Fotoğrafçılık Forumları
En Sevdiğiniz Film Hangisi?
Arkadaşlar en sevdiğiniz film yada filmleri ve nedenini,türünü yazarsanız izlemeyen arkadaşlarda bu filmleri öğrenip izlerler mesela benim önereceğim birkaç film var;
1-Ben daha seyretmedim ama seven(Brad pitt oynuyomuş)(gerilim-macera-polisiye) ve memento(gerilim)yu çok övüyorlar en yakın zamanda izleyeceğim.
2-Dövüş klubünü(Aksiyon)öneririm muhteşemdir
3-Esaretin bedeli(dram) vb.
Lotr,Karayip korsanları,... gibi filmleri zaten herkes biliyor
Haklısın Muhammed, İsimsiz Kahramanları ben de merakla bekliyorum .
Oynayan da Brat Pitt. Özellikle Dövüş Kulübünden sonra Brat Pitt'e sempatim oldukça arttı. Hell Ride önerisi için teşekkürler, haberim yoktu ondan.
Filmin en başında arabada yanında oturan kızın, ön cama kafasını vura vura kırdığından hiç bahsetmemek lazım. Oradaki ışık kullanımı da hiç fena değildi .
evet teyaman bundan da bahsetmeyelim, sadece "ışık kullanımı iyiydi" deyip geçelim
aslında ben tarantino'yu pek sevmem. carrefoursa'ya gelmişti kelepir filmlşer bir kaçtane aldıydım, içlerinde de death proof da vardı.
oldboy'u merak ettim ben de. bu arada nerden bulup izliyorsunuz filmleri?
#cinascinas' tarafından 15.05.2009 23:19:31 tarihinde düzenlendi.
ayrıca "dogville", trier filmi, mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum. triyer'nin kendi koyduğu kuralların (bkz. dogma95) hiç birini uygulamadığı bir filmi...
anafikri; "bir insanın içindeki iyiliği koruyabilmesi iyi bir yaşam sürmesine bağlıdır" diyebiliriz. bir de: " insan her yerde insan, ister mafya çetesi içnde olsun ister küçük bir kasabada. aşağı yukarı aynı suçları işlerler." tiyatro sahnesi gibi bir sette çekilen "dogville" in diyalogları çarpıcı...
bu arada nerden bulup izliyorsunuz filmleri?
Cinas ben Bearshare, emule gibi programlarla netten indiriyordum şimdiye kadar ama uzun süredir uğraşamıyorum. Yine öyle yaparım herhalde.
teyaman ve remi; programların isimlerini not aldım. yok ben korsana karşıyım, sadece hatıra olarak saklıcam
remi izledin mi bari doville'i? listede bir de "menderlay" gördüm. dogville'in devam filmi o. bunu da not düşeyim buraya dedim...
ben dediğiniz filmi izlemedim. Vaktim oluca inşallah izlerim. Ama ben daha çok testeredir terminatordur bide şu foxta çıkan kriminal..dedektif.. neydi yaw ismi.. unutmuşum izlemeye izlemeye. İşte dedektiflik ve kırgı geçirdi+macera olursa süper oluyor bana.
yada şöyle bir yüzüklerin efendisi barbar konan üff izlemede yanında yat.
buradan filmlere karşı önyargılı olduğum kanısına varabilirsiniz. Bişeyde demem. Yukarıda saydığım filmleride filmlerden anlayan abimler sayesinde zorla izlemiştim. Ama hala olsa hala izlerim. Filmlerde kalitemi düştü bilinmez ama ben pek hoşlanmıyorum yeni filmlerden. (galiba hala önyargılıyım)
üstte bahsi geçen abim (akrabam): kurtlar vadisi ful cdsini edinmiş herkese gururla gösteren, daha testerenin türkçesi çıkmadımı diye sorduğumda az kaldı bu aylarda çıkacak diyebilecek kadar iyi takipçi, evin her köşesinden cd fışkıran (abarttım) bir muhterem şahıs.
Adamın düğün cdsinin ilk giriş kısmına testerenin o dikenli tel kısmından bölüm eklemiştik.(gerçektir) siz anlayıverin gayri durumun vehametini..
akıllara zarar bir akraba..
kime çekmiş bilmiyomki
Bi ona bakın bide bana
de
Vizyonda olan filmlerden; StarTrek gayet iyi, Xmen Volverine ise muhteşem.. tavsiye ederim..
Cinas
Senin Lars Von Trier, Cannes'da ortalığı birbirine katmış Antichrist'le.
Normal bir adam değil, sağlam bir terapiye ihtiyacı var gibi
her zamanki hali teyaman. seviyorum o deliyi
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
010503 May. 2025, 18:10
aslls -
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
010411 Nis. 2025, 22:36