Fotoğrafçılık Forumları
Bu Gidiş Normal Mi?
Sitede eski canlılıktan eser kalmadı.. Konular siyasi, etik değerlerden uzak ve insanları kırıcı.. sitenin bu gidişi hayra alamet değil ama umarım ben yanılıyorumdur?
güderi arkadaşım, benim buralarda görünememmemememin sebebi "pıyasanın durgunlugu ve ıssızlık develason " falan diil. tam tersi.
valla güderi geçekten çok ilginç bir yaklaşım.Ama haklı olabilirsin..
lazut hocam, ben başka bir konuya daha dikkatinizi çekeceğim, son zamanlarda fotoğrafçı arkadaşlardan da katılım azalmağa başladı gibi,daha önceleri ben de ''...tuz lazım'' diyen her amatör arkadaşa bildiğim kadarıyla yardımcı olmağa çalışıyordum ama son zamanlarda gördüm ki meslekte geçen onca yılın tecrübesiyle edinilen bilgilerimi paylaştıkça ve karşı taraf birşeyler öğrendikçe saygı azalıyor ve iyi niyetle yapılan şeyler birer kötü söz olarak geri dönüyor , ben de yavaş yavaş siteden uzaklaşmağa karar verdim ,nasıl olsa gerekli bilgiler internette var arkadaşlar oradan araştırır bulur ,ben de ağrımayan başıma soğan vurmam diye düşünüyorum...
Fotoasli abi gerçekten aslında söylemek isteyip de söyleyemediklerimizden birini çok güzel söyledin..Ama gönül isterki bu siteden ayrılmayınız.Çünkü burası ne yazık çok yakında çok farklı bir görünüme dönecek..
Gerçi site sahibi dururken size ne oluyor denecek ama bu site site sahibi kadar bizim de sitemiz değil mi?
bugün forum gerçekten çoooook sessiz.
Bu gidiş normal mi acaba..
galatasaray ın galibiyeti için tek bir satır yazı yok..
herkes fenerli mi acaba???
Çocuğa süt almak için aşağıya inmiştim..
Dükkandan çıkınca bir anda etrafım bağrışan çığrışan slogan atan insanlarla doldu..
Aha dedim en sakin yer olan kasabamızda da yasadışı gösteri yapılıyor..
Bu an kaçmazdı..Koştum arbadan makine mi aldım..
Birazdan polisin geleceğini düşünürken bir yandan da kalabalığın ne dediğini anlamaya çalışıyordum..
Ama biz de müzik kulağı yok ki..
Ancak yanımdam geçen birine ne olujyor diye sorunca gerçeeği öğrenebildim..
Meğersem kalabalık "cim bom bom "diyormuş
Gece saat 10:00..
Ya bu insanlar ne garip be..
işileri güçleri yok gassaray feneri yendi diye sokaklarda sloganlar atıp geziniyrlar
meke ziyaretinizi kesinlikle seneye bırakmayınız ve 15-20 gün içerisinde gerçekleştiriniz derim.bir daha su bulamayabilirsiniz.meke,mekenin dervişi ve mekici 365x24 saat dostlarını bekliyorlar efendim.saygılar.
http://www.fotoritim.com/yazi/memduh-ekici--meke-bir-kulturdur
mayısın 16 sıolan hafta sonu hariç.ben o hafta suriyeye kaçıyorum.konyalı foturafçılar ayarttı
dagıtalım o zaman kara bulutlarıı...
Mekici abi bir de helikopter veya uçan balon ayarlasan
Çok hoş olacak
mekici usta öyle güzel yazmışki yazıyı,ben ilk defa okudum ve hayran oldum..
insan koşarak mekeye gitmek istiyor..
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
269807 Mar. 2025, 14:27
miratcenk -
Halil Erkal Her An Seyrederek Neşe Bulduğum
05 Şub. 2025, 14:16 prodersler
016105 Şub. 2025, 14:16
prodersler -
Capcut'ta Videonun Bir Kısmı Nasıl Bulanık Yapılır
10 Oca. 2025, 20:17 prodersler
066110 Oca. 2025, 20:17
prodersler -
-
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
023809 Ara. 2024, 21:37
prodersler -
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091804 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
082016 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -