Fotoğrafçılık Forumları
Ayakkabı Fırlatmak
arkadaşlar geçenlerde bir meslektaşımız gurubundan gazeteci ırakta bush'a ayakkabisını fırlattı bu olay hakkında görüşlerinizi bekliyorum.hepinize saygılar.
BOP as başkanının veda turnesi ve hediyesi, darısı eş başkanın başına
pazar abi, çok merak ediyorum bu haber7 , acaba bop çiş başkanı tayyeap in abd ye destek tezkeresini meclise getirdiğinde ne yazdı.. yine bush la abd ile dalga mı geçti bu karikatürdekiler gibi.. yoksa red oyu verenleri mi eleştirdi... ben o zamanlar küçüktüm hatırlamam, sen hatırlarsın
bu arada ayakkabı Türk malıymış haberlerde öle dedi :D
türk malı olduğu gibi umarım eşek derisinden yapılmıştır
yakışır pusha
ajans geçti biraz evvel; yumurta topuklu sivri burun köseleymiş...
Ayakkabı fırlatan gazeteciyi içerde linç etmiş namussuzlar
" Kimse ayakkabı fırlatmayı tasvip ettiğimi sanmasın, konuğa elden geldiğince nâzik davranmak gerekir; hele basın toplantılarını protesto mitingine çevirmek büsbütün
yanlıştır... "
* Taha Kıvanç / Yeni Şafak
abd nin "..." ını yalayın gidin de basın toplantılarında...
aynı haberleri bende okudum; bu gazeteciler bizi ne sanıyor "aaaa evet kötü çocuk" mu diğeceğiz OH İYİKİ ATMIŞ diyorum, 1 milyon kişi öldü ırakta, puş'a bir ayakkabı fırlatmışlar ayıp mı? Yada hangisi daha büyük ayıp?
Ayakkabılarını fırlatırken "Bu da sana bir veda öpücüğü olsun, köpek Bush! Dul ve yetim bıraktığın Iraklılar için, al sana!" diye bağırdı.
Irak Hükümeti Muntazar Zeydi'yi Amerika'nın tepkisini hafifletmek için içeri tıktıysa da, Irak halkı için o bir "milli kahraman".
İşte Iraklılar ellerinde ayakkabılarıyla sokaklara dökülüp "Hepimiz Zeydi'yiz" diye haykırarak önlerine çıkan Amerikan askerle-rine ayakkabı fırlatıyorlar.
Zeydi'ye özgürlük, Amerikan işgaline son!
Sonunda bir Iraklının ayakkabısının önünde eğildi (El Cezire muhabirinin sözü)
Arabın biri 20 milyon dolar vermiş ayakkabıya
İlgili olabilecek konular
-
Kış Bayan Ayakkabı Modası 2017
07 Kas. 2017, 12:35 yemezlercici
0170107 Kas. 2017, 12:36
yemezlercici -
Ayakkabı İmaj Çekimleri İçin Aynasız mı Yoksa Dslr
14 Ağu. 2017, 23:17 asmiral
1637020 Eyl. 2017, 15:03
the_photgrpher -
-