Fotoğrafçılık Forumları
Efsane Geri Döndü Kütahya Netfoto Çetesi
Hafta sonu Kütahyada arkadaşlar buluştuk. HEp beraber yedik içtik gezdik tozduk. ankaradan sağolsun eraycanlı da geldi. Güzel bir gün geçirdik.
Ahada fotosu.
#pazarbey' tarafından 18.08.2008 00:31:26 tarihinde düzenlendi.
Abilerim benem. YArın gelcez gitcez. Emme hiçkimseye uğrayamıcez. Kusuruma bakmayın. Emme Irmızan içinde niyetimiz ziyaret etmek Tüm bursaıları.
Irmızanda da gelmezsen gelirim bilesin
pazarbey bursa ya kadar geliyor.....hadi bizi bırak..."porselen" demlik gücenecek..ona nasıl anlatırız durumu..benim geldiğim memleketen gelen benim hatırımı saymadı,ıramazanda gelmesi ayrı bir şey...diyecek..siz gelir durumu anlatırsınız artık..
sonunda porseleni sarıp sarmalayıp bi güzel düşçez yola, herhalde gittiğimiz yerde de içine koyacak şöyle bileğim kalınlığında bi su akıyordur, ateşten bahsetmeye gerek yok, kor gibi yüreklerde o iş hallolur evelAllah...
Hem sen merak etme Şaban abi, şimdi pazarbey mobilyayı alcak ya burdan, daha çok gelir gider, bu koltukta ölü pixel var diye....
dükkanımıza beyefendi bir esnaf-işadamı beyarkadışımız gelmişti,onu görsemde mobilya aldığı yeri öğrensem...biraz önce geldi..Allah ın işine bak..aramakla belkide bulamayacağı bilgi elimizde,kendisi yok..hani şatoya yakışır klas bir şey düşünüyorsa..bilmiyorumki vireles denen şeyi...
Şaban abi sordum. Yav buranın 2 katı fiyat çekti sizinkiler.
Yataş alcez gali.
Atakancığım gel bakam sen.
pazarbey mobilyada çok sıkı pazarlık yap dün bi fiyat duydum dilim bi başka yere kaçtı...
7.500 ytl etiket fiyatı koltuk takımında
tek kaldı diye 4.500 veririm demişler
az pazarlıkla 3.000 ytl ye verecekler
yuh dedim kar marjına bak ....
beytullah kardeşim,mobilya almak zordur derler,fotoğraf makinası almaktan bile zordur..ama benim gibi tevekkel biri için değil bu kural..inegöl e bile gitmedim..gittik bir kaç yere baktık..kısmet bir yere taktı..nur içinde yatsın çok beyefendi bir adam gibi insan çıktı..meğerse gıyaben kendilerini tanıyormuşum..oğlu çok sevdiğim,kavi muhabbetimiz olmuş bir beyefendi kardeşim çıkmazmı?tamam dedik..oldu-bitti..başka bir yer merak ediyordum..onuda dün öğrendim..bilmiyorum orasıda 7 kat fark isterdi belki....desene maseratti ye özenen birine fikirmi danışılır..haklısın derim;ve gönül ferman dinlemiyoruda eklerim....
Abi hemde ne zor. Ama bugün yataşşşşşş sparisi verdim bile Hemde 2000 liraya taş gibi koltuk. Garantili marantili. 12 taksit hemde. Yanında birde sehpa hediye. ohhhh ne güzel yan gel yat.
Atakan 7500 e ktoltuk tamkımımı olurmuş. ütmüşler seni.
nE GÜNLERE KALDIK BE YAHU..bİZİM BABAMIZIN EVİNDE TAHTA DİVANLAR,SEDİRLER,DUVARLARINDA HASIR YASTIKLAR YOKMUYDU.NİYE BUNLARI MODERN ÇİZGİLERLE EVLERİMİZE YENİDEN SOKMUYORUZ.PAZARBEYİM SEN BÖYLE İNCE İŞLERİN DİZAYNINIDA BECERİRSİN.ÇİZİMİNİ YAP GÖTÜR FABRİKAYA PATENT HAKKI İSTEME SANA BEDAVA BİLE YAPARLAR.AYNI TAKIMDAN BİR SİPARİŞTE BEN YAPTIRAYIM.
VAKİT;KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMA VAKTİDİR.GÖREYİM SENİ.SAYGILAR.
İlgili olabilecek konular
-
Filmora 10 Videoyu Döndürme Nasıl Yapılır
21 Oca. 2022, 16:49 prodersler
0212321 Oca. 2022, 16:50
prodersler -
Bilgisayar Ekranı Yan Döndü [masaüstü Ekran Dönmesi] Çözümü
16 Eki. 2021, 18:55 prodersler
0118316 Eki. 2021, 18:55
prodersler -
Zenit Ttl Filmi Geri Saramıyorum
12 Eki. 2020, 23:02 jrpetrolhead
1177512 Eki. 2020, 23:35
jrpetrolhead -
-
Word Resim Ekleme, Resmi Döndürme, Resim Üzerine Yazı Yazma
24 Eyl. 2020, 21:46 prodersler
0159024 Eyl. 2020, 21:46
prodersler -
Podcast - Leica Efsanesi Günümüzde Bir Kestaneye mi Dönüştü?
16 Haz. 2020, 14:08 miratcenk
0147916 Haz. 2020, 14:09
miratcenk -
-
Silinen Fotoğrafları Geri Getirme
14 Tem. 2012, 09:36 ardabeyaz
44456515 Ağu. 2018, 15:56
kriptopara -
Sublimasyon Baskıda Geri Dönüşüm..
07 Mar. 2009, 16:30 rsoyturk
81631817 Tem. 2018, 18:06
transfermatik -