Fotoğrafçılık Forumları
En Sevdiğiniz Film Hangisi?
Arkadaşlar en sevdiğiniz film yada filmleri ve nedenini,türünü yazarsanız izlemeyen arkadaşlarda bu filmleri öğrenip izlerler mesela benim önereceğim birkaç film var;
1-Ben daha seyretmedim ama seven(Brad pitt oynuyomuş)(gerilim-macera-polisiye) ve memento(gerilim)yu çok övüyorlar en yakın zamanda izleyeceğim.
2-Dövüş klubünü(Aksiyon)öneririm muhteşemdir
3-Esaretin bedeli(dram) vb.
Lotr,Karayip korsanları,... gibi filmleri zaten herkes biliyor
Quentin Tarantino filmlerini seviyorum. En son "Death Proof" (Ölüm Geçirmez) filmini seyrettim, gayet güzeldi, tam Tarantino filmi. Konu yok, mevzu ne belli değil, sonra küt diye bitiyor film. Ama güzel işte.
hay Allah, ben de filmi cdye aktaran firmanın yarıda kestiğini sanmıştım sağolasın teyaman, beni paramı sokağa attım düşüncemden kurtardın( gerçi emin değilim
)
yalnız, ilk çarpışmada, kızın bacağının kopup yola düştüğü sahnede ışık kullanımı çok iyiydi
"kızın bacağının kopup yola düştüğü sahne" hem de ilk sahne amanınn..
gerisini almıyım... ama trier'in beş engel" ini bulursam izlerim; sanırım ilk dönem filmlerinden çünkü adını hiç duymamıştım.. Hoş tarantino filmlerinin de yeri var; deşarj ediyor sanırım çünkü bir ara zorlu hayvan deneyleri yaparken o tür filmler pek bi hoşuma giderdi , bizzat test ettim bu durumu yani
#ozge71' tarafından 13.05.2009 20:22:27 tarihinde düzenlendi.
Fareli köyün kavalcısı..
ozge71, "gerisini almıyim" dedin. tamam anlatmıyorum. yani, yine ilk çarpışmadaki arabanın, diğer kızın yüzünü biçtiği sahneden hiç bahsetmicem. ama dediğim gibi ; ışık kullanımı iyiydi
eh o zaman bir başka sinir bozucu deneysel çalışma sırasında deşarj olmak için izlerim bu filmi ..
aranızda "oldboy" u izleyen var mı? ne düşünüyorsunuz?
cinascinas;
ozge71, "gerisini almıyim" dedin. tamam anlatmıyorum. yani, yine ilk çarpışmadaki arabanın, diğer kızın yüzünü biçtiği sahneden hiç bahsetmicem. ama dediğim gibi ; ışık kullanımı iyiydi
Filmin en başında arabada yanında oturan kızın, ön cama kafasını vura vura kırdığından hiç bahsetmemek lazım. Oradaki ışık kullanımı da hiç fena değildi .
Filmin ana fikri "Dinsizin Hakkından İmansız Gelir" bence.
Zoe tiplemesine bayıldım, nasıl duruyor kaputun üstünde.
Ozge71, oldboy izlemedim ama methini çok duydum, ilk fırsatta. Kore filmiydi dimi o?
#t_yaman' tarafından 15.05.2009 11:10:04 tarihinde düzenlendi.
evet ama izlemesi yürek istiyor.. mesele içerdiği şiddet değil üstelik, düşündürdükleri.. ama şiddet filmi deyince (öyle bir kategori varsa eğer) bu film kesinlikle başeser..
Aslında nette bir dövüş sahnesini izledim. Fragmanını da gördüm. İlginç geldi, mutlaka izlerim kısa zamanda. Teşekkürler.
Kült dendiğinde aklıma bu üç isim gelir .... Frank Miller , Robert Rodriguez , Quentin Tarantino hepside az buçuk "kanka" sayılırlar. Tayfun abi , Queintin Tarantino filmlerini seviyorsan sende benim gibi Ağustos ayını bekliyorsundur.Qentin abinin yeni filmi İsimsiz Kahramanlar 21 Ağustosta vizyonda olacak....Ayrıca Tarantino sevenlere Hell Ride filminide öneririm ...
İlgili olabilecek konular
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
010703 May. 2025, 18:10
aslls -
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
010411 Nis. 2025, 22:36
ebede -
-