pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ekonomiye Ne Oluyor?

Arkadaşlar bu konuyu kesinlikle siyasi mülahazalarla açmadım.Lakin 3 aydan beri olağanüstü bir para sıkıntısı var. Önceden para akışı çok iyi olmasına rağmen 3 aydır bıçakla kesilmiş gibi durdu. Bunun sebebini bilen varmı.
Ayrıca fiyatlarda %25 artış var.Mesela çikolatalar 400 iken 500 oldu, 500 iken 600 oldu.
Acaba ekonomimizde bir problem mi var?Bilen arkadaşlardan rica açıklamaları ki bizde ona göre ayağımızı uzatalım.

Tarih: 11 Şubat 2007, 12:03 - İp: 85.***.**1.157
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

S2 yi stcemde alan yok. Sana istersen tele konveretri makroyu falan satayım. 200 euro.Sudan ucuz

Vay anasını bir soğanmu o kadar. Gözlerim yaşardı.Soğandan değil ama.

Tarih: 13 Şubat 2007, 18:22 - İp: 85.***.**3.225
tualll
tualll (üye)
İzmir / Meraklı

YAZMAYAYIM DİYE ÇOK TUTTUM KENDİMİ AMA DAYANAMADIM YİNE

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ YAKLAŞTIKÇA BÖYLE BİR DURGUNLUK BEKLENİYORDU ZATEN... İŞİN DAHADA İLGİNÇİ ÜLKEDEKİ SICAK PARANIN ZATEN DIŞ GÜÇLERİN ELİNDE OLDUĞU GERÇEĞİNİDE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK NİSAN VE MAYIS AYLARINDA BU PARANIN 3/1 İNİN PİYASADAN ÇEKİLECEĞİ VARSAYIMINDA BULUNAN EKONOMİ UZMANLARINIDA DİNLERSEK... BU DURGUNLUĞA HERKEZ ŞÜKRETMELİ... NİSAN VE MAYIS SONRASI DAHA SIKI BİR POLİTİKA BEKLEYEBİLİR HEPİMİZİ... ZATEN SONRASINDADA SEÇİM TELEŞI OLACAK MUHAKKAK... SICAK PARA ANCAK SEÇİMLER SONRASI DURUMA GÖRE TEKRAR HAREKET KAZANIR PİYASALARDA... YANİ EKONOMİK OLARAK ZOR BİR DÖNEME GİRDİĞİMİZİ HEPİMİZİN BİLMESİ LAZIM... ÖZELLİKLE BORÇTAN '''kredi kartı , banka kredisi , ev kredisi , araba kredisi vs.''' UZAK DURMAKTA FAYDA VAR... ÖNÜMÜZÜ GÖRMEDEN ADIM ATMAYALIM... KARNIMIZI DOYURDUĞUMUZA ŞÜKREDELİM DERİM BU ZAMAN DİLİMİNDE...

bakın türk ekonomisinin halini kısaca özetleyen bir sonuç ileteyim size '''özelliştirdik diye sevindiğimiz bir kuruluşunuzu 6,5 milyar dolara sattık diye seviniyoruz ya... o para bizim dış ülkelere olan borçumuzun sadece 3 günlük faizini karşılayabiliyor'''ana borç bitermi , biz o günleri görürmüyüz...bilmem...

ŞAHSEN BEN ŞÜKÜRCÜYÜM ...

eeehhh üste az bişeyde kazanıyorum diyebiliriz.

Tarih: 13 Şubat 2007, 18:32 - İp: 81.***.**8.109
studyofoto
studyofoto (üye)
Sinop / Meraklı

sahsen bende sukredıyorum tesekkur edıyorum tuall..önumuze bakalım..ona noluyor buna noluyor valla herseye herkese bişiyler oluyor ama

Tarih: 13 Şubat 2007, 18:42 - İp: 88.***.**9.156