pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Efsane Geri Döndü Kütahya Netfoto Çetesi

Hafta sonu Kütahyada arkadaşlar buluştuk. HEp beraber yedik içtik gezdik tozduk. ankaradan sağolsun eraycanlı da geldi. Güzel bir gün geçirdik.
Ahada fotosu.

#pazarbey' tarafından 18.08.2008 00:31:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Şubat 2008, 20:33 - İp: 88.***.**4.21
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sen gelemezsin köftebey.
tamam tamam barmaklamı sarıpta gelem u zıman.

Tarih: 19 Ağustos 2008, 21:22 - İp: 88.***.**0.162
yetisbey
yetisbey (üye)
Kütahya / Doğa Fotoğrafçısı

kim geri döndü...pardon yanlış gelmişim

Tarih: 24 Ağustos 2008, 11:30 - İp: 85.***.**3.222
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 24 Ağustos 2008, 13:53 - İp: 88.***.**2.165
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

birisi iftar mı dedi...kasap köftesi filan gibi yüksek kolesterol ihtiva eden kelimeler de duydum galiba.Davet olursa icabet etmek farz olur derler.İnşaallah gelebilirsem PAZARBEY taktiği uygulamak isterim tabiiki...
Seferi bir adem olarak parmakları sarılı geleceğim.Hatta pazarbeye de öneririm(parlak fikirler hep ondan çıkacak değilya)parmaklarımızın ucuna çatalları sivri ucu dışa gelecek şekilde sararsak çok daha münasip olur.kaşınmak istediğimizde de kullanabiliriz.hatta kaşınan dostlarımızı bile kaşıyabiliriz.bu aletin prototipini imal etme işini pazarbey dostuma havale ediyorum.nede olsa tecrübelidir.

Tarih: 25 Ağustos 2008, 13:31 - İp: 85.***.**0.167
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

kolestrol dedikleri şey umurumda değil,bana bir şeycik yapamaz..belki bu sevinçli haber yapar..demek kabayelin esme zamanı öyle denk geliyor..takvimlerde yazardı..eskiler-bizden biraz daha yani-bilirler takip ederlerdi..memduh ta onlardan olduğu içün bilir..bizde bilenlere saygı duyarız..uygulamalarınıda isteriz...

Tarih: 25 Ağustos 2008, 13:38 - İp: 88.***.**3.46
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

oh oh ne gadder güzel. Yaparız abiler. Davette yaparız prototipte. Gelin yeterkine.

Tarih: 25 Ağustos 2008, 23:03 - İp: 88.***.**2.239
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

pazarbey konu yine yan yollara-çıkmaz sokaklara sapacak..davet işi ayrı;prototip işi çok ayrı şeyler..bugün dükkana kasap amcamız geldi..kulaklar öyle bir çınlatıldı ki..iki "K" ya vardı-varmıştır..meyildekine ben "daimler" deyveriyom,öyle bir ileti gelmediğine göre....

Tarih: 26 Ağustos 2008, 13:00 - İp: 78.***.**4.185
mekici
mekici (Objektif)

pazarbey dostum davet Bursa taraflarından geliyor.sende davetli listesinin en başındasın.baş köşe misafiri oluyorsun.ayrıca gelirken seferi niyetlen bakarsın kasap köfteyi öğlen ikram ederler...

Tarih: 26 Ağustos 2008, 16:56 - İp: 85.***.**1.69
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

daveti büyük gönüllü tüm dostlarımıza yaptık, pazarbeyim varolsun icabet etme niyetinde, gönül dostlarına kapımız sonuna kadar açıktır. Biz kasap köfte dedik ama et yemeyenlere sebze de buluruz, dert etmesinler....

Mekici ustam her daim bekleriz niyetli niyetsiz, saatli saatsiz...

Tarih: 26 Ağustos 2008, 17:00 - İp: 81.***.**3.185
mekici
mekici (Objektif)

meke usulü bekleme yani ustam....
365x24 saat.
eksik olmayınız gönlümüzün sığacağını bildiğimiz yere şabanersan dostumuz gibi sadece gönlümüzle gelmeye çalışacağız.
Soğanımız nasıl olsa hazır bizi bekliyor.Gerisi teferruattan ibaret,kalanı pazarbeyimiz bilir.nede olsa alışverişin uzmanıdır...

Tarih: 26 Ağustos 2008, 17:13 - İp: 85.***.**1.69