyim. Sussssss...
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021105 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
272225 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
022424 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
022326 Ara. 2024, 00:54