scorpion_kasim
scorpion_kasim (üye)
Eskişehir / Meraklı

Ben Daha Çok Yeniyim.

merhaba..tesadüfen buldum bu siteyi ve üye olmak istedim..açıkçası fotoğraflar hakkında hiç bir bilgim yok..ama bişeyler öğrenmek,bilgime bilgi katmak,değişik şeylerle uğraşmak iyi gelir diye düşündüm..fotoğraflar iç açıcı acaba aranızda bulunmam sizleri rahatsız eder mi? dediğim gibi bişeyler öğrenmek istiyorum..herkese şimdiden teşekkürler...

Tarih: 14 Mart 2008, 12:30 - İp: 78.***.**9.137
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

hosgeldiniz.
bu forumlarda aklınıza gelebilecek her soruya cevap verildi.
iyi bir arastırmayla merak ettiginiz her konuda bilgi sahıbı olabilirsiniz..

Tarih: 14 Mart 2008, 20:09 - İp: 78.***.**1.174
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

hoşgeldin kardeşim..

hemen çalışmaya başla yalnız tamam mı?

forumları bol bol oku, bilgi depolamaya başla..

bizim de burada ilk günlerimiz oldu. Ve inan ki hala yeni öğrendiğim şeyler oluyor. Büyük bir deniz gibi..

İlk iş bir fotoğraf makinesi almak olsun.

Nasıl ve ne fiyatta birşey istediğini belirle önce.. yardımcı oluruz

NOT: bu arada üstte sana cevap yazan gaijin'de eskişehir'li.. Hemşeri desteğin de var yani

Tarih: 14 Mart 2008, 21:30 - İp: 88.***.**6.60
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ben ofluyum panctom
eskişehir mecburi ikametgah

Tarih: 14 Mart 2008, 22:50 - İp: 78.***.**1.174
scorpion_kasim
scorpion_kasim (üye)
Eskişehir / Meraklı

çok teşekkür ederim hepinize..hemşeri olsak da olmasak da yardımlarınız için minnettarım...sözleriniz beni çok mutlu etti..bir insana en ufak şeyde bile tebessüm edebilmek ya da tebessüm edebilmesini sağlayabilmek dünyadaki en güzel şeylerden biri..kendinize çok iyi davranın...

Tarih: 16 Mart 2008, 17:34 - İp: 78.***.**2.74
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

ne güzel sana bir tebessüm sağlayabildiysek..

bu sitede daha birçok dostane üye var. zamanla tanıyacaksın.

eğer fotoğrafa gerçekten gönül verdiysen mutlaka bir makinen olmalı.. ilk etapya fazla pahalıya kaçmadan, ucuz ama iyi birşey olabilir. Alacağın zaman yaz bize, fikir veririz tabi ki..

başarılar..

Bu arada gaijin.. demek sen of'luydun haaa...!
Hay laz uşaam benum daaa..!!

Tarih: 16 Mart 2008, 18:44 - İp: 88.***.**0.62
runasin
runasin (üye)
Sakarya / Amatör

Herkese merhaba .Ben de yeniyim .Arkadaşımdan kalma Zenit 12xp var .Ayarlarını bilenler bana yardım ederse çooooooook sevinirim .Ayrıca flaşım yok.36 lık poz bitirdim .Sonuç hiçte iç açıcı değil .Ama yine deniyicem .Şİmdiden çok teşekkürler.
SAYGILAR

Tarih: 27 Mart 2008, 15:53 - İp: 88.***.**0.56
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Ben yine yolumu kaybedip yalnış topice geldim sanırım of yaaa nerede şu topic sokak lambasıda yokki

Hepiniz hoşgeldiniz Forumda aramanın gücüne inanın çok şey var sitede aradığınızı muhakkak bulursunuz.

Runasin zenit 12xp ile ilgili analog foto makinaları kısmında bir topic vardı sanırım bulabilirsen oraya bir bak derim.

Runasin söylediğim topici buldum aşağıda linki var orayı bir oku olmadı orada kimde aynı makinadan var görürsün onlara sorularını sorarsın yardımcı olurlar merak etme kolay gelsin

http://forum.netfotograf.com/fotograf_makinesi.asp?msg_id=24069

#hata' tarafından 27.03.2008 16:17:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Mart 2008, 16:12 - İp: 88.***.**6.181
gurhan.d.
gurhan.d. (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

iyi ki bulmuşsunuz bu siteyi. açıkçası bende ilk üye olduğum zaman tesadüfen bulmuştum bu siteyi. kesinlikle pişamn olmuycaksınız. diğer abilerimin dediği gibi aradığınız her bilgi burda mevcut. hatta burda olmayan bilgileri bile var eden çıkar, yeter ki sorun...

Tarih: 27 Mart 2008, 16:17 - İp: 88.***.**6.181
scorpion_kasim
scorpion_kasim (üye)
Eskişehir / Meraklı

evet kesinlikle mükemmel bir site..fotoğrafçılık zaten tanımsız bişey olmalı..mutluluk gibi,nasıl ki mutluluğu tanımlayamıyoruz,bu da öyle..geç bile kalmışım bazı şeylere..güzelliklere..

Tarih: 28 Mart 2008, 16:04 - İp: 78.***.**4.225
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör